Orgazm olamama sorunsalı

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar 1,5 aylık evliyim Allaha şükür güzel bi seks hayatımız var birbirimizin dilinden anlıyoruz, mutlu edebiliyoruz eşimle birbirimizi ama geçen bana eşim orgazm olamıyomusun diye sordu ne biliyim o nasıl oluyo dedim aşırı istekliyim ve çok zevk alıyorum ama kasılmalarım olmuyo bu yüzden eksiklik hissediyorum o duyguyu tatmak istiyorum internetten araştırmadığım şey kalmadı bu önemli bişeymi aranızda orgazmı yaşayan varmı ne yapmak lazımdır tecrübelerinize ihtiyacım varo_O

Kızlar 1,5 aylık evliyim Allaha şükür güzel bi seks hayatımız var birbirimizin dilinden anlıyoruz, mutlu edebiliyoruz eşimle birbirimizi ama geçen bana eşim orgazm olamıyomusun diye sordu ne biliyim o nasıl oluyo dedim aşırı istekliyim ve çok zevk alıyorum ama kasılmalarım olmuyo bu yüzden eksiklik hissediyorum o duyguyu tatmak istiyorum internetten araştırmadığım şey kalmadı bu önemli bişeymi aranızda orgazmı yaşayan varmı ne yapmak lazımdır tecrübelerinize ihtiyacım varo_O

Zamanla olur. Zevk almak orgazm olmak demek değil mi ki ? :KK53::KK53:

Çok güzel seks hayatı ama orgazm olamıyorsun; biraz tezatlık yok mu sence de?:KK64:
Şimdi ziyaretçi sapıklar dadanmıştır buraya,açık açık bir şey yazamayacağım ama ilk başta kendi kendine olmasına çalışsan. Beyinde bitiyor çünkü,bir de sanırım doyuma ulaşmayınca devam etmesini isteyince farketti eşin? Bence çoğu insan kolay kolay farketmez onu.

Erkek anlıyor eşini tecrubeliyse değilse zamanla öğreniyor .Ben 2. doğumum dan sonra yaşamaya başladım .istekliyimdir de .şöyle söyleyeyim etkileyen şeyleri öğrenince tatmin olunuyor kendinizi ve eşiniz i tanıyarak öğreniliyor en azından benim öyleydi. Çok açık yazmadım umarım. Yardımcı olabilmis imdir inş.

Erkek anlıyor eşini tecrubeliyse değilse zamanla öğreniyor .Ben 2. doğumum dan sonra yaşamaya başladım .istekliyimdir de .şöyle söyleyeyim etkileyen şeyleri öğrenince tatmin olunuyor kendinizi ve eşiniz i tanıyarak öğreniliyor en azından benim öyleydi. Çok açık yazmadım umarım. Yardımcı olabilmis imdir inş.
Çok teşekkür ederim canım zamanla olabilir yani

Evet haklısın doğru diyorsun da:KK53::KK53: arkadaş hani anlatım konusunda fikir şeetmiş ya hani o bakımından
Utanmışam şimcik ben ne diyorum öyle :KK33::KK33:
Ahh kedicik ne hallere soktun bizi:KK23::KK23:
Valla kötü niyetim yoktu canımm ya öyle derdimi anlatmak istedim

Back
X