Orgazm sırasında kalpte sızı??

Dr a git dedim nesi igrenc Allah askina bu kadar ciddiye alma hayati sal biraz ya agresif olma. Dr daha net yanit verir
Reis meis noluyoruz. Düzgün hitap lütfen
Demek istediğinizi anladım ama öyle bir şey yaşamadığım için bir yorum yapamıyorum. Eğer rahatsız edecek boyuttaysa bence yine bir doktor görüşü almanızda fayda var.
Çok değil ama şimdi de takıntı yaptım. Yine olacak diye

Konu hakkında hiçbir fikrim yok, aklıma böyle anda olan bir sağlık sorunum geldi, hayır Dr a gitsem ne diyeceğim, anlatsan anlatilmaz da
Ama siz en azından efor sarfederken vs diye anlatırsınız dr a.
Neden olduğunuzu bilemesek de ama en azından herkese olmayan bişey olduğunu öğrenmiş oldunuz ☺

Normal değil bence doktora git açıkça söyle bunları doktora anlatmak normal bir durum

Fiziksel aktivite yapınca filan da oluyor mu denedin mi? Orgazmdan bağımsız olarak nabzın artınca oluyordur belki. Tehlikeli bı şey olabilir. Anladığım bir şey değil ama damarlarda daralma, kalpte sıkıntılı bı durum olabilir. Yüksek efor harcayinca kaldiramiyordur. Doktora gitmen de fayda var bence.

O sizi dediginiz kalp degil de kaslardan kaynakli olabilir. Ama yine de doktora gitmenizde fayda var.

Bi kardiyolojiye gidin. Sizden büyük ihtimalle eforlu ekg isterler. Kalbe yeterince oksijen gitmiyor olabilir.. Sigara içiyor musunuz? Ben çok içiyorum. Stres, kaygı, işsizlik derken kalp krizi geçiriyorum sanıyordum.. Ocakta tekrar gideceğim kardiyolojiye. Bendeki de fiziksel aktivitede ağrımıyor. Az önce son ses müzik açıp tepindim ağrı yok. Uykudan uyanınca oluyor daha çok. Bakalım, hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…