Merhaba arkadaşlar ,gerçekten çok doğru bi r konu şiddetle katılıyorum formaldehit ve ağır metaller genel de deterjanlarda com miktarda var bu konu ile ilgili çok araştırmalar yaptım benim 3 cocugum var ve alerjik bünyeyesahipler ama organik olan şeyler evdeyyapıldığını da uzun ömürlü olmuyor ama ben çaresini çok iyi bir markayla ve hesaplıya buldum şimdi tüketirken tükenmiyorum sevgler
Ürünler ve içeriklerihhakkında sana geniş bilgi verebilirim 541...Ürünleri söyleyebilir misiniz acaba özellikle çocuklar için kullandıklarınızı?
Merhaba ben de elimden geldiğince doğalı tercih ediyorum.çamaşır da etimatik kullanıyorum birde naturalive'nin ürünlerini kullanıyorum.belki incelersinizçok teşekkürler bilgilendirmeniz için, ida.kew de kullanıyorum onu yazmayı unutmuşum :) ama diğerlerini bilmiyordum, yalnız noique ye pek ısınamadım bütün kremlerinde sodium benzoate var.. bazı ürünler organik ya da ecocert sertifikalı oluyor ama %95 ve üstü organiktir diye belirtiliyor..Bazıları da %100 oluyor dediğiniz gibi.. benim de şimdi temizleme ürünlerinden sonra yenileyeceğim ürünler makyaj ürünleri olacak, şampuanlarımı da değiştirdim.. sonra en kısa sürede çamaşır ve bulaşık deterjanlarımı da değiştireceğim.. bu konuda (çamaşır ve bulaşık deterjanı) bi öneriniz olursa sevinirim.. henüz onlarla ilgili net fikirler elde edebilmiş değilim..
Cok dogru gerçekten bunlar cok zararli.özellikle sampuanlarda paraben cok fazla.ben tamamen bitkisel bi sampuan kullaniyorum ve harika marketlerde satılan aşırı zararli kozmetiklere hiç gerek yokTesadüf eseri buldum; bir broşürün arkasında yazıyormuş...
Organik veya cilde uyumlu kozmetikler temel olarak şunları kesinlikle içermemeli;
- Toluen
- Formaldehit
- Fitalat (DBP)
- Kolofan
- Paraben
- Kafuru
- Hayvansal bileşen
- Ağır metaller
- Sentetik parfüm
- Boya maddesi
- Alkol
- Petrokimyasal içerik
- PEG (Polietilenglikol)
- PPG (Polipropilenglikol)
- Genetik değişe uğramış aktif maddeler
Kullandığımız ürünlerin içeriğini araştırmalıyız.
Size yeni ve oldukça etkili bir organik kozmetik markası tavsiye edebilirim. 2 aydır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Firma Türkiye'den organik sertifikası almış yetmemiş ürünlerini Avrupa standartlarına uygun olduğunu COSMOS sertifikasıyla da belgelendirmiş. Ben bahsettiğim Mia Organical markasıyla Ayşenur Yazıcı sayesinde tanıştım. Alerjik bir cildim olduğundan kullandığım ürünlere ekstra dikkat etmem gerekiyor. Mia Organical markası gerçekten güvenilir ve firma inanılmaz ilgili. Temizleyicisinden göz kremine kadar neredeyse tüm ürünlerini kullanıyorum. Önce kampanyasıyla tek bir ürün alıp diğer ürünlerinin seyahat boylarını kullanmıştım. Memnun kalınca diğer ürünlerini de birer birer satın almaya başladım. Şuanda da bildiğim kadarıyla kampanyaları devam ediyor. İçeriğinde hiç bir sentetik kimyasal madde bulunmuyor ve tamamı argan yağı ile zenginleştirilmiş. Cilt konusunda hassassanız ve temiz içerik arıyorsanız. Denemenizi öneririm :)
ben refan kozmetikten queen rose serisi kullanıyorum şampuan ve gece kremini mükemmel bunların hiç biriside içinde yok. sentetik kalıntı ,parfüm,renklendirici, paraben hiçbirisini içermiyor. dan almıştım ordan bakabilirsiniz. sanırım diğer ürünleri de doğalTesadüf eseri buldum; bir broşürün arkasında yazıyormuş...
Organik veya cilde uyumlu kozmetikler temel olarak şunları kesinlikle içermemeli;
- Toluen
- Formaldehit
- Fitalat (DBP)
- Kolofan
- Paraben
- Kafuru
- Hayvansal bileşen
- Ağır metaller
- Sentetik parfüm
- Boya maddesi
- Alkol
- Petrokimyasal içerik
- PEG (Polietilenglikol)
- PPG (Polipropilenglikol)
- Genetik değişe uğramış aktif maddeler
Kullandığımız ürünlerin içeriğini araştırmalıyız.
refan kozmetik var onun ürünleri paraben içermiyor. ben kullanmaya başladım bağımlılık yaptı başka bir krem süremiyorum. ben şuan queen rose serisini kullanıyorum ne sentetik kalıntı ne paraben ne parfüm var içinde hem kolajen destekli hem cildimi canlandırdı. gül suyunu tonik olarak kullanıyorum süper bi bakın istersenizçook faydalı bir konu gerçekten teşekkürler. Bende bi ara baya araştırdım bu konuyu en önemli konu aslında paraben paraben yoksa o ürün iyidir bence. Paraben içermeyen bildiğiniz ürünler neler ?? Ben bir ürün buldum +Burock cilt bakım ürünlerinde yok anneme sipariş verdik ama başka bildiğiniz ürün varsa öğrenmek isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?