Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
http://img91.imageshack.us/img91/2570/resim004cq4.jpg
Bu da benim ördüğüm şapka..Anlatımı biraz zor ama deneyeyim..
Zincir çekip yuvarlak oluşturduktan sonra 16 dolgu yapıyoruz..1 alttan içe dolgu bir önden yan dolgudan geçirerek üstten dolgu şeklinde 2.sırayı tamamlıyoruz.1 üstten dolgu bir alttan dolgu..
3 sırada aynı işlemi yapıyoruz fakat her iki kenarda normal bir dolgu daha yapıyoruz ki şapka büyüsün..Bu şekilde kafa ölçümüze kadar geldikten sonra
azaltma için kenarda eklediğimiz dolguyu iki dolgu şeklinde alıp bir dolgu kesmiş oluyoruz..
Şapka ucunda karton kullanabilirsiniz..

hülya yukarıdaki atkı ve şapkalı olan resimeki şapkanın örgüsünü tarif edebilirmisin rica etsem.

Tığ işini bilmiyorsan ve hiç bere örmediysen hakikaten zor ama bak yukarıda kendi şapkamı tarif ettim onun aynısı bu örnek..Sadece şekilde gördüğün gibi boru şeklinde inmiş bunu yapman için ilmek artırma ve eksiltme yapmadan şapkayı ör..Ama işlem aynısı..Alt taraftaki büzgü oluşması için bir yere iki kere bat yani iki dolgu yap bir bir yere.
Atkı ise aliye atkısı ve benim sayfamda açıklaması olması lazım..Bir araştır canım benim fazla vaktim olmadığından yazamıyorum..
Kolay gelsin..

Renk değişimi var bir de ama tığda zor değil..Başlayacaksan burdan ulaş bana birlikte deneriz..Kolay gelsin..

kız çocuklarına uygun bi çanta modeli vardı küçük yuvarlak sanırım sık iğneydi üzeride çiçek motifleriyle süslenmişti ara araa bulamadım ararken hoş bazı modeller gördüm onları eklim bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…