• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORANTISIZ ŞİDDET

O kadar kufurden dayaktan sonra senin o evde durman hata. Babam bu kadar sert vurmazdi diyorsun. Bunlar ailecek seni dart tahtasi gibi kullaniyor. Oteki konunu da hatirliyorum. Oyle ki konularin acaba fake mi diyorum cunku ben boyle sakin olamazdim ya da daha fenasi itilip kakilmaya alistin.

Sana Acımayana Sen niye Acıyorsun.. Sen Darp Raporu Alıp Şikayet Edicektinki Nişanlısıda Nasıl bi adam olduğunu anlasın.. Annende Yalakalık olsun diye canını yakmış.. İzin Verme Sakın... Annende abinde olsa Haddini bilicek..! He Bu Arada hemen kurtul o evden!

Ya ben demin konunun face olmasindan supelenmistim ama simdi diger konularina baktim pisman oldum
Arkadasim hayatin cok zor gercekten Allah yardimcin olsun.inancini kaybetme.duaya yonel biraz psikolojine yarari olur.
Ailen senin psikolojini bozmus resmen.bitanesi saglikli degil.uzme kendini Allahina yalvar kurtarsin bian once seni o evden.
İntihari falanda dusunme sakin.hepimizin dertleri var hepimiz sinaniyoruz.yarin neler olacak bilemeyiz.sabirli ol lutfen mukafatini alirsin ins.cok uzuldum gercekten

Bu olay doğruysa baştan sona hata.. Annenin tavrınıda anlamadım? Nie or.. U dedi nie senden bekaret raporu istesinler?!?
Bazı erkekler a. k lafını ağızlarına sakız edinmişler.. O ayrı bir iğrençlik hani kalk ağzına yapıştır , ama kusura bakmada senin bunu nasıl gözünün önüne getirip EVLENİNCE yApacan zaten çık demen de iğrenç.. Sanki evlenmese o küfürü sana o olayı ima ederek söylemiş gibi.. Neyse , olay baştan sona soru işaretleriyle dolu , ya çoğu şeyi saklıyor başka şeyleride abartarak yazıosun yada ne bilim işte

yaaaaaaaaaa kıyamam sana :((((( inşallah gönlüne göre olur hersey...rabbım yardımcın olsun

28 yaşındasın çocuk değilsin neden hala o evde kalıyorsun darp raporu alıp kadın sığınma evine gidebilirdin orada dersini de çalışırdın atanırdın da olanlar inanılır gibi değil o_O

Ben bu yazının suç duyurusu kabul edilip site yönetiminin yazıyla birlikte üye bilgilerini gerekli mercilere iletmesi gerektiğini düşünüyorum.

O değil de arkadaşım nasıl bir aile şiddet nasıl içselleştirilmiş of allahım insanın inanası gelmiyor. Baba anne abi herkes sana şiddet uyguluyor o kadar ki babam böyle yapmazdı diyip kıyas yapıyorsun.

Olmaz olsun öyle abi attır içeri al raporunu neden sessiz kalıyorsun, neden ezdiriyorsun kendini. Yarın bigün elinde kalırsan nolacak?

Böyle insanlara aile denmez aile böyle olunmaz hala onları korumaya çalışıyorsun yazık değil mi sana ya?

ANNEM KURBAN OLURUM SANA AYAKLARINI OPERIM SENIN bu yazi bu gibilerini okudukca onu opmek istyrm bu ne ya abin sana a...koyayim mi? Diyor allahu ekber annende sana or...u what what ve sen bu ailede yasiyorsun 5 abim var annrm kim derlerse kizim der ne bu annenin erkk cocuk sewgisi valla bnm annm bni abim ici dovecek ona anne demm igrenccc mahluk ys kacc kurtul o ewden kimene de yuru

Ağzım açık okudum... Çok geçmiş olsun... Sizin evde şiddet sürekli var... Ne demiş olursanız olun, 28 yaşında koskoca kız dövülür mü? Bizim insanlarımız şiddete çok meraklı yaaaaaaa

28 yaşındasın çocuk değilsin neden hala o evde kalıyorsun darp raporu alıp kadın sığınma evine gidebilirdin orada dersini de çalışırdın atanırdın da olanlar inanılır gibi değil o_O
konu sahibi yapman gereken bu.
yapmazsan bunu,gelipte dert yanma buralara. çünkü sana yol gösteriliyor. darp raporu ve sığınma evi. o ev şiddet odası gibi. işkence odası gibi.
ya bu deveyi güdeceksin,yada bu diyardan gideceksin.
bari kalk bugün rapor al. henüz geç değil.

Bizim yaşadığmız bu medeni şehirde bile ailem evden çıkan kız o... pu olur . Bir daha eve geri dönemez. Aile reddeter .
ay reeddetsin o aile.
olsalar nolur olmasalar nolur. çokta tınn.
yüzünü görmek istesem namerdim bbu psikopatların. bunumu düşünüyorsun

Umarim atanirsiniz. çok uzuldum okuyunca.desenize abiniz evlenince şiddet gorennbir kadin daha hayata katilacak.büyük ihtimalle esinide dovecektir.

Abinin diyelim ki size acımadı da bunları yasadınız, anneniz nasıl ona ortak oldu inanamıyorum ama mantalite kız çocuğu gereksizdir olunca hersey mubah bir yandan...
Darp raporu kesinlikle alman lazım hiç mi danışacak kimsen yok senin?
Abinin nişanlısına da bir şekilde vücudundaki morluklar göster derim nasıl birisiyle evlenecek görsün.

"babam bile bu kadar sert vurmazdı, daha yumuşak vururdu" cümleniz bence herşeyin özeti. babanız da sizi bir birey olarak saymıyor ki o abi denen şeytanın yanında da sizi dövüyor ki abiniz için de bu normal olmuş. bence abide değil sorun ailenin tamamında, inşallah atanırsınız gönlünüze göre. Ben olsam atansam bu insanlara atandığım şehri bile söylemem izimi kaybettiririm bu nedir böyle?

Devlet hastanesi eğer acilen girer ve darp oldugunu beyan ederseniz, hastane polisini çağırıyorlar ve bir Zabıt tutturuyorlar. Daha sonra gerekli görüp kons. İstenirse, adli tıp gelir uygun görürse darp raporu verir. Ama öyle poliklinikler de falan alamazsın darp raporunu.
Diğer bir seçenek: karakola gidip aile içinde şiddet olduğunu beyan etmektir.
Bunu yaptığında şikayetçi olup olmayacağını belirterek adli tıba gitmek istediğini söylüyorsun. Seni oraya götürüyorlar. Sonra muayene oluyorsun varsa morluklar çürük ezik ne varsa gösteriyorsun.gerekli görürse, Raporu alıyorsun.
Dikkat etmeniz gereken durum bazen iikayetçi olmadığını ve olmayacağını belirttiğinizde, memurları sevk için ikna etmek zor olabiliyor yada onlar bunun gereksiz bir işlem olduğunu belirterek ya sizi ikna etmeye çalışıyorlar ya da işi yokuşa koşuyorlar.

Benim Size tavsiyem, siz raporunun alın. Elinizde bulunsun. Tekrarlanır ve şikayetçi olmak isterseniz işlerinin kolaylaşır.
Ha bir de şu var, elinizdeki raporla evdekiler tehdit etme imkanınız olur.

Ayrıca abinizin Size şiddet uyguladığını beyan etmeniz ve şikayetçi olmanız onu işinden edecek bir durum değildir. Eğerki siz şikayet eder mahkemede ona 1 yıldan uzun bir ceza verirlerse ( süreyi tam bilmiyorum) paraya çevrilmezse o zaman tabiki içeri gireceğinden işinden olur ama anlattığınıza göre öyle bir olay yok.
Dolayısıyla 2-3 celseye girersşniz parayı öder, aklı başına gelir. Gelmezse 5 yıl içinde tekrarlanır hayatı kayar zaten. Herkes hakettiğini bulmuş olur.
ister abi olsun ister baba koca anne kim olursa olsa Size şiddet uygulamaya hakkı yok. Ben bu gün evdeki kediye bağırıp totosuna iki tane patlantınca vicdan yapıyorum. Kısaca hayvana yapılmaz insana asla yapılmaz...

Back
X