- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.206
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
Allah Allah!
Adam önceden muhteşem biriydi de ne oldu da iğrençleşti?
Adam önceden muhteşem biriydi de ne oldu da iğrençleşti?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu dedim. Bu lafı söyleyen adamın karakteri zaten en baştan bellidir. Bu raddeye getirmeden çoktan tekmelenmesi lazımdı. Bir de üstelik hakaret ederek adam terk etmiş en sonunda. Cidden saç baş yılanlık konularO ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladım
Sadece cinsellik için orda olan bir kart zampara var olduğu aşikarken, konu sahibinin şimdiye kadar çoktan adamın g.üne tekmeyi vurması gerekirken bir de orasına burasına holluk gibi dedirtmiş ne diyim Allah akıl fikir versin
O ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladım
Sadece cinsellik için orda olan bir kart zampara var olduğu aşikarken, konu sahibinin şimdiye kadar çoktan adamın g.üne tekmeyi vurması gerekirken bir de orasına burasına holluk gibi dedirtmiş ne diyim Allah akıl fikir versin
Hem fakir, hem şeyi büyük pis herif.Yav bu adam ağzi sarımsak kokan kişi değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Hemde sarımsak kokuyorrr.Hem fakir, hem şeyi büyük pis herif.
Buyuk de degildir.Hem fakir, hem şeyi büyük pis herif.
hakketen holluk ne demek?Ya gece gece ne güldümholluk gibi ne demek ya
Yav bu adam ağzi sarımsak kokan kişi değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum?
Olsaydı zırlamazdı zaten böyle.Buyuk de degildir.
Folloş demek istemiş, onu bile diyememiş ya da konu sahibi yanlış yazmıştırhakketen holluk ne demek?
holluk diye bir kelime bizde -yanlış kullanım olarak- folluk yerine kullanılır. fol tavuklar yumurtlasın diye konulan yumurdadır, folluk onun konunduğu yer bizde yanlış şekilde holluk diye kullanılıyor o
başka holluk lafı ben hiç duymadım
benim bildiğim bu iğrenç tabirin argosu folloş, holluk diye laf mı varmış?
Evet, iki kere uğraşmayım diye sarımsak kokusu ve teriyle zegse gelen adam.
Şimdi baktım da konulara adam baştan sona falsoymuş zaten.
Ağzı da hep bozukmuş
Follos diyene tek diyecegim sey oe olurdu.Folloş demek istemiş, onu bile diyememiş ya da konu sahibi yanlış yazmıştır
Terkedilmeyi niye beklemiş konu sahibi anlamadım gerçekten.Bu adam daha önce konu sahibinin yanında eski eşine o*pu da demişti. Eski karısına bunu diyen birinin bunu söylemesi normal.
İşte oe demeyin diye folloş dememiş holluk demişFollos diyene tek diyecegim sey oe olurdu.