• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orfilame nutrishake

annem çilekli olanını kullanıyor. tok tuttuğunu söyledi. tadı güzel bir şeymiş gibi duruyor ama değil açıkcası ben de tadına bakmıştım :) içine su katılmış un gibi :) işe yaradığını başkalarından da duyup geçenlerde annem için aldım. tok tutma açısından epey etkiliymiş.

ben kendim satıyorum kendim de aldım fakat karıştıramadım mı ne yaptım anlamadım çileklisini almıştım kendime toz gibi geldi ağzıma ilk suyla karıştırdım midem bulandı sütle karıştırdım sonra o da öyleydi açıkçası 2 defa içtim zorla tadını sevmedim bir daha da içmedim duruyor öyle evde:44:

Son düzenleme:
ben çileklisini değilde vanilya ve çikolatalıyı daha çok seviyorum. pürüzsüz bir kıvamı yok. vanilyalısı bebek bisküvili süt gibi. ben zinde kalmak için veya ara öğün olarak kullanıyorum çok memnunum.
isveçte kalp ve damar cerrrahı prof dr stig steen ve ekibi tarafından 8 yıllık bir araştırma sonucunda ortaya çıkmış. organ nakli olmuş hastaların serum dışında beslenmelerine destek olacak bir ürün ararken geliştirilmiş daha sonrada oriflame ile yolları kesismiş ve bu özel formulasyon orıflame bunyesınde satışa çıkmış. 2012 kasım ayından beri türkiyede.

daha ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz. yardımcı olurum. kullanımı içeriği ile ilgili.

Ya ben bu Shake'i 6 ay önce almıştım ama fazla kullanmamıştım. Paketin arkasında da 1 ay içerisinde tüketiniz gibisinden birşey yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ama ben bunu ilk aldığımda bir kavanoza koymuş ağzını da sıkıca kapatmıştım açtığımda hala ilk aldığımdaki gibi kokuyordu. Şuan bu Shake'e devam etmek istiyorum. Sizce bir yan etkisi olur mu? Kullanabilir miyim? Bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi?

Merhaba ben oriflame saticisiyim geliş fiyatına vermeye çalışıyorum genelde bu zayıflamayi nişanlım kullandı çok memnun kaldı hiç bir şey yedirmedi 1 ay kullandı snra bıraktı memnun kalınca 2 ay snra geri aldı ve şuan çok memnun 3 alana 1 bedava zaten bu 3 unu de 1 er tane de alabiliyoruz 4. Ay da 1 tane hediye geliyor memnun kaldıysaniz yan etkisi yoktur kullanmanızı tavsiye ederim., 😊🥰

Back