Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Omuz yapacaksın işte. 28 ilmek böl üçe 10-9-9 kes 10 ilmek dön o sırayı sonra 9 ilmek kes, tekrar dön bir dokuz ilmek daha kes.
Omuz yapacaksın işte. 28 ilmek böl üçe 10-9-9 kes 10 ilmek dön o sırayı sonra 9 ilmek kes, tekrar dön bir dokuz ilmek daha kes.
Örgünün düzü neresiyse o taraftan keseceksin. Tersi örüp düzden keseceksin yani. Yakadan sonra bir ya da 2 sıra ördükten sonra omuzları kes.Hmm anlfm peki bisi daha sorblrmym ortadaki 40 ilmegi kestkten hemen snra diger 10 u kesiyimmi yoksa bi sira orup gelip oylemi kesiyim
Birde o 10 9 9 kesmeyi orta taraftanmi 40 ilmehi kestgm yerden mi yksa dis taragtanmi kesicem
Orayi anladm tsk edeemde cnmün düzü neresiyse o taraftan keseceksin. Tersi örüp düzden keseceksin yani. Yakadan sonra bir ya da 2 sıra ördükten sonra omuzları kes.
Ortadan yapıcaksın. Yaka tarafından. 40 ilmeği kestiğin yerden.Orayi anladm tsk edeemde cnm
Diyorumki o 3 asama kesmeyi
Orta taraftan mi dış taraftanmi yapicam
Ortadan yapıcaksın. Yaka tarafından. 40 ilmeği kestiğin yerden.
Ay utandım kızsephora bilgin dışında bi konu olacak mı şu kkda çok merak ediyorum
hey maşallah ya![]()
Entelliğime laf söyletmem. Çok entel bir şekilde örgü örebiliyorum ayol benBacim sen bana cok entel geliyordun.bu yazini okuyunca sasirdim :) bi ters bi duz kes atla carp bol bittiiii ....