• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral’de ağza boşalma

Yazarken ben de güldüm ama değil kflsldljdk
Yani konu sahibi konu icerigini nal gibi basliga yazmisken mideniz kalkiyorsa okumayıp gecebilirdiniz o kadar rahatsızsaniz.

Vajinismus basliklarinda ucunun girmesinden pozisyon detayina, "şöyle oturup aldim", "esim once kafasini soktu" falan detayına kadar sayfa sayfa mesaj var, kimse gidip "yuh bunlari mi anlatiyorsunuz" demiyordur diye dusunuyorum.

Hosunuza gitmeyecegini bildiginiz seyi okumasaniz daha mantikli olurmus ama siz bilirsiniz tabiim

Yani konu sahibi konu icerigini nal gibi basliga yazmisken mideniz kalkiyorsa okumayıp gecebilirdiniz o kadar rahatsızsaniz.

Vajinismus basliklarinda ucunun girmesinden pozisyon detayina, "şöyle oturup aldim", "esim once kafasini soktu" falan detayına kadar sayfa sayfa mesaj var, kimse gidip "yuh bunlari mi anlatiyorsunuz" demiyordur diye dusunuyorum.

Hosunuza gitmeyecegini bildiginiz seyi okumasaniz daha mantikli olurmus ama siz bilirsiniz tabiim
Bugün buralar çok gergin inanılmaz bi gerginlik var herkeste kfkdkdkdj ayrıca vajinismus bir hastalık olarak nitelendiriliyor aynı şey mi? Yorumunuzu gördüm komik geldi yazdım eksik mi kalsaydı kldldjdj yani şuna da 3 paragraf yazı yazmazsın ya

Bugün buralar çok gergin inanılmaz bi gerginlik var herkeste kfkdkdkdj ayrıca vajinismus bir hastalık olarak nitelendiriliyor aynı şey mi? Yorumunuzu gördüm komik geldi yazdım eksik mi kalsaydı kldldjdj yani şuna da 3 paragraf yazı yazmazsın ya
Bence sen uyu saat geç oldu

Evet karsimdaki insani ciddiye alip kaale alarak yazmak benim hatam, dogrudur.

Burası oral yaparken ağzına boşalttıranlar kulubuydu de ben yanlış geldim sanırım. Herkeste bi kendilerine ters olan görüşe tepki göstermeler falan. Her insan bir değil neye şaşırdınız ki ? Bir tek sizin doğrularınız doğru sanırım.

Burası oral yaparken ağzına boşalttıranlar kulubuydu de ben yanlış geldim sanırım. Herkeste bi kendilerine ters olan görüşe tepki göstermeler falan. Her insan bir değil neye şaşırdınız ki ? Bir tek sizin doğrularınız doğru sanırım.
@Mune
seviye yerlere inmeye başladı. Hep biz mi ban yiyeceğiz. Biraz buradan uzaklaş belki sakinleşirsin.

Cinsellik bölümüne girdiğimi kim söyledi? Yeni açılan konularda görünüyor zaten ya bu midemi bulandırmaya yetti. Sizin bedava değil galiba ondan bu sinir

Yeni acilan konu basliklarinin altinda hangi bolumde acildigi yaziyor ki

Başka bi isteğiniz varsa siz liste halinde yazın bizler konularımızı ona göre açalım
Seviye yerlerde deniyor ben de diyorum ki zaten başlıkta yazan bir şey ve konu bu ??? Siz okuduğunuzu anlayamıyor musunuz acaba ya ?

Ben yutarım sıkıntı değil, psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum kendimi sadece. Kişisen kişiye değişir tabii, kimine anlamsız gelir kimine çok etkileyici..
en uçları yaşamak süper tabiki, deneyin güzel hissedeceksinizdir, yutma kısmıda size kalmış, isterseniz bizim gibi bi pet bardak hazır bulundurun yinede.

Back
X