Örgü örgü hakkinda bilenler yardim etsn

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Kzlar meraba esime ceket oruyorum internete tarif buldum onu yapyrm diyoki 70 cm oldugunda ortadaki 40 ilmek kesilir iki yamda kalan 28 ilmek 3 asamada kesilr diyo o üç asama ne demek anlamdm yardmci olrmsnz

Omuz yapacaksın işte. 28 ilmek böl üçe 10-9-9 kes 10 ilmek dön o sırayı sonra 9 ilmek kes, tekrar dön bir dokuz ilmek daha kes.

Omuz yapacaksın işte. 28 ilmek böl üçe 10-9-9 kes 10 ilmek dön o sırayı sonra 9 ilmek kes, tekrar dön bir dokuz ilmek daha kes.

Hmm anlfm peki bisi daha sorblrmym ortadaki 40 ilmegi kestkten hemen snra diger 10 u kesiyimmi yoksa bi sira orup gelip oylemi kesiyim
Birde o 10 9 9 kesmeyi orta taraftanmi 40 ilmehi kestgm yerden mi yksa dis taragtanmi kesicem

Hmm anlfm peki bisi daha sorblrmym ortadaki 40 ilmegi kestkten hemen snra diger 10 u kesiyimmi yoksa bi sira orup gelip oylemi kesiyim
Birde o 10 9 9 kesmeyi orta taraftanmi 40 ilmehi kestgm yerden mi yksa dis taragtanmi kesicem
Örgünün düzü neresiyse o taraftan keseceksin. Tersi örüp düzden keseceksin yani. Yakadan sonra bir ya da 2 sıra ördükten sonra omuzları kes.

ün düzü neresiyse o taraftan keseceksin. Tersi örüp düzden keseceksin yani. Yakadan sonra bir ya da 2 sıra ördükten sonra omuzları kes.
Orayi anladm tsk edeemde cnm
Diyorumki o 3 asama kesmeyi
Orta taraftan mi dış taraftanmi yapicam

X