orgazm olamıyorum

benim eşim çok erken boşalır 20 saniye bile sürmez maalesef bende hiç orgazm olamıyorum ama hiç şikayetçi değilim aşimi çok seviyorum orgazm olmak her şey değil ben klitoral yolla olurum o yüzden hiç sorun olmadı aramızda ama erken boşalması sorun o ediyor ben değil ve ne kadar geciktirici kullansak ta olmadı

bence orgazm olmaak ıcın kesınlıkle konsantre ve partnerımızden beklentılerımızı ona soylemlıyız,boylelıkle bu sorunu aşabılrız

Valla bcm ne diyim o sorun bizdede var ama sprey yaryo bir saat tee anca geliyo o zmna kadar ben cosuyorm tabi daha bir aydr bole bnde sizin gbiydim konsantrre olun ..

bende aybi durumdayim 2sene gecti olamadim hic bende kadindoguma gitmeyi planliyorm ise yararmi acaba ? On sevismemiz cok kisayfi esime soldm uzattik ama olmuom erken bosalma sorunu onceden vardi ama sindi masallh yok ama yinede olamdim iki turlu de olamadim jinekoliga gitsm faydasi olurmu sizce sorun etmiyorm ama o hissi yasamak istiyorum istegm var bazi seylerden zevkte aliirm ama yok yok iste
sizlerden cvp bekliom

2 yillik evliyim sanirim sahilidir zevk almam
Ama eşime belli etmiyorum
Zaten çok duakun değildir ayda birkaç defa yapariz
Bari o yaptigindan tat alsin
Bir yakinim bunun için doktora gitti tamamen psikolojik tedavisi yok dedi

Ya kizlar ben bi hafta oldu iliski yasayali icimdeyken cok hissedemiyorum ilk oldugu icin mi orgazim falanda olamiyorum

kız olmadı içine içine sıktım yine olmadı psikolojik bişey herhal dr ada gitmiyor utancından
eşini durdurabilirsin canim tam gelicegi esnada tam dip kismini penisin tutup skirark ertelettirebilirsin,zamanlada o kendi kontrol edecektir zaten..

peki ilk seferde erken boşalıyor tamam ikinci defa tekrar erken boşalma mı oluyor. bizde ikinci daha uzun sürüyor. ilk zamanlarda eşimde erken boşalırdı ama tabii 20 saniye değildi daha fazlaydı. şimdi kontrol edebiliyor. öyle bir sorunu kalmadı

yaaa inşallah ya işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…