Orgazm olamama sorunsalı

Ama cinsel hayatını anlatmamış ki , Abaza erkek emin olun dışarda yürüyen kadına bile bakıp tahrik olabiliyor ona bakılır ise ...

Ben konu sahibinden bahsetmiyorum. Ben dedim ki bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar konu sahibine özelden yazsın. deynepnaz deynepnaz arkadaş da dedi ki özelden değil buradan yazsınlar biz de okuyalım.

Ben de ona diyorum insanlar bu konuda nasıl anlatsın cinsel hayatını diye.

E tamam sen anlat o zaman cinsel hayatını. Belki konu sahibi bir feyz alır.
Canım sen beni yanlış mı anlıyorsun,anlamak mı istemiyorsun,ben tartışma peşinde değilim.Lütfen konu sahibinin sorusu araya kaynamasın.Seni yargılamak değil amacım,biraz empati

Canım sen beni yanlış mı anlıyorsun,anlamak mı istemiyorsun,ben tartışma peşinde değilim.Lütfen konu sahibinin sorusu araya kaynamasın.Seni yargılamak değil amacım,biraz empati

Ben seni yanlış anlamıyorum. Özelden yazmasınlar buradan yazsınlar biz de okuyalım dediğine göre ilk sen anlat o zaman diyorum. Ama sen verecek cevap bulamadığım için başka yerlere çekiyorsun konuyu.

Hadi madem burada yazmak çok kolay, erkek üye ilgilenmez burayla, konu sahibi de yardım istiyor. Anlat bakalım diyorum.

Bakın çekinen ama yardımcı olmak isteyen arkadaşlar özelden yazdı çokk teşekkür ediyorum ama rahat olanlar konudan da yazabilir mutlu olurum

Ben seni yanlış anlamıyorum. Özelden yazmasınlar buradan yazsınlar biz de okuyalım dediğine göre ilk sen anlat o zaman diyorum. Ama sen verecek cevap bulamadığım için başka yerlere çekiyorsun konuyu.

Hadi madem burada yazmak çok kolay, erkek üye ilgilenmez burayla, konu sahibi de yardım istiyor. Anlat bakalım diyorum.
Neden takıldın öyle yazmama anlamadım,her zaman böyle buluttan nem kapar mısın,o mesaja bakarsan smile ile olaya mizahi yaklaştım,bu kadar büyütmenin anlamı yok .

Neden takıldın öyle yazmama anlamadım,her zaman böyle buluttan nem kapar mısın,o mesaja bakarsan smile ile olaya mizahi yaklaştım,bu kadar büyütmenin anlamı yok .

En baştan söyleseydin o zaman şaka yaptım diye. Ama sen eksiğim var mı vs diyerek tam tersi şekilde konuştun.

Öncelikle kafanın boş olması lazım o an sadece eşini hissetmelisin , düşüncelerin beynin sadece o anki zevki hissetmeli .
Kendine dokunarakta yaşayabilirsin bunu
Hayatın boyunca bir kez bile yaşamadın mı ?

Konuda açık saçık bir ifade yok ki rahatsız etsin, mide bulandırsın.
Bazı kişileri anlamıyorum.
Bu kadar hassas midesi olanın cinsellik bölümünde işi ne diye sorarlar ama?

Neyse konu sahibi ben hiç olmadım diyemem ama çok nadir olmuşumdur.
Hani 3 yılda belki 5 kez diyeyim.

O zamanları da düşündüğümde iş telaşının olmadığı tatil dönemlerinde, kafam rahat,
stres ve sıkıntı yaşamadığım zamanlardı. Kendini bütünüyle olaya kaptırman gerekiyor sanırım.o_O

Bu karşılıklı olacak aslında. Eşinin de kafası rahat olmalı, bedenen dinlenmiş olmalı falan.

Kadınlarda Orgazm Sorunu

Orgazm bozukluğunun nedenleri nelerdir? Kadınlarda orgazm bozukluğu nedir? Tedavi edilebilir mi? Orgazm bozukluğu kişiyi nasıl etkiler? Orgazm bozukluğunun psikolojik nedenleri hakkında tüm merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

Back
X