Doğal Saç Bakım Kürleri örerek uzatın saçlarınızıı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

sevgilim_benim

SeNi_çoK_OZLeDiM_AsKeRiM
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
2.156
1
116
- Yurtdışı
arkadaşlar geçen sene bıraktım okulu ben geçen sene bende çok sorunluydum saçlarımdan dolayı kaç şampuan denedim bilemessiniz aslında çok basit uzatması hiç kafanız takmayın bakın nasıl uzucak şimdi benim belime değicek nerdeyse okadar uzadı her banyodan sora ördüm ben evde olduğum için sıkıodu saçlarım açınca ondan hep örülüydü birde ben ayda bir kez uçların az bişi kestim ınanın çok işe yarıo olmassa gece öründe yatın gerçekten faydasını görürsünüzopuyorumnanaktan

ama hep örülü dolaşmak lazım dimi canım evde öreyim dışarı çıkarken açayım demek olmaz bilmiyorumkismile

bu çok doğru bişey kızlar.çünkü saçlarınız açıkken kirli hava,sıcaklık vb. gibi olumsuz şeylerden tüm teller etkilenirken,örülü iken yalnızca üst kısımlar etkilenior.eskiden kadınlar kızlar saçlarını hep örermiş.ne kadar sağlıklı saçları var görüyoruz.:hulya:

inş. işe yarar bn saçlarımı uzatmak isdiyorum fakat biri aklıma girince direk kestiriyorum her saçımı yıkadıktan sonra örecegim hem açtıktan sonraki görünmü de gzl oluyor

inş. işe yarar bn saçlarımı uzatmak isdiyorum fakat biri aklıma girince direk kestiriyorum her saçımı yıkadıktan sonra örecegim hem açtıktan sonraki görünmü de gzl oluyor

evet cnm hic olmassa gunduz oremessen gece orurde yatarsin yarin nasil istiorsan tekrar oyle yaparsin ben hala oruorum opuyorumnanaktan

bide örmeyi deneyelim demi

denemekte fayda var derim kizlar denemedik bisi birakmioruzki bizler masallahkaydirigubbakcemile3

örgü gerçekten çok güzel uzatıyo saçı...hele ıslakken örünce acayip besleniyo...annem gençliğinde hep yıkadıktan sonra örermiş ve belinden de aşağıya gelmiş saçları...bende gece yıkayıp örüp yatıyorum sabaha hem şekli çok güzel oluyo hem yumuşacık oluyobayanssulusmile

evet katılıorum örgü saçları uzatıyor su anda bile bnm saclarım örgülü. ztn şöyle bi eskilere bakarsak köylerde kızların saçları hep gür ve örgülü bellerine kadar denenmş bişe oldugu kesin bunun..

Evet bu doğru bişey sanırım bende hep örerdim okulda kızdıkları için.Banyodan sonra örerdim yatardım.Sabah okula giderken açmazdım hiç tabi tülermediyse :) Sonra öğle evde açardım saçlarımı.Bi senede çok uzadı saçlarım gerçekten

evet uzatıyo nerdeyse 1 hafta sürekli örgülü gezdim dipler çoğalmışyerimseniben

evet bende çok duydum kuzenlerimhep söyler ve çok hızlı uzar saçları
evde her zaman örülüdür saçları

NE ALAKA SAÇA verilen şekillerden birisi olan örgü uzamasına neden nasıl katkı saglasın ki ??? o hiç ısıya maruz kalmadıgından gün içersinde sık sık ellenmedıgınden modeliyle oynanmadıgından ek ürün kullanımına gerek kalmadıgından olmasın sakın sebep dogasına bu-ırakmakken örgü gibi gelmiştir
artı sürekli aynı şekilde saç kullanımı taç takmak örmek agırlıgı ve basıncı hep aynı noktalarda toplayacagından yarımca migrene de yol açabiliyo (ark annesine dr kaç yıldır saçların bu şekılde demiş de)

Back
X