🧡🧡🧡

RaskolnikovunSonyasi

🌻
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
2.344
4.291
133
Kızlar merhaba. Bodoslama konuya giriyorum; hoşlandığım bey bana sürekli turuncu kalp 🧡 gönderiyordu, rehberindede adımın yanına 🧡 koymuş. Örneğin “ayşefatma 🧡” gibi. Sevgili değiliz. Ben bunu hiç umursamıyordum. Turuncu rengi seviyor demekki diyordum geçiyordum. Konu konuyu açıp arkadaşlarıma bunu söylediğimde turuncu kalbin anlamı şu bu bilmem ne. Bilmiyor musun turuncu kalbin anlamını demeye başladılar. saçma geldi ama hepsi ağız birliği etmiş gibi konuşunca bir kafam karışmadıda değil. Bir de sosyal medyayla aram sıkı fıkı değildir instagram falan kullanmıyorum yani bi anlamı varsa benim bilmemem normal. Emojilerin gizli mesajları varda benim mi haberim yok?
Not : Saçma geliyor kulağa ama gülmeyin lütfen 😅

Kızlar merhaba. Bodoslama konuya giriyorum; hoşlandığım bey bana sürekli turuncu kalp 🧡 gönderiyordu, rehberindede adımın yanına 🧡 koymuş. Örneğin “ayşefatma 🧡” gibi. Sevgili değiliz. Ben bunu hiç umursamıyordum. Turuncu rengi seviyor demekki diyordum geçiyordum. Konu konuyu açıp arkadaşlarıma bunu söylediğimde turuncu kalbin anlamı şu bu bilmem ne. Bilmiyor musun turuncu kalbin anlamını demeye başladılar. saçma geldi ama hepsi ağız birliği etmiş gibi konuşunca bir kafam karışmadıda değil. Bir de sosyal medyayla aram sıkı fıkı değildir instagram falan kullanmıyorum yani bi anlamı varsa benim bilmemem normal. Emojilerin gizli mesajları varda benim mi haberim yok?
Not : Saçma geliyor kulağa ama gülmeyin lütfen 😅
Ay çok merak ettim ne ki anlamı? Valla ben de bilmiyorum ilginç. Bazı emojilerin gizli anlamı olabiliyor ama ben turuncu kalbi hiç duymadım.

Ay çok merak ettim ne ki anlamı? Valla ben de bilmiyorum ilginç. Bazı emojilerin gizli anlamı olabiliyor ama ben turuncu kalbi hiç duymadım.
Saçma sapan bi şey iyi bir şeyde değil söyledikleri. Şu an aşırı saçma geliyor ama o an acaba mı dedim 🤣 ne anlamı olacak ayrıca kocaman insan ergen gibi emojiyle ima etmeye mi çalışacak 🤣🤣

Sözde renki renkli kalp emojilerinin her birinin ayrı anlamı varmış falan filan 🤣 kırmızıysa aşık vs... saçmalık. Daha önce böyle bi şey duyan oldu mu diye merak ettim

Saçma sapan bi şey iyi bir şeyde değil söyledikleri. Şu an aşırı saçma geliyor ama o an acaba mı dedim 🤣 ne anlamı olacak ayrıca kocaman insan ergen gibi emojiyle ima etmeye mi çalışacak 🤣🤣
Bence de ya işi gücü yok emojiyle mi ima etcek. 😂 Bence bilmiyodur bile öyle bi anlamı olup olmadığını. Kalp emojisinde o renk hoşuna gidiyodur ondan onu koymuştur benceee.

Rehberinde başka kalp koyarak kaydettiği bir bayan yok ise hisleriniz karşılıklı demek ki.
Kalp kalptir. Ben eşime kırmızı kalp yollarım, o bana mavi yollar. Belki bu beyin en sevdiği renk turuncudur

Rehberinde başka kalp koyarak kaydettiği bir bayan yok ise hisleriniz karşılıklı demek ki.
Kalp kalptir. Ben eşime kırmızı kalp yollarım, o bana mavi yollar. Belki bu beyin en sevdiği renk turuncudur
hislerin karşılıklı olduğunu zaten biliyorum teşekkür ederim yorumunuz için. ben de sizinle aynı şeyi düşünüyorum ben de hep mor kalp atarım sevdiklerime mesela tek manası var o da mor rengi seviyor olmam :D

sordum zaten turuncu güzel falan dedi ki bence mantıklı :D ben zaten takılmıyordum buna. arkadaşlarım bana turuncu kalbin anlamı falan filan deyince şaşırdım. renkli kalplerin anlamları varmışta kırmızı aşkmış mesela falan fişman. emojilerin herkesin bildiği ama benim duymadığım anlamları mı var acaba dedim :D

sordum zaten turuncu güzel falan dedi ki bence mantıklı :KK70: ben zaten takılmıyordum buna. arkadaşlarım bana turuncu kalbin anlamı falan filan deyince şaşırdım. renkli kalplerin anlamları varmışta kırmızı aşkmış mesela falan fişman. emojilerin herkesin bildiği ama benim duymadığım anlamları mı var acaba dedim :KK70:
Arkadaşların çok renkliymis😂

trollendim galiba bilemiyorum :) bir de turuncunun anlamı dedikleri şey kötü bir şeydi bana göre yani fesatlıktan bile atmış olabilirler...
Emoji sözlüğünde iki tanım var.
Turuncu kalp 🧡
1-Sevgiyi, desteği, yakın bağları ve hayranlığı temsil etmekle birlikte sonbahar mevsimini sevenler tarafından da sıklıkla kullanılıyor.
2- Tam gerçekleşmeyen sevgi veya aşk duygusunu ithafen veya arkadaşça bir sevgiyi ifade etmek için kullanılır.
Ama bence bu kadar anlamyükleyeceğini sanmıyorum. Seviyordur sadece. Bana eşim siyah kalp yollamadıkça endişe etmezdim. Ama siyah kalpte bir düşünürdüm.

Emoji sözlüğünde iki tanım var.
Turuncu kalp 🧡
1-Sevgiyi, desteği, yakın bağları ve hayranlığı temsil etmekle birlikte sonbahar mevsimini sevenler tarafından da sıklıkla kullanılıyor.
2- Tam gerçekleşmeyen sevgi veya aşk duygusunu ithafen veya arkadaşça bir sevgiyi ifade etmek için kullanılır.
Ama bence bu kadar anlamyükleyeceğini sanmıyorum. Seviyordur sadece. Bana eşim siyah kalp yollamadıkça endişe etmezdim. Ama siyah kalpte bir düşünürdüm.
çok teşekkür ederim 💜 ben de sizinle aynı fikirdeyim bu kadar ince düşünmez kimse 🙂

Back
X