• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORANTISIZ ŞİDDET

Arkadasim tmm da hala niye parti konusunu surduruyosunuzki.size hak verdik siz haklisiniz hicbi sekilde dayak affedilmez ama hersey iyiymis gibi taktiniz partiye.
Herseye goz yumdun partiyimi kabullenemiyosun
Birak hangi partili olursa olsun.
Yoksa konun kapatilir

Hanfendi alınganlık yapmayın . Epeydir o konu bahsedilmiyor ki ben parti belirtmedim yazdıklarımda ....
Sadece zıt fikir değişikliğinden bahsedildi ...
Zihniyet kelimesiyse takıldığınız abimin zihniyeti falan yok zaten kişililksiz yanar döner nereye çekersen ... Onun zihniyeti bu işte kişiliği bu dayak partiyle ilgisi yok

Yoksa her yerde her zihniyete böyle tipler dolu .. Bu kişilik yapısıyla ilgili bir durum.

umarım atanırsınız da kurtulursunuz...bence arkanıza bile bakmayın öyle anne öyle abi lazım değil zaten ergen de değilsiniz hertürlü yürütürsünüzz......
bi de abinizin nişanlısına allah sabır versin 2 yıl sonra o da konu açar eşim beni dövdü diye

arkadaşım su içemeyecek kadar tekme tokat dayak yemişsin hala zihniyet diyorsun parti diyorsun. işe girdikten sonra periyodik olarak bekaret testi almaktan bahsediyorsun. ya bi silkelen kendine gel allasen. bunlar mı yani şu an duşunmen gereken? şu an senın gerekirse bulaşıkçılık yapıp yine de çalışman lazım deli gibi iş arıyor olman lazım.

a... koyayım .... o ...pu gibi laflar erkeğin süsüymüş ağız alışkanlığıymış ona göre o zihniyete göre onlara göre klişe laflar ...

evlenince kızın annesine de küfür eder. düşünsün bi abisi nişanlısına a.. koyayım dese kendisi ne hissederdi. bence sen kıza bir şekilde çaktır mevzuyu. hayatı kaymasın kızcağızın.

Yaşadıklarınızdan sonra ne kadarda normalleştirmişsiniz inanamadım, babamda döverdi ama daha hafifti diyorsunuz. İnanın fiziki yada sözzlü şiddet hiçbiri normal değil, size bunun yapılmasına izin vermeyin. Aile olmak demek birbirini delicesine dövmek değildir. Kendi ayaklarınız üstünde duracak yaştasınız; atanın, atanmayın ama gidin. Bunu hayatın gerçeği diye kabullenirseniz emin olun ilerde eşinizde bunu size yapar.

Gerçekten üzüldüm. Bende çocukken çok dayak yedim nedenli nedensiz. Şuan önüme babamdan binlerce şey serilmiş olsa da çocukluğumu geri getiremiyor. Kaç kurtar kendini o evden. Sırf birinci dereceden akraban olduğu gibi sayıp sevmek durumunda değilsin. Yaşın da var umarım Allah iyi insanlarla karşılaştırır seni.

İşte zaten kavganın ana sebebi abimin o kızın partisini deli gibi savunması .... Abim geziciydi ... Şimdi tam zıttı oldu nişanlısı sayesinde .... Ve bize zülm ediyor .. O yüzden kavga çıktı .. En son dediğim şey şehitleri kimse görmüyor saklıyor ... oradan sonrasını hatırlamıyorum ... Annemin tokatlamasının sebebi ise bağırmamış az önce konuştuk ..Sen yüksek sesle konuştun da konuştun ... Tek sebep .....İnanın bağırmıyorum ...Fısıtlı ile mi kavga edilir tartışılır ....

Bilmorum onların sterss topu oldum galiba
Cnm bunlar sadece bugun yazdiklarin.bak bakalim partiden bahsetmismisiniz bahsetmemissiniz.
Ozellikle 3.alintiya dikkat cekmek istiyorum"zaten kavganin ana sebebi parti"demissiniz
Dedigim gibi parti marti hicbirsey icin sizi dovemez.
Ama sizde parti konusuna daha cok takilmissiniz gibi geldi
Yalnis anlama ben senin yanindayim ama birak su parti muhabbetini sonra cok baska yerlere gidiyo konu dagiliyo

arkadaşım su içemeyecek kadar tekme tokat dayak yemişsin hala zihniyet diyorsun parti diyorsun. işe girdikten sonra periyodik olarak bekaret testi almaktan bahsediyorsun. ya bi silkelen kendine gel allasen. bunlar mı yani şu an duşunmen gereken? şu an senın gerekirse bulaşıkçılık yapıp yine de çalışman lazım deli gibi iş arıyor olman lazım.
sonuna kadar katılıyorum. durduğu kabahat hala

evlenince kızın annesine de küfür eder. düşünsün bi abisi nişanlısına a.. koyayım dese kendisi ne hissederdi. bence sen kıza bir şekilde çaktır mevzuyu. hayatı kaymasın kızcağızın.

parti mevzusundan ağzını burnunu dağıtmış kızın bir de nişanlısıyla konuşsun öldürsünler kızı, öyle mi? boşversene konu sahibi arkadaşım kendini düşün. 2 kere yuz yuze gördüğü adamla evlenmeyi düşünene kadar sabretseymiş nişanlı kız da tanısaymış biraz

Az sabır kaldı . Bugün yarın kontenjanlar açıklanır . Yani en azından şöyle düşünüyorum . Giderken zorluk çekmem .Yazacağım yerler .Türkiye sınırı olsa da kaygısız şüphe olmaz içimde. Eğer olmazsa da ne iş olursa girmemde güç olacak benim için .

Ben düne kadar aileme atanırsam önümüzdeki sene için tatil planları yapıyodum .Şuraya gideriz .Şu yerde yer ayırtırım . Ama şu kavgaya annem karışmasaydı keşke ..O da yaktı geçirdi tüketti her şeyi ....

Az sabır daha pazartesi netleşir belki de her şey

Bilmiyorum bilmiyoruim ama içimde çok şey eksildi

Herşeyi şekil itirabarı ile yapmaktan sıkıldım

Kına ya o şehre gitmek istemiyorum dedim .Yok olur mu sen olmazsan yanlış anlarlarmış .Anlasınlar ya anlasınlar ..

Her şeyi içimden değil de birilerini mutlu etmek için yapıp ki değmeyecek insanlar için .. İçim tükendi .Kendimi yaşayamadım hiç bir zaman .

yemek yiyemeyecek hale gelmişsin dayaktan ama partisini değiştirmesi seni daha çok öfkelendirmiş.. seni döven abin ama yazılarında geline karşı hıncın daha fazla.. kızdan önce de baban-abin tarafından dayak yiyormuşsun kızın günahı ne? insanlar sevip, güvenip evleneceği adamın yaşadığı yere gelince dayağı hak etmiş mi oluyorlar? git uyar, morlukların fotoğrafını çek gönder.. sen bir şekilde kurtulursun da evlenince o kız nasıl kurtulacak?

yemek yiyemeyecek hale gelmişsin dayaktan ama partisini değiştirmesi seni daha çok öfkelendirmiş.. seni döven abin ama yazılarında geline karşı hıncın daha fazla.. kızdan önce de baban-abin tarafından dayak yiyormuşsun kızın günahı ne? insanlar sevip, güvenip evleneceği adamın yaşadığı yere gelince dayağı hak etmiş mi oluyorlar? git uyar, morlukların fotoğrafını çek gönder.. sen bir şekilde kurtulursun da evlenince o kız nasıl kurtulacak?

Hanımlar bak konu değişiyor . Arada konu hakkında fikirlerimi belittim . Konunun kaynağını tabiki bu morluklar için bir sebep olacak .Sebepte partiydi tabiki ..

Tabiki partisi değiştirmesi öfkelendirmiş yani bu KİŞİLİKSİZLİĞİ .. öfkelendirmiş .O iki partiyi de tutmuyorum ben ikisini de al birini vur ötekini ikisi de aynı benim için .ORTADAKİ DURUM KİŞİLİKSİZLİK .

İkincisi dayak mı yiyecek dedim ben ? Herşeyi göze alıp gelecek dedim . Bilemeyiz ki kaşığımıza ne çıkacak .Belki bende güveneceğim birine inanacağım . Dayak yiyince hak edecek mi dedim .. Pordan şimdi bir yerlerden bulup eklersiniz belki de .. ama öyle demi... ben saedce konuyu anlatmaya çalışıyorum

SEVDİ UZAKTAN GELDİ DEĞİL MESELE

SADECE BİRİNİ TANIMAK İÇİN KENDİNE FIRSAT TANIMAMASI

İSTER A PARTİSİ İSTERSE B PARTİSİ OLSUN FARK ETMEZ . EN YAKIN ARKADAŞIM NE PARTİDELER .

AMA YARADIŞILIŞI YAPISI O PARTİDEN. VE GÜZELCE TARTIŞIR KONUŞURUZ ANLAMAYA ÇALIŞIRIZ.

TABANA ZIT İKİ PARTİ OLAN BİRİNDEN DİĞERİ GEÇİP DELİ GİBİ SAVUNMASI VE AİLE YAPIMIZ .

AMA BEYNİMİ BAŞINA GELİP PAŞA PAŞA KABULLENECEKSİN ŞUAN Kİ İKTİDARI DİYEN GEZİCİ BİRİNDEN BAHSEDİYORUM ....

BENİMDE CEVABIM HERŞEY ÖRTBAS EDİLİYOR . SEHİT ASKER BİLE ÖRTBAS EDİLİYOR . DEDİM .

BU GERCEKLERİ KABUL EDEMEDİ . Kİ BEN ONUN SÖYLEDİĞİ HERŞEYİ DİNLEDİM TATLI TATLI

AMA O DİNLEMEDİ ŞİDDETE YÖNELDİ ..... ŞİDDET ŞİDDET ŞİDDET ...

Allah yardımcınız olsun çok üzüldm adınıza ama anlattıklarınızdan benim çıkardığım abiniz annenizin eseri
Umarım tez vakitte kurtulursunuz vee umarım anneniz gibi bir anne olmazsınız

Back
X