Cilt Bakımı Ürünleri Organik cilt bakım ürünü ne demektir? Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
zaten ben bir alısveriş merkezine girmek istemiyorum
insanın üzerine atlıyorlar çevreliyorlar
anlatıyorlar gitsin
birde su elinizde deneyelim farkı görün demeleri yok mu
illüzyon gibi aaaa ne kadar yumusadı elimin rengi acıldı resmen demiştim bri defasında

JFR özellkle yazdığın markalar için çok teşekkür ederiz. Bunlar ıngilterede mi üretiliyor? bulabilmemiz olanaklı mı bilmiyorum
Nur yine nur dermatologlar hakkında söylediğin sey beni cidden üzdü. Bu ülkede insanların sağlığı neden bu kdar basit gözüküyor.
Biz arastırıp doğru organik ürünü bulalım. Benim düsüncem seninde söylediğin gibi Raf ömrü kısa olmalı, bir de fiyatı yüksek olmalı. Malum ülkemizde kaliteli şeyler pahalı oluyor. Bir arkads doğal üretilen ürünlerden bahsetmiş, ben de aynı mı bilmiyorum gecen yaz almıstım. Türkiyede üretiliyor adı cemreydı sanırım Üsküdarda vardı mağazası. Tamamen doğal olduğunu söylemisti bayan. Ben yüzümü yıkamak icin sabun aldım. Baska birşeylerini kullanmadım. Doğal olduğunu söylediği bircok yağ vardı aktarlarınkinden üc dört kat pahalı. Sabunu piyasadaki yıkama jellerinden iyi olsada cok bir fark hissetmedim siyah noktalarıda gidermeyince daha almadım. siyah üzüm cekirdeği sabunuydu aldığım.

Nur, bende Dr.Murad ve DDF ürünleri arasında kaldım. ıyi ürünler olduğu söyleniyor. Organik midirler acaba? kullananlara danısalım. Ben cvp bulabilirsem söylerim

Nur, bende Dr.Murad ve DDF ürünleri arasında kaldım. ıyi ürünler olduğu söyleniyor. Organik midirler acaba? kullananlara danısalım. Ben cvp bulabilirsem söylerim
canım bende JFR arkadasımızın verdiği siteden DDF i kontrol ettim
derece belirtisi yesil ürünlere bakıyorum simdi
malum cok pahalı bir ürün 3 sene önce 150 liraydı nemlendiricisi

JFR verdiğin link hakkında bir şey sorabilir miyim?
score key yazan yerde üç renk var ve de numaralar.
Ben anlamadım hangisi ağır basınca sağlıksız oluyor?

Korres'i unutun :olmaz:. Biraz fazla kirmizi noktalari var:kedi:
DDF de boyle gorunuyor. En iyisi Weleda,Logona,Lavera ....
Bunlari tek tek tespit etmek lazim CADIARZU.

JFR verdiğin link hakkında bir şey sorabilir miyim?
score key yazan yerde üç renk var ve de numaralar.
Ben anlamadım hangisi ağır basınca sağlıksız oluyor?

Noktalar: yesilden(dusuk seviye 0-2)
sari(orta seviye 3-6)
kirmizi(en yuksek seviye 7-10) kanserojen ve cilt alerji tehlikesi tasiyan urunler.

Ingilizce bilmesen de, hangi urun yuksek tehlike tasimakta anlayabilirsin!
Urunun icerigini de gorebilirsin. Cok basit!!

teşekkür ederim JFR cok yardımcı oluyosun sağolasın
bu arada DDF kullanan bir arkadasa sordum Organik değil
dermakozmatik olduğunu söyledi. Senin yazdığın ürünler Organik mi?

Valla,ben de "baskasinin yalancisiyim" :mymeka:....
Duydugum bir urun varsa,ya da kullanmadan once mutlaka arastirmasini yapmaya calisiyorum. Yas 36 artik:delphin:,deneye deneye,gore gore ogreniyor insan. Bu kadar yerimseniben ! Verdigim Skin Deep raporuyla panige girmeyin,sakin!!! Merak ettigimizi, tek tek sorusturmak lazim orada.
Bu zamana kadar kim bilir neler kullanmisiz habersizyerimseniben...
Kalin saglicakla a.s.!!!

Artik her yerde satiliyor(en son yazdigim markalar TRde var,ya da olmasi gerekiyor). Onlari ozellikle yazdim. FIYATA dikkat edin,iyice arastirin alacaginiz yeri !!! Haberler sizden yerimseniben !!!

Son düzenleme:
teşekkürler tekrardan. Ben Dr.Murad kullananlarla da konuştum organik değişmiş fakat onlar ürünün sağlıklı olması icin organik olmasına gerek yok. Organik demek doğada bulunan demek,doğada ki hersey yararlı mıdır ki sanki? dediler bu markaları arastırıcam

arkadaşlar o siteye inanmayın aynı ürüne iki kere puan verip birinde 1 birinde 6 veriyor.bazı çok zararlı maddeler sitede yok o yüzden aslında çok zararlı bir ürün 1 diye puanlandırılabiliyor.ben de ilk başta çok inanmıştım sonra bunları farkettim ve benim gibi artık inanmayan çok insan tanıyorum
organik ürünler
lavera,logona,living nature,jason naturals, alba botanica aklıma gelenler bunlar
kores oldukça fazla zararlı içerikten arındırılmış olsa da tam organik değil.loccitane ve nuxe hiç değil.
bu arada organik doğal demek cildinize fayda sağlayacak demek değil bunu da unutmayın,örneğin bir çok doğal üründe bulunan limon ve greyfurt yağı aslında cilti tahriş etme özelliğine sahip.evet parabenler zararlı ama yediğiniz içtiğiniz şeylerde bile bu koruyucular varken yüzünüze sürdüğünüz ve az miktarda bu maddelerden(az miktarda çünkü içerik listesinin hep en sonunda yazılır,bu en az olduğu anlamına gelır) içeren ürünleri bu kadar felaket olarak görmeyin derim.ilk olarak yediğimiz içtiğimizi organiğe geçireblsek çok daha yararlı olur a.s

Back
X