benim eşim çok erken boşalır 20 saniye bile sürmez maalesef bende hiç orgazm olamıyorum ama hiç şikayetçi değilim aşimi çok seviyorum orgazm olmak her şey değil ben klitoral yolla olurum o yüzden hiç sorun olmadı aramızda ama erken boşalması sorun o ediyor ben değil ve ne kadar geciktirici kullansak ta olmadıBen 1 senelik evliyim... Benim orgazm olmama sorunum olmadı şükür... Ama eşinle çekinmeden neyden daha çok sevk alıyorsan onları konuşmalısın.. Ben çekingendim başta ama bir kaç ay önce oturup yüzüm kızara kızara konuşma yaptık ama o kadar etkili ve güzel oldu ki artık nasıl nereye ne yapması gerektiğini benim istediğim gibi yaptığı için çok daha güzel ve zevkli oldu her şey... Aranızdaki ilişki iletişim çok önemli... Şimdi bile gebeyim ama şükürler olsun cinsellikle ilgili bir sıkıntımız yok aynen devam
kız olmadı içine içine sıktım yine olmadı psikolojik bişey herhal dr ada gitmiyor utancındanGeciktirici kullnyosnz ya yikamayin bn yikatmuorm sipreyi sıktıktan sonra bide bole deneyin
benim herif başlar başlamaz boşalır zor tutuyor kendinibence orgazm olmaak ıcın kesınlıkle konsantre ve partnerımızden beklentılerımızı ona soylemlıyız,boylelıkle bu sorunu aşabılrız
Tatlim beline yastik koy bide ole deneyin belin havada olsn bnde ise yaruoAlintili cvp verirseniz sevnrm
Bele yastik koyunca ne oluor anlamadim orgazmlr ne alakasi varTatlim beline yastik koy bide ole deneyin belin havada olsn bnde ise yaruo
Anlamicak bisi yok bide yastk koy dene dusunecek bisi yokBele yastik koyunca ne oluor anlamadim orgazmlr ne alakasi var
Ya kizlar ben bi hafta oldu iliski yasayali icimdeyken cok hissedemiyorum ilk oldugu icin mi orgazim falanda olamiyorum
EvetEvlimisin
eşini durdurabilirsin canim tam gelicegi esnada tam dip kismini penisin tutup skirark ertelettirebilirsin,zamanlada o kendi kontrol edecektir zaten..kız olmadı içine içine sıktım yine olmadı psikolojik bişey herhal dr ada gitmiyor utancından
benim eşim çok erken boşalır 20 saniye bile sürmez maalesef bende hiç orgazm olamıyorum ama hiç şikayetçi değilim aşimi çok seviyorum orgazm olmak her şey değil ben klitoral yolla olurum o yüzden hiç sorun olmadı aramızda ama erken boşalması sorun o ediyor ben değil ve ne kadar geciktirici kullansak ta olmadı
bilmiyordum bunu bak bi denim inşallah işeyarareşini durdurabilirsin canim tam gelicegi esnada tam dip kismini penisin tutup skirark ertelettirebilirsin,zamanlada o kendi kontrol edecektir zaten..
yaaa inşallah ya işe yararpeki ilk seferde erken boşalıyor tamam ikinci defa tekrar erken boşalma mı oluyor. bizde ikinci daha uzun sürüyor. ilk zamanlarda eşimde erken boşalırdı ama tabii 20 saniye değildi daha fazlaydı. şimdi kontrol edebiliyor. öyle bir sorunu kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?