orgazm...

emAmaia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
5
0
86
Kocaeli
merhaba arkadaslar
ben 6 aylık evliyim
evlenmeden 1 sene once orgazmi kesfettim
mastubasyon yaparak orgazm oluyordum ve cok iyi tatmin oluyordum
ama evlendikten sonra bi sorunla karsilastim
napcami kimseye soramadim
arastiriyorum ama bi cozum bulamadim
bacaklarımı birbirine kenetleyerek ileri geri hareket ederek orgazm oluyordum
evlendikten sonra bilirsiniz normal iliski
hersey cok guzel fakat masturbasyon yaparken aldıgım zevki
normal iliski sirasinda alamiyorum
oda zevk veriyor fakat orgazm olamiyorum

bende ..hatta ben ılışkı esnasında bıle kendı kendıme masturbasyon yapıyorum onda bıle o kadar zevk almıyorum..sanırım alımak lazım..

eşin yaparken sen elinle klitorisini uyararak boşalıosun öle oluo canımkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5

Mastürbasyon konusunda pek bi cahilim ben... Neyin ne oldugunu, nasıl yapıldıgını bilmemde.. :utangac:

Mesela arkadaşta "bacaklarımı birbirine kenetleyerek ileri geri hareket ederek orgazm oluyordum"
demiş. Kafamda hiç bişi canlanmıyor misal nasıl olduguna dair.:utangac:

kaydirigubbakcemile5

Mastürbasyon konusunda pek bi cahilim ben... Neyin ne oldugunu, nasıl yapıldıgını bilmemde.. :utangac:

Mesela arkadaşta "bacaklarımı birbirine kenetleyerek ileri geri hareket ederek orgazm oluyordum"
demiş. Kafamda hiç bişi canlanmıyor misal nasıl olduguna dair.:utangac:
bak hayatım herkesın kendi tekniği vardır sen denersın sen farklı tatmin olursun..herkesın ki farklı olur..-tatlicadiarzu- ben sana özelden msj atıcam okursun :içelim:

acaba kendinizi bünyenizi çokmu alıştırdınız bu duruma...çünkü mastürbasyon yapmanın zararlarını okuduğumda gerçek ilişkiye girdiklerinde aynı zevki alamayabilirler diyordu...

tube tubeee ananmmm kklar kudurduuu jinekologa bır gorun veya bu ısın egıtımını almıs bırılerınden yardım alabılrısın burdakı bılgıler sanan pek fazla yardımcı olmayabılrır cunku kanıtlanmamısss belkide sneın piskolojiktır kendını baska sekılde alıstırmısda olabılrısınnnn omndan cınsel ılıskıde zevk almıyo olabılrısındee herseyı goz nudne bulundurmak gerekur canummmm

.

.
ya ben bıde su cınsel konu acıldıgı zman anlamadıgım tek seyy yenı uyelık almaıs olmaları cok dusunduruyooo acaba erkekmıdır dıyee konu sahıbesıı ustune alınma canımm sadce fıkrrımı beyan etttımm

Son düzenleme:
tube tubeee ananmmm kklar kudurduuu jinekologa bır gorun veya bu ısın egıtımını almıs bırılerınden yardım alabılrısın burdakı bılgıler sanan pek fazla yardımcı olmayabılrır cunku kanıtlanmamısss belkide sneın piskolojiktır kendını baska sekılde alıstırmısda olabılrısınnnn omndan cınsel ılıskıde zevk almıyo olabılrısındee herseyı goz nudne bulundurmak gerekur canummmm

.

.
ya ben bıde su cınsel konu acıldıgı zman anlamadıgım tek seyy yenı uyelık almaıs olmaları cok dusunduruyooo acaba erkekmıdır dıyee konu sahıbesıı ustune alınma canımm sadce fıkrrımı beyan etttımm

boyle dusunceler gayet normal...
yeni uyelerin genelde buraya konu acmalarida soruNlardan ve sorulardan kaynaklaniyo olabilir...
bu konuyla ilgili merak edilenler oldukca fazla diye dusunuyorum
tecrubeli olmadigimida goz onunde bulundurarak :)
soyledigin gibi umarim burda erkek yoktur..
yani siteyi genel anlamda bilmem ama bu bolumde olmasin noolur
bu bolumu inceledim sorularin ve cevaplarin saptırılmadan samimi yazildigi icin soru sormayı dogru buldum hani belki kendimi yalniz hissettirmicek bi arkadas cikar diye
belki benim gibi sorunu olan
insan sorar ya kendine bi sorunu oldugunda
acaba Benim gibi baska insan varmi diye
pöööff neyyse :(

tabıkı herkes sorunu belırtmekte veya soylemekte serbestir sadece genlede kk da bu tur seyllerle cok karsılasıldıgı ıcın ınsana ACABA kelımesını gecırrmeden duramıyo yani

neysee ınsalah sorununa cozum bulabılrsınz kolay gelsın BU ARDA NİCKİN COK TUAFMİŞ :)

Burasi cinselik bölümü hepimizin zaman zaman baktigi belkide sorununa care aradigi bir bölüm, paylasalim tabiki, birbirimize yardimci olalim akil fikir verelim buna kesinlike karsi degilim hatta cokta iyi buluyorum cünkü bazi seyleri insan yakini ile konusamiyor...:delphin:

Lakin burda apacik söyle yapiyorum böyle yapiyorum gibi veya anlatsana nasil oluyor gibi sohbetleri hic hos bulmuyorum...burda kimse yatak odasini detayli bir sekilde paylasacak kadar perdesiz degil kanimca...:kahve:

He cok detayli bilgi istiyorsaniz google amcadan bir tikla bununla ilgli milyonlarca sayfa var acin ordan bakin cekinmeden acik acik yazin diye düsünüyorum...:delphin:

Umarim kizmazsiniz Haddim degil lüften yanlis anlamayin kizlar!!:delphin:

bişi sorcam kızlar pekte özel olacağını sanmıorum.ben ne zaman masturbasyon yapsam 1 dakika bile sürmüor:çok üzgünüm: sizinde aynı mı yoksa bende mi bi problem var?

nickin ve mesaj içerin bende erkek olma ihtimalini düşündürdü

nike bak ya bu ne böle bu msj ları yazmak için girmiş erkek oldugu anlaşılıncada kaçıp gitmiş bence

Back
X