Enfeksiyon olsa başka sorunlar da ortaya çıkmaz mı ?Enfeksiyona sebep olabilir tükürük. Enfeksiyon da bildiğim kadarıyla gebeliği engelleyebilir
İşte bana da saçma geldi ama ya acaba mı dedim. Tükürük spermleri öldürür mü diye bi kuşku düştü aklıma4 5 ay uzun bir süre degil öncelikle telâşlanmak icin . Oral seks ne alaka anlamadım o okuduğunuz şeyde cok saçma geldi
Eğer kobra yılanı değilseniz öldürmez.İşte bana da saçma geldi ama ya acaba mı dedim. Tükürük spermleri öldürür mü diye bi kuşku düştü aklıma
Hic düşmesin bu kdr ayrıntıya girmeyin cok saçma. Doktora bile gitseniz diyeceği daha erken 1 yila kadar normal diyecekİşte bana da saçma geldi ama ya acaba mı dedim. Tükürük spermleri öldürür mü diye bi kuşku düştü aklıma
Eğer kobra yılanı değilseniz öldürmez.
Bir sperm testi vermeyi denesin eşiniz.
Hayır imkansız, ağzına boşalmıyorsa tabiKızlar bir de aklıma takılan şöyle bi konu var ? Dört beş aydır bebiş olmayınca acaba dedim ? Oral seks gebe kalmaya engel mi ? Bilenler var mı ?
Herkesin bi zamanı var canım Allahtan hayırlısını zamanlisini iste . Etrafta görünce etkileniyor olabilirsin ama seninde kismetin bellidir. Bide çok araştırma derim iyice psikolojini bozma bos yere . Olmadi 8 9 ayı geçince bi dr git dahs saglikli olur internette kisir cikarsin kanser bile cikarsin öyle saçma seyler var tukuruk gibiBir yıla kadar normal biliyorum ama kafamı nereye çevirsem hamile insanlarla karşılaşınca salak salak düşüncelere giriyorum
Gerçekten 26 yaşında mısınızKızlar bir de aklıma takılan şöyle bi konu var ? Dört beş aydır bebiş olmayınca acaba dedim ? Oral seks gebe kalmaya engel mi ? Bilenler var mı ?
Oral sekste bile spermle tükürük bir araya gekmiyor, boşalma anına kadar meninin oksijen ve diğer etkenlerle teması yok, penetrasyonda boşalındığı takdirde de zaten vajinanın içine akıyor, tükrükle temas yine yok. O doktorun yazısı bana çok akıl karı gelmedi. Ama çok tereddütteyseniz yumurtlama döneminizde oral yapmamaya özen gösterin oldu bittiEvet 26 yaşındayım ama siz benim sorduğum soruyu anlamamışsınız. Sperm yutmaktan bahsetmiyorum oral seksin hemen sonrasında girilen ilişkiden bahsetmiyorum. Sonuçta oral sekste tükürük oluyor. Bi doktorun yazısında tükürüğün spremleri öldürdüğü bu nedenle gebe kalmaya engel teşkil ettiğinden bahsediyordı
Oral sekste bile spermle tükürük bir araya gekmiyor, boşalma anına kadar meninin oksijen ve diğer etkenlerle teması yok, penetrasyonda boşalındığı takdirde de zaten vajinanın içine akıyor, tükrükle temas yine yok. O doktorun yazısı bana çok akıl karı gelmedi. Ama çok tereddütteyseniz yumurtlama döneminizde oral yapmamaya özen gösterin oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?