- Konu Sahibi turkoblomov
Ayy ahahah masallah allah muhabbetinizi arttirsinOpusurken cene kaslarima zarar verdigim icin iki senedir gecmeyen cene kutlemem de var benim ahshd
Sevismesem mi acaba ya![]()
Evliliginiz de siddet var farkinda misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ahahah masallah allah muhabbetinizi arttirsinOpusurken cene kaslarima zarar verdigim icin iki senedir gecmeyen cene kutlemem de var benim ahshd
Sevismesem mi acaba ya![]()
Ahaha evli degilim, bir de evli olsam neler olurdu acabaAyy ahahah masallah allah muhabbetinizi arttirsino nasil bir vakum yetenegi kizz
![]()
Evliliginiz de siddet var farkinda misinizkocasiniz siddet magduru gibi
![]()
Yemeye başla işte ananas yani güzel bir meyvedir :) kahvaltida yersen duzenli güzel olurAa bunu hic bilmiyordum. Ne kadar sure once yemesi oneriliyor peki![]()
ahah hayal edemedim bak simdiAhaha evli degilim, bir de evli olsam neler olurdu acaba
Vakum degil de artik nasil gaza geldiysek cok uzun sure opustuk, cenem isyan etti. Baya cene cerrahina falan gittim. Kadin "cenenizi zorlamissiniz" dedi, vallaha sadece öbüştüm diyemedim de![]()
Bence boza, sahlep gibi yogun kivamli seyler olabilir denemek icinYutma benim en sevdiklerimden biri ilk yaptıgımda da herhangi bi ögürme olmadı bende. Rezil olmamak adına deneyler yapabilirsin evde beyaz meniye benzer bisey bul bi dene bakım.
Evet kücük bi provalarla önüne gecebilir istiyorsa tabiBence boza, sahlep gibi yogun kivamli seyler olabilir denemek icin
Ahaha tesekkur ederimahah hayal edemedim bak simdi
Cok sevdim enerjinizi![]()
Neyse ki boza sevmiyorum yoksa bu benzetmeden sonra bozayi da tukururdum ahshhdBence boza, sahlep gibi yogun kivamli seyler olabilir denemek icin
Kendim icin degil ya, kocam yesin die dedim, onlarda meniler bekliyor ya yumurtaliklar da flnYemeye başla işte ananas yani güzel bir meyvedir :) kahvaltida yersen duzenli güzel olur
Bende sevmiyorumNeyse ki boza sevmiyorum yoksa bu benzetmeden sonra bozayi da tukururdum ahshhd
Meyve ya sonuçta yedir işte duzenli yesin ne bilem o kadar bilimsel bilmiyorumKendim icin degil ya, kocam yesin die dedim, onlarda meniler bekliyor ya yumurtaliklar da fln
Eşim benden tiksinmiyo onun hoşuna gidiyo ama benim gitmiyo işte hdjdjdHenüz deneme yapmadım, aynı stilden devamDeneyeceğim ama kafama taktım
Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlarTadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum.
![]()
Tadı normal besleniyosa da kötü olmaz bence bol su ve meyveler işe yarar bizde olduğu gibi.Henüz deneme yapmadım, aynı stilden devamDeneyeceğim ama kafama taktım
Sağlıklı yiyecekler yiyince falan tadı güzelleşiyormuş diyorlarTadı için değil de psikolojik boyutu için yapılır ya. Bana çok özel geliyor, biriyle yakınlaşmanın en ileri hali gibi geliyor. Eşim de bana yaparken bazen ağzı yüzü benim ıslaklığım olıyor mesela ve ona ayrı bağlanıyorum.
![]()
1 cay kaşığımıbu cok dogru. Zaten seni seven biri bogulacak kadar zorlamaz merak etme. hepi topu 1 cay kasigi kadar bosaliyorlar, bir anda fiskirdigi icin bir irkile bilirsin belki o kadar.
5 ml karsiligi bizde tatli kasigi olarak geciyor, amerika kanada icin cay kasigi olarak geciyor. Ben aliskanliktan cay kasigi demisim.1 cay kaşığımıbenim eşimde bi sorun var galiba
haldır şaldırda
![]()
iyiki o tiksinmiyo, güzel bir zevkten mahrum olurdun valla. benimkide tiksinmiyo, yüzü ıslanıyo, köp... gibi yaladın valla diyom gülüşüyoz falan.Eşim benden tiksinmiyo onun hoşuna gidiyo ama benim gitmiyo işte hdjdjd