Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
erkekkazak1cs5.jpg
erkekkazak2eu2.jpg
erkekkazak3mv4.jpg
erkekkazak4ow4.jpg

erkekler için başka var mıdır?
bunların yakalarını beğenmedim
eşime örecek bişey bulamadım dasenağlama

:utangac:
kolayyelekpg3.jpg

beden ölçünüzü alın(yeleğin en altının uzunluğu için bir ölçü alın) diyelimki 70 cm geldi elinizdeki ipinizle şişinize 10 ilmek atın 5-6 sıra düz örgü örün yada yapacanız örgü modeli ne ise onu örün şiiden ilmekleri çıkarıp ölçün 10 ilmek 5 cm geldi sizin ölçünüz 70 cm orantınızı kurun 10 ilmek 5cm geldiyse 70 cm kaç ilmek gelir bu şekilde ilmek sayısını hesaplarsınız bu yöntemi tüm ölçüsüz örnekler için uygulayabilirsiniz....öreceniz şiş ipin kalınlığı cm etkileyeceğinden ilmek sayısı her zaman farklı olur ilmek sayısı olmayan cm ölçüsü verilen modelleri bu şekilde ilmek sayısı hesaplar duruma getiririsiniz

bu kadar mı o delikler nasıl oluyo pardon ilik yerleri diyecektim:utangac:

bunu mu istiyorsun canım

18 adet parça hazırlıycaksın önce sonra her altı tanesinden ilmek çıkarıp aralarını öreceksin
ipine ve şişine göre sayı değişir bir de kızının bedenine göre tabi ama 8-10 ilmek başla yanlardan önce 2 sonra 1 er artırarak 18 parçayı tamamla örgüyü kapatma ama onların ilmeklerinden dizerek eteğin gövdesini oluşturabilirsin

yapmak daha kolay inşallah anlatabilmişimdir

ya kızlar size zahmet olcak ama ben de bebek battaniyesi örmek istiyorum desenli kare olarak ama bebek battaniyesi yapıcam ama kaç ilmek başlıcağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederim sizlere

ya kızlar size zahmet olcak ama ben de bebek battaniyesi örmek istiyorum desenli kare olarak ama bebek battaniyesi yapıcam ama kaç ilmek başlıcağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
şimdiden teşekkür ederim sizlere

şöhret hanım evimizi güzelleştirelim konusuna ben bir kaç bebek battaniyesi eklemiştim bir bakın isterseniz...

resimlerin üzerini tıklayarak tam boylarını görebilirsiniz.kusura bakmayın bunların açıklaması yok ama açıklamalı olanları da eklicem..

şöhret cim merhaba bebek battaniyesi örüyorum bende şu anda pirinç yapıyorum ipin ne çok kalın ne çok ince şişim 5 numara 140 ilmek başladım 75 cam oluncaya kadar örücem canım.istersen şiş numaranı söyle sana yazayım.ama aklında bulunsunbebek battaniyeleri 75 cm e 100 cm oluyor yani aslında göz kararı kendinde ilmek atabilirsin..

hülyacım izninle bende bişeyler koymak istedım

1406468094fn8ai0xg8.jpg

1406468288custom3jz9rn2au9.gif
alıntıdır

ayrıca arkadaslar ben bu semadan hıcbişey anlamadım.anlayanlar varsa basıt bır sekılde anlatır mı.rica etsem.:uhm:

şöhret cim merhaba bebek battaniyesi örüyorum bende şu anda pirinç yapıyorum ipin ne çok kalın ne çok ince şişim 5 numara 140 ilmek başladım 75 cam oluncaya kadar örücem canım.istersen şiş numaranı söyle sana yazayım.ama aklında bulunsunbebek battaniyeleri 75 cm e 100 cm oluyor yani aslında göz kararı kendinde ilmek atabilirsin..

canım iyi akşamlar bende bebek battaniyesini 2 renk yapıyorum kare şeklinde ama kareler çapraz olacak birazcık ördüm ama örnek olarak parça çıkarttım ve deseni beyendim şimdi benim yun ınce bana 4 numaralı şişle örceksiniz dediler bende 4 numaralı şiş aldım 140 ilmek diyosan canım bende 140 ilmeklen başlarım
_________________________________________teşekkürler
:enbuyukkk:

Back
X