• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral’de ağza boşalma

düşünme yap kızz, benim gibi fazla kilon varsa, dur be nefes alamıyom repliği ile itilebilirsin bunu gözel al :D nabim bi an sonra dizler tutmuyor, ağırlığımı veriyorum, öldürcem adamı. :D
Yok be aman
:D
Kilom da yok ama benim sınırlarım var abijiiim
Hele ağzıma boşalacak ben yutacam
Keserim çükünü :D

Yok be aman
benimde koşakoşa yapacağım bişe değil, oldıu işte bi kere. bi kereden bişe olmaz dedim bitti :D bide ben tırmanmışken birliktelik istiyorum şimdi o boşalınca duraklama oluyor ya orda bende ritim kaybediyorum işin bu boyutuda var, bunu ona (eşime) sölemedim tabi :D

düşünme yap kızz, benim gibi fazla kilon varsa, dur be nefes alamıyom repliği ile itilebilirsin bunu gözel al :D nabim bi an sonra dizler tutmuyor, ağırlığımı veriyorum, öldürcem adamı. :D

Yok be aman

İnsan bindiği dalı keser mi laannn :70:
Çok tatlısınız Hanımlar :)
Şu kapalı ve yağmurlu havada neşe kattiniz valla sesli güldürdünüz beni.

en uçları yaşamak süper tabiki, deneyin güzel hissedeceksinizdir, yutma kısmıda size kalmış, isterseniz bizim gibi bi pet bardak hazır bulundurun yinede.
Pet bardak organizasyonuna gerek yok aslinda. Dumduz normal pecete falan da yetiyor acil durumlarda, aklinizda olsun. Ya da lavaboya dogru bir yuruyus :D

Ahshd ya fikir olarak sevmiyorum. Midemde oraya buraya deli gibi yuzen spermler varmis gibi geliyor ahshd
Bugune kadar sadece bir kişi bunu hak etti :D
@mybiglove bana cenin mi yiyorsun diyor hep güzelliğimden :70: cenincikler :27:

Back
X