- 20 Kasım 2018
- 13.949
- 52.748
- 598
- 35
Demek istediğinizi anladım ama öyle bir şey yaşamadığım için bir yorum yapamıyorum. Eğer rahatsız edecek boyuttaysa bence yine bir doktor görüşü almanızda fayda var.Aritmiden ziyade böyle hani ağrı oluyor
Reis meis noluyoruz. Düzgün hitap lütfenDr a git dedim nesi igrenc Allah askina bu kadar ciddiye alma hayati sal biraz ya agresif olma. Dr daha net yanit verir
Çok değil ama şimdi de takıntı yaptım. Yine olacak diyeDemek istediğinizi anladım ama öyle bir şey yaşamadığım için bir yorum yapamıyorum. Eğer rahatsız edecek boyuttaysa bence yine bir doktor görüşü almanızda fayda var.
Sevgili sayin forum yazari pek muhterem arkadasim dr a git belki ciddi bir durumdur :))))Reis meis noluyoruz. Düzgün hitap lütfen
Çok değil ama şimdi de takıntı yaptım. Yine olacak diye
Şimdi bir de dil bilgisi öğretesim geldi ama genel olarak öğrenmeye çok meyilli değilsiniz sanırım. O zaman ben kaçar.Gereksiz yere polemik yapıp, karşı tarafa edep öğretmekte ayrı bir edepsizlik olsa gerek
Oppppsss sinirlenme aslanim..hangi konuda konusacagimi sana soracak değilim. Polemik olsun diye açtığın o kadar belli ki. Git öteye..Adam gibi cvp verecekseniz verin yoksa kapatın çenenizi
Farkındaysan öyle kalıyorum zaten gerek duymuyorumTamam iyi o zaman öyle kal
Evet yaa nasıl olunuyor konu sahibi bize tiyo versi tabiki önce kendisine acil şifalar yani umarım kalple ilgili bir şey yoktur ama yok yok olmuyor olamıyorum yoksa benimki mi yeteneksizAllahimmmsu orgazm denen seyi yasasamda tek sizlayan kalbim olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?