• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral’de ağza boşalma

Eşinin bakışını değiştirmez, miden hassas değilse yapabilirsin, bunu söylemene de gerek yok. Devam edersin, boşalır, bitti gitti. Yalnız benim midemi çok bulandırıyor. Herkes öğürmeden yapamaz haberin olsun
Afedersiniz yutmak mı midenizi bulandırıyor? Bunun sebebi nedir acaba, birkaç kişiden daha duydum.
Sildiler konumu 😭 genel ahlaka aykırıymış.
Sildiler mii 🥲 Ben o konudan çok istifade etmiştim. Bir çiftin özel hayatını kaliteli yapacak birçok öneri vardı o başlıkta. Silinmesine üzüldüm.

Kalçama değil bacaklarıma ağırlığımı veriyorum. Bir de yatak başlığı, koltuğun üst kısımları vs gibi yerlerden de elimle destek alıyorum.
bende o teoriyle başlıyom ama pratiğe geçemiyom, sonda yine aynı senaryo aşkım sen beni öldürcen nidaları. dur kendimi iyice şartlıyım bidahakine

Elinizin altinda pecete iyidir pecete.

Bir de bence her seferinde yapilirsa bir sure sonra rutin oluyor. Arada, beklemediği anda yapınca adam yamuluyor ahdhd
aaa, hep yapamam valla rutine bindiremem. haklıda olsan bukadarı bana çok sankikatılıyom boşalıveriyo boynu bükük gibi ortada kalıyom :D

Son düzenleme:
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
IMG_0817.webp

Kalçama değil bacaklarıma ağırlığımı veriyorum. Bir de yatak başlığı, koltuğun üst kısımları vs gibi yerlerden de elimle destek alıyorum.
yani şöyle dediğin gibi başlıyoruz, bana bi ağırlık bi gevşeme geliyor bacaklarım tutmuyo sanki yığılır gibi oluyorum :D

bende o teoriyle başlıyom ama pratiğe geçemiyom, sonda yine aynı senaryo aşkım sen beni öldürcen nidaları. dur kendimi iyice şartlıyım bidahakine
Yaptıkça alışırsınız. Ama rahat etmiyorsanız da zorlamanın bir anlamı yok. Önemli olan zevk almak. Başka şeyler deneyin.
yani şöyle dediğin gibi başlıyoruz, bana bi ağırlık bi gevşeme geliyor bacaklarım tutmuyo sanki yığılır gibi oluyorum :D
O kadar olacak tabii :) Üstte sevişirken de tüm vücudumuzla yığılıp kalıyoruz bazen.

Yaptıkça alışırsınız. Ama rahat etmiyorsanız da zorlamanın bir anlamı yok. Önemli olan zevk almak. Başka şeyler deneyin.

O kadar olacak tabii :) Üstte sevişirken de tüm vücudumuzla yığılıp kalıyoruz bazen.
valla bana sorarsan ben rahatım adamada sormuyom istediimi yaptıııyom :D işinm espirisi zevk aldığım için talep ediyorum bir yere kadar idare ediversin beni dimi ama sonuçta benimde onu idare ettiğim yerler var, cinsellik alışveriş gibi karşılıklı olmalı :D

Back
X