Özel, mahrem bir soru olacak fakat şunu belirtmeliyim ki yeni üye değilim, yıllardır foruma üyeyim ve düzenli olarak kullanıyorum. Kendimi rahatlatmak ve toplumumuzdaki algıyı öğrenmek adına bu soruyu sormak istedim.
Eşimle çok ama çok memnun olduğum ve çok güzel giden bir cinsel hayatım var. Tabuları olmayan, bu konuda oldukça cesur ve renkli bir kadınım. Konuya hızlıca giriş yapmak gerekirse, eşime oral seks yapmayı çok seviyorum. Yapılmasını da çok seviyorum. Afedersiniz eşimin yüzüne oturmak, onun yüzüne boşalmak çok hoşuma gidiyor. Beni çok iyi tatmin ediyor, benim için uğraşıyor ve dolayısıyla ben de karşılığını kat kat vermek istiyorum, ben de ona aynı şeyleri yapmak istiyorum. Ama oral seksi çok severek yapmama rağmen çok ileri boyuta gidemiyorum. Sanırım boğulmak gibi bir şey olacağından endişeleniyorum. Bir de eşimin de ağzıma boşalmasını istiyorum, bu en büyük fantezilerimden ama cesaret edemiyorum. Nedense bu benim için tabu. Ondan sonra beni nasıl göreceğinden mi korkuyorum (her türlü çıktım şeyi yapmış olmama rağmen) yoksa başka bir şey mi bilmiyorum? Siz eşiniz veya partnerinize böyle bir şey yapıyor musunuz? Tepkileri nasıl oluyor? Nasıl algılanıyor merak ediyorum. Bu konuda da motivasyon istiyorum. Çünkü tabular benim karakterime göre aşılmak içindir, bu konuda böyle düşünmek beni sinirlendiriyor.