Allah aşkına sus konuştukça batarsınİnternette bir haberde orgazm olurken beyin kanaması geçirip felç kalan bir kadının haberini gördüm, böyle bir şeyi araştırınca mümkün olabilirliğini anladım.
ve o günden sonra mastürbasyondan ya da orgazm olmaktan çekindim hatta hiç yapmamaya başladım. Bu durum beni korkutuyor. Orgazm ile başlayan ve şiddetlenen baş ağrısı varsa bu riskmiş, doktor kontrolü gerekebilirmiş, bunu da öğrendim. Bende böyle bir ağrı olmuyordu hiç ama yine de korkuyorum.
Tam da seni çağıracaktım baktım benden önce gelmişinBiz orgazm olamamaktan yakınıyoruz hanfendi olmaktan korkuyo, adaletin bu mu dünya
Ben de seni çağırmaya çalışıyodum ama içeriği silmişTam da seni çağıracaktım baktım benden önce gelmişin
Aaaa o anin saniyesinde basima ağrı girioİnternette bir haberde orgazm olurken beyin kanaması geçirip felç kalan bir kadının haberini gördüm, böyle bir şeyi araştırınca mümkün olabilirliğini anladım.
ve o günden sonra mastürbasyondan ya da orgazm olmaktan çekindim hatta hiç yapmamaya başladım. Bu durum beni korkutuyor. Orgazm ile başlayan ve şiddetlenen baş ağrısı varsa bu riskmiş, doktor kontrolü gerekebilirmiş, bunu da öğrendim. Bende böyle bir ağrı olmuyordu hiç ama yine de korkuyorum.
Ahaha aynen aynenBiz orgazm olamamaktan yakınıyoruz hanfendi olmaktan korkuyo, adaletin bu mu dünya
Aboooo, kız benim migren tutar gibi başım zonkluyor ilişkiden sonra. Hangi doktora gidiyoz?İnternette bir haberde orgazm olurken beyin kanaması geçirip felç kalan bir kadının haberini gördüm, böyle bir şeyi araştırınca mümkün olabilirliğini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?