• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral’de ağza boşalma

Opusurken cene kaslarima zarar verdigim icin iki senedir gecmeyen cene kutlemem de var benim ahshd
Sevismesem mi acaba ya :D
Ayy ahahah masallah allah muhabbetinizi arttirsin 😂😂 o nasil bir vakum yetenegi kizz😂
Evliliginiz de siddet var farkinda misiniz 😂😂 kocasiniz siddet magduru gibi😂😂

Ayy ahahah masallah allah muhabbetinizi arttirsin 😂😂 o nasil bir vakum yetenegi kizz😂
Evliliginiz de siddet var farkinda misiniz 😂😂 kocasiniz siddet magduru gibi😂😂
Ahaha evli degilim, bir de evli olsam neler olurdu acaba :D

Vakum degil de artik nasil gaza geldiysek cok uzun sure opustuk, cenem isyan etti. Baya cene cerrahina falan gittim. Kadin "cenenizi zorlamissiniz" dedi, vallaha sadece öbüştüm diyemedim de :(

Yutma benim en sevdiklerimden biri ilk yaptıgımda da herhangi bi ögürme olmadı bende. Rezil olmamak adına deneyler yapabilirsin evde beyaz meniye benzer bisey bul bi dene bakım.

Ahaha evli degilim, bir de evli olsam neler olurdu acaba :D

Vakum degil de artik nasil gaza geldiysek cok uzun sure opustuk, cenem isyan etti. Baya cene cerrahina falan gittim. Kadin "cenenizi zorlamissiniz" dedi, vallaha sadece öbüştüm diyemedim de :(
ahah hayal edemedim bak simdi 😂😂
Cok sevdim enerjinizi🤩

Yutma benim en sevdiklerimden biri ilk yaptıgımda da herhangi bi ögürme olmadı bende. Rezil olmamak adına deneyler yapabilirsin evde beyaz meniye benzer bisey bul bi dene bakım.
Bence boza, sahlep gibi yogun kivamli seyler olabilir denemek icin

Henüz deneme yapmadım, aynı stilden devam 😂 Deneyeceğim ama kafama taktım 😎

Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlar 🤓 Tadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum. 😋
Eşim benden tiksinmiyo onun hoşuna gidiyo ama benim gitmiyo işte hdjdjd

Henüz deneme yapmadım, aynı stilden devam 😂 Deneyeceğim ama kafama taktım 😎

Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlar 🤓 Tadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum. 😋
Tadı normal besleniyosa da kötü olmaz bence bol su ve meyveler işe yarar bizde olduğu gibi.

bu cok dogru. Zaten seni seven biri bogulacak kadar zorlamaz merak etme. hepi topu 1 cay kasigi kadar bosaliyorlar, bir anda fiskirdigi icin bir irkile bilirsin belki o kadar.
1 cay kaşığımı😲😲benim eşimde bi sorun var galiba😃haldır şaldırda😂🤣🤣

Kilo vermek isteyenler için iyi bir başlık olmuış. okuyup tüm iştahını kaybedebilir. tadı nasıl bari?

Erkek menisi leş gibi kokan bi şey bence onun sizin hakkınızda ne düşüneceğini değil kendi midenizi düşünün herkes kaldıramayabilir

Back
X