Oran buran holluk gibi olmuş dedi

O ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladım

Sadece cinsellik için orda olan bir kart zampara var olduğu aşikarken, konu sahibinin şimdiye kadar çoktan adamın g.üne tekmeyi vurması gerekirken bir de orasına burasına holluk gibi dedirtmiş ne diyim Allah akıl fikir versin
Ben de onu dedim. Bu lafı söyleyen adamın karakteri zaten en baştan bellidir. Bu raddeye getirmeden çoktan tekmelenmesi lazımdı. Bir de üstelik hakaret ederek adam terk etmiş en sonunda. Cidden saç baş yılanlık konular🤦‍♀️

O ifadeyi kullanana kadar bir sürü falsosu vardı adamın üstte birisi yazınca hatırladım

Sadece cinsellik için orda olan bir kart zampara var olduğu aşikarken, konu sahibinin şimdiye kadar çoktan adamın g.üne tekmeyi vurması gerekirken bir de orasına burasına holluk gibi dedirtmiş ne diyim Allah akıl fikir versin

Bilmiyordum, şimdi baktım konularına.
Adam tuhafmış evet, hep böyleymiş ve de

Ya gece gece ne güldüm 🤣 holluk gibi ne demek ya
hakketen holluk ne demek?

holluk diye bir kelime bizde -yanlış kullanım olarak- folluk yerine kullanılır. fol tavuklar yumurtlasın diye konulan yumurdadır, folluk onun konunduğu yer bizde yanlış şekilde holluk diye kullanılıyor o

başka holluk lafı ben hiç duymadım
benim bildiğim bu iğrenç tabirin argosu folloş, holluk diye laf mı varmış?

Yav bu adam ağzi sarımsak kokan kişi değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Evet, iki kere uğraşmayım diye sarımsak kokulu ağzı ve teriyle zegse gelen adam.
Şimdi baktım da konulara adam baştan sona falsoymuş zaten.
Ağzı da hep bozukmuş

hakketen holluk ne demek?

holluk diye bir kelime bizde -yanlış kullanım olarak- folluk yerine kullanılır. fol tavuklar yumurtlasın diye konulan yumurdadır, folluk onun konunduğu yer bizde yanlış şekilde holluk diye kullanılıyor o

başka holluk lafı ben hiç duymadım
benim bildiğim bu iğrenç tabirin argosu folloş, holluk diye laf mı varmış?
Folloş demek istemiş, onu bile diyememiş ya da konu sahibi yanlış yazmıştır

Evet, iki kere uğraşmayım diye sarımsak kokusu ve teriyle zegse gelen adam.
Şimdi baktım da konulara adam baştan sona falsoymuş zaten.
Ağzı da hep bozukmuş

Bu adam daha önce konu sahibinin yanında eski eşine o*pu da demişti. Eski karısına bunu diyen birinin bunu söylemesi normal.

Back
X