• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orgalutran +puregon+ ovitrelle

Marassi22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
24
13
3
35
Arkadaşlar herkese merhaba benim çok zorlu bir ama çok guzel bir hikayem var 2 buçuk yıl evliyim eşimde sorum olduğu için bu ay prof ulun ulugda tup bebeğe baslicaktik ama çok şükür rabbime şükür gebe kaldim tup bebek ilaçlarını hastanede yüksek maliyet(2500) olunca tanıdık aracılığıyla ilaç deposundan uygun fiyata(1400tl) aldim ama şükür ilaçlara gerek kalmadı ilaçları istanbul tup bebek aret kamari teslim ettim ilaçlar puregon 7 kutu . Orgalutran 7 kutu ovitrelle 1 kutu ozel den daha detaylı görüşürüz arkadaşlar yardımcı olurum rabbim herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah çok uygun fiyata veririm arkadaslar

Ne güzel bir şey nasip olmuş maşallah, ben ilaçları değil de ulun hocayı soracaktım nasıl buldun hocayı onunla ilgili çok Yen'i yorum bulamıyorum ama ben de ona sıcak bakıyorum

Ulun hoca cok değerli çok başarılı bir doktor arkadaşım alanında çok iyi geçmişine bakacak olursak tüm kariyerini tup bebek üzerinde çalışmış cana yakın güleryüzlü samimi biri eğer tup bebek yapmaya karar verirsek tekrardan ulun hocayı tercih ederdim

Kızlar bende çatlama ignesi oldum ovitrelle ama kolumdan yaptılar etkisini gostermez yaziyo bi kaç yerde dogrumu

Canım ben tüp bebek yapmadım hiçbir bilgim yok doktorunuzun daha iyi bilmesi gerekiyor en uygun yeri umarım faydasını görürsün nerde yaptırıyorsun hangi doktor

Canım ben tüp bebek yapmadım hiçbir bilgim yok doktorunuzun daha iyi bilmesi gerekiyor en uygun yeri umarım faydasını görürsün nerde yaptırıyorsun hangi doktor
Tüp bebek değil klomen kullandım bugün çatlama iğneni oldum inşallah etki eder tek yumurtam var sperm sayısı düşük inşallah rabbim ol der

Elinde cetrotide olan var mı ilaçların bi topiği vardı yasaklandı mı Kazen Kazen acaba tamda ihtiyacım olmuşken :/

Back
X