• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral sekse bakış açım

Niloshe

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
286
Yer
İzmir
Herkese merhaba. Twitter’da az önce gördüğüm bir tweet üstüne yazmak istedim. Tweette oral seks bile yapmayan kadının aldatılması normal minvalinde bir şey yazıyordu. Şimdi öncelikle hiçbir şey aldatılmayı aklamaz, bir insan eğer karşıdaki insanın cinselliğinden memnun değilse ve aldatmaya gidiyorsa boşanmalıdır orası ayrı, bunun farkındayım.
Ama benim soruma gelirsek... Ben oral sekse bakış açımı değiştiremiyorum, ister tabu deyin ister başka bir şey. Henüz hiç cinsel ilişkim olmadı bu yüzden bu konuda olaylar nasıl ilerliyor onu da bilmiyorum ama oral seksin bende yarattığı iğrençlik hissini atamıyorum. Her şeyden önce yemek yediğim organımla böyle bir şey yapmak tuhaf geliyor. Twitterda böyle diyen bazı kadınlara iğrendiğin adamla hiç sevişme zaten yazdıkları olmuştu ama inanın konu sevişeceğim insandan iğrenmek değil. Sadece biriyle öpüşmekle, sevişmekle, üreme organıyla cinsel ilişki yaşamakla üreme organını ağza almayı bir tutamıyorum.. açıkcası ilerde sağlıksız bir cinsel hayatımın olmasından ve sorunlar yaşamamdan korkuyorum. Sizce bu düşünce yapım çok mu anormal? Asla cinsel ilişkide değişikliklere kapalı olmak anlaşılmasın, dediğim gibi ağız özelinde bir şey bu… kendimi gördüğüm birkaç yorumdan dolayı anormal hissettiğim icin yazdım

Herkese merhaba. Twitter’da az önce gördüğüm bir tweet üstüne yazmak istedim. Tweette oral seks bile yapmayan kadının aldatılması normal minvalinde bir şey yazıyordu. Şimdi öncelikle hiçbir şey aldatılmayı aklamaz, bir insan eğer karşıdaki insanın cinselliğinden memnun değilse ve aldatmaya gidiyorsa boşanmalıdır orası ayrı, bunun farkındayım.
Ama benim soruma gelirsek... Ben oral sekse bakış açımı değiştiremiyorum, ister tabu deyin ister başka bir şey. Henüz hiç cinsel ilişkim olmadı bu yüzden bu konuda olaylar nasıl ilerliyor onu da bilmiyorum ama oral seksin bende yarattığı iğrençlik hissini atamıyorum. Her şeyden önce yemek yediğim organımla böyle bir şey yapmak tuhaf geliyor. Twitterda böyle diyen bazı kadınlara iğrendiğin adamla hiç sevişme zaten yazdıkları olmuştu ama inanın konu sevişeceğim insandan iğrenmek değil. Sadece biriyle öpüşmekle, sevişmekle, üreme organıyla cinsel ilişki yaşamakla üreme organını ağza almayı bir tutamıyorum.. açıkcası ilerde sağlıksız bir cinsel hayatımın olmasından ve sorunlar yaşamamdan korkuyorum. Sizce bu düşünce yapım çok mu anormal? Asla cinsel ilişkide değişikliklere kapalı olmak anlaşılmasın, dediğim gibi ağız özelinde bir şey bu… kendimi gördüğüm birkaç yorumdan dolayı anormal hissettiğim icin yazdım
Yaşın kaç evli misin ya da cinsellik yaşıyor musun hiç yaşadın mı? Bunları neden soruyorum ben de eskiden böyle düşünüyordum ben başka bir insanın bardağından su bile içmezdim ta ki eşimi tanıyana kadar. Herkesin herşeyinden tiksinen iğrenen ben eşimden asla tiksinmiyorum ki erkek cinsel organına bakamazdım bile asla aşırı tiksinç buluyordum yani değişebiliyor hepsi

Yaşın kaç evli misin ya da cinsellik yaşıyor musun hiç yaşadın mı? Bunları neden soruyorum ben de eskiden böyle düşünüyordum ben başka bir insanın bardağından su bile içmezdim ta ki eşimi tanıyana kadar. Herkesin herşeyinden tiksinen iğrenen ben eşimden asla tiksinmiyorum ki erkek cinsel organına bakamazdım bile asla aşırı tiksinç buluyordum yani değişebiliyor hepsi
Canım zaten hiç cinsel ilişki yaşamadığımı yazdım ama benimkisi tam olarak iğrenmek değil cidden. Yani doğru bulmuyorum mu desem, tuhaf buluyorum mu desem tanımlayamıyorum hissimi.. sadece iğrenmekle alakalı bir şey değil….. kendimi yaparken de düşünemiyorum mesela ama cinselliğin diğer (vajinal ilişki,öpüşme,sevişme vb) kısımları için bunu asla düşünmüyorum mesela

Herkesin zevkleri, secenekleri, dinamikleri farklı anca saygı duyulur.

Üreme organını yemek yeme organı ile karsılastırmak istemiyorsanız sayet sizin isteklerinize saygı duyacak veya sizin gibi düsünen biriyle denk gelebilirseniz sıkıntı yasamazsınız.

Cinsellikte herkesin yapmak/yapılmasını istedigi seyler, zevkleri, tercihleri degiskenlik gosterir. Kimse herhangi bir sey icin mutlaka yap ya da asla yapma diyemez.

Ben aktif cinsel hayati olan bir kadinim, benim icin oral seks olmazsa olmaz mesela. Hatta yeri gelir, birlesme olmaz ama oral olur. Ama bir baskasi hayatinda asla yapmamistir ve yapmaz. Ikisi de olur, eger partnerlerimizle beklentilerimiz uyusursa.

Burada en onemli konu sizin zevklerinizin uyumlu oldugu bir partner bulmak. Sevgiliniz veya esiniz icin oral seks, cinsel iliskinin ayrilmaz parcasiysa evet sorun yasarsiniz. Degilse, yasamazsiniz.

Herkesin zevkleri, secenekleri, dinamikleri farklı anca saygı duyulur.

Üreme organını yemek yeme organı ile karsılastırmak istemiyorsanız sayet sizin isteklerinize saygı duyacak veya sizin gibi düsünen biriyle denk gelebilirseniz sıkıntı yasamazsınız.
Umarım böyle bir ilişki içerisinde olabilirim. Her ilişkinin dinamiği farklı elbette ancak sosyal medyada oral seks için cinselliğin temel unsurundan birisiymiş gibi bahsettiklerini gördükçe çok kendimi sorgulamaya basladım acaba ben anormal miyim diye…

Doğru Partnerini bulursan asla olmaz dediğin şeyler olur diyor susuyorum

Doğru Partnerini bulursan asla olmaz dediğin şeyler olur diyor susuyorum
Asla olmaz demem hiçbir şeye hatta cinsellikte yeniliklerin de olması taraftarı biriyim ancak buna rağmen buna bakış açımı değiştiremiyorum senelerdir

Birileri ortaya bir laf atti diye insan neden bu kadar endişelenir ki. 🙂
Birileri ortaya laf attı diye değil bu yeni bir şey de değil sosyal medyada uzun süredir bazı zamanlar karşıma çıkan yorumlarda kendimi bu konuda anormal hissediyorum. O yüzden bu akşam o tweeti görünce de buraya yazmak istedi canım.

Canım zaten hiç cinsel ilişki yaşamadığımı yazdım ama benimkisi tam olarak iğrenmek değil cidden. Yani doğru bulmuyorum mu desem, tuhaf buluyorum mu desem tanımlayamıyorum hissimi.. sadece iğrenmekle alakalı bir şey değil….. kendimi yaparken de düşünemiyorum mesela ama cinselliğin diğer (vajinal ilişki,öpüşme,sevişme vb) kısımları için bunu asla düşünmüyorum mesela
özetle değişebilir ilerde belki demek istedim. Tabi saydığım faktörlere bağlı olarak.ama değişmeyedebilir
diğer yorumdakilerin de yazdığı gibi buna göre bir partner bulursunuz siz de

Asla olmaz demem hiçbir şeye hatta cinsellikte yeniliklerin de olması taraftarı biriyim ancak buna rağmen buna bakış açımı değiştiremiyorum senelerdir
Daha cinsel iliskiniz olmamis ki bakis acinizi değiştirmeniz gereksin. Once bir cinsellik yasayin, sevdiginiz, istediginiz bir partneriniz olsun. Ondan sonra kararinizi verirsiniz.

Yaş 15mi dıcem de o yaşlarda da çıldırmış gbı oluyor ki insan.

Ne diyecegimi Bilemedim

Yaş 15mi dıcem de o yaşlarda da çıldırmış gbı oluyor ki insan.

Ne diyecegimi Bilemedim
Ayy ben 15 yaşındayken cinselliğin c sini bilmezdim yahu ben mi çok safmışım acaba🤣

İnan ki sevince öyle olmuyor sevdiğin insanın sana dokunuşu hoşuna gidiyor ve sen de onun her zerresine dokunmak istiyorsun. He aldatılmak bundan dolayı olmaz o kişinin karakteriyle alakalı.

Kız madem bu kadar hoşlanmıyorsun yapmazsın olur biter dünyanın sonu değil ya. Ben mesela hiç hoşlanmıyorum eşim yalvarıyor bir kerecik diye ama asla yapmam çünkü hoşlanmıyorum. Tiksinti değil ama dediğiniz gibi yemek organımla niye o işi yapayım o da eksik kalsın ne olmuş amaann. Boşver düşünme bunları anlayışlı eş olsun inşallah @Niloshe

Ayy çok pardoon 🥹🫢

Kız madem bu kadar hoşlanmıyorsun yapmazsın olur biter dünyanın sonu değil ya. Ben mesela hiç hoşlanmıyorum eşim yalvarıyor bir kerecik diye ama asla yapmam çünkü hoşlanmıyorum. Tiksinti değil ama dediğiniz gibi yemek organımla niye o işi yapayım o da eksik kalsın ne olmuş amaann. Boşver düşünme bunları anlayışlı eş olsun inşallah
Yanlış kişiyi alıntıladınız:)

Kız madem bu kadar hoşlanmıyorsun yapmazsın olur biter dünyanın sonu değil ya. Ben mesela hiç hoşlanmıyorum eşim yalvarıyor bir kerecik diye ama asla yapmam çünkü hoşlanmıyorum. Tiksinti değil ama dediğiniz gibi yemek organımla niye o işi yapayım o da eksik kalsın ne olmuş amaann. Boşver düşünme bunları anlayışlı eş olsun inşallah
aslında ben de tam olarak bu çatışmadan korkuyorum asla sizin ilişkiniz hakkında bir yorum değil bu yanlış anlamayın, ben sadece böyle bir durumda kendimi kötü hissedip kendi sınırlarımdan ve isteklerimden ödün verebilirdim daha sonrasında kendimi yine kötü hissederdim gibi (bu tamamen benimle alakalı) duanıza da amin diyorum güzel insanlarla karşılaştırsın allah

Back
X