Orgazm sorunsali

Canerinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
275
81
48
33
Mrb arklar.ona buna soru sormaktansa buraya yazip ogrenmek istiyorum acemiyim biraz klistarol orgazmda bosaldigini nasil anlarsin?esin bosaldigini anlar mi?iliskidr surekli klistorisi mi uyarmak gerekiyo diger turlu zevk almiyorum.lutfen yardim ogrenmem lazim

Esim zevk almiyor musun diye sorup duruyo sadece klistorisi uyardigimda zevk aliyoru. Ama bosalp bosalmadigimi bilmiyorm ben hep klistorisimi elimle uyaricak miyim surekli boyle mi yapiyosuniz sizde anlamadm

İlişki esnasında bazı kişiler klitorisi uyararak orgazm olur, bazı kişiler de vajinal orgazm olur,
Kendi badiniza klitorisi uyararak nasıl orgazm olunduğunu anlayabilirsiniz, deneyin öğrenin,
Önce kendinizi tanıyın keşfedin ki eşinizle ilişkide daha kolay orgazm olabilesiniz

Aynen oyle yapiyorum neden simdiye kadar yapmamisim merak edyrm.ins bende basaririm.klistoral orgazm oldugumuzda iliski esnasindaysak esimiz anlar mi o an

Vajinal orgazm olmak için kontrolü siz ele alın nasıl zevk alıyorsaniz o pozisyona geçin orgazm olamiyorsaniz eğer tam noktalari bulamıyorsunuz demektir onun için uğrasin ilişki sırasındaki surekli klitorisinizi nasıl elliyorsunuz sizden ziyada eşiniz yapsın daha zevk alırsınız

Tamam tsk ederm denicem bunlari

Siz anliyor musuniz peki.klistarol bosalmadada sivi geliyo mu anlarmiyiz ben olup olmadigimi anlamiyorum
Sıvı derken fışkırma tarzında mı,yoksa zevk sıvısı mı, ilişki sırasında orgazm ol olma sıvı olur kayganlık olması açısından,

Siz anliyor musuniz peki.klistarol bosalmadada sivi geliyo mu anlarmiyiz ben olup olmadigimi anlamiyorum
olduğunu anlamıyorsan olmuyorsun demektir. olsaydın kesinlikle anlardın. şüpheye düşmezdin.

sıvı erkekten gelir boşaldığında.... kadında öyle bir şey yok.... en azından ben hiçi yaşamadım sıvı filan...

Ozel olacak ama bacaklarim kasiliyo o bolgem uyusuyo hassaslasiyo uyarmaya devam edemiyorm mesela klistoral orgazm bumu

Vajinal orgazm kesinlikle olmuyorm g noktasi uyarilinca bise hissetmiyorum ki proplem olabilir mi kadin doguma gitsem cozum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…