merhaba arkadaşlar ben 4 aydır evliyim sadece bir defa orgazm oldum hissederek yaklaşık 3 aydır orgazm olamıyorum psikolojim çok bozuldu zevk alıp bunun boşa gitmesi beni deli ediyo eşimi suçluyorum sürekli içimden ona karşı soğuyorum yardım edin hatta nefret bile etmeye başlıyorum ne yapıcağımı bilemniyorummm
merhaba arkadaşlar ben 4 aydır evliyim sadece bir defa orgazm oldum hissederek yaklaşık 3 aydır orgazm olamıyorum psikolojim çok bozuldu zevk alıp bunun boşa gitmesi beni deli ediyo eşimi suçluyorum sürekli içimden ona karşı soğuyorum yardım edin hatta nefret bile etmeye başlıyorum ne yapıcağımı bilemniyorummm
hayır erken boşalmıyor ama bendede isteksizlik yokki zevk alıyorum ama boşalmıyorum boşaldığımdada bunu hissetmiyorum
Hıımmm bencede boşalmak son nokta die biliyorum hissetmeden imkansız gibi deil mi?boşaldığımda da bunu hissetmiyorum demişsiniz.boşalmak zor değil mi hissetmeden nasıl olabiliyo.
Egzersiz demissiniz nasil egzersizler bunlar ya bende korkuyorum nısanliym dügünüm olack dügünüm olmadan bu konulari halletmek istiyorum.Daha 4 ay olmuş bir dur hele
Kendini tanımalısın derlerdi hep bununla neyi kastettiklerini merak ederdim
Yani o anda bazı seni hızlandıracak kilit noktaları keşfetmelisin
Mesela bir yerine dokunmak ya da bir şeyi hayal etmek vs gibi
Bir de tavsiyem ordaki kasları geliştirmeye yönelik çalış
Ben ilk 6 ay olamamıştım sonra öğrendim ama bu egzersizler bende baya etkili oldu
Egzersiz demissiniz nasil egzersizler bunlar ya bende korkuyorum nısanliym dügünüm olack dügünüm olmadan bu konulari halletmek istiyorum.
Bide orgazm dedgnz şey tam ne nasil bi şey yani vajınadan akinti gelmesi gbi bisey mi. İnanin bilmiyorum ?(
Gelen bisey yok sadece iliski esnasinda islanirsin da onun biraz daha islagi gbi dusun..Egzersiz demissiniz nasil egzersizler bunlar ya bende korkuyorum nısanliym dügünüm olack dügünüm olmadan bu konulari halletmek istiyorum.
Bide orgazm dedgnz şey tam ne nasil bi şey yani vajınadan akinti gelmesi gbi bisey mi. İnanin bilmiyorum ?(
:) anladim canim valla saolasin mesajlarn icin daha çok sorum olur sana özeldn yazarim yineGelen bisey yok sadece iliski esnasinda islanirsin da onun biraz daha islagi gbi dusun..
Butun hersey saniyeler icinde olur biter,muthis kasilmalar,bamabaska duygular anlik ama sanki saatler surmus gbi bir zevk tufani..
Beyin ve bedenin rahatlamasi iste.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?