Örgü Örgü Örmeye Ne Dersiniz?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Arkadaşlar bu boleroyu yalancı selanik örgüsüyle yapabilirsiniz..Çok şık ve basit..
Yalancı selanik:
İpi öne alın,1.ilmeği sol şişten sağ şişe alın.Sonraki iki ilmeği düz örün.Sonuna kadar böyle devam edin.

Yukarıdaki şapkanın yapılışını anlatmaya çalışacağım arkadaşlar..Resimlerle de açıklamalı vermiş..8-9 adet zincir çektikten sonra üzerine ikili trabzan yapın.(22adet)3.sırada 22 trabzan 44 olacak.4. sırada ise 4.trabzanı da yaptıktan sonra ilmek alıp 1.trabzanın dibine batın(Alttaki sıranın)tek seferde çıkarın.(Resim1 deki gibi)

Yok canım resmin çıkmıyor..Ama ben çok fazla bere ekledim..Erkek çocuklar için de var..Sayfalara bak canım..O kadar çok sayfa var ki..

Hah tamam..Canım bu çok basit bir örnek..zorlanmazsın..2 ters 2 düz lastik yap..üzerine düz devam et..Kesme işlemi şapkayı küçültmeye karar verdiğin yerden başlar..Ama kesemem dersen dümdüz devam et bitir..örgünün tersinden iğneyle büzdürerek dik
Kesmek yani oval bitirmek istersen kesmeye karar verdiğin yerde her 9 ilmekte 1 ilmek kes son 6-7 ilmek kalınca ilmeklerin içinden ip geçir büz ve dik..Kolay gelsin.

hülyacım öncelikle böyle bir sayfa için teşekkür ediyorum :1hug:
bu örnek şok hoşuma gitti
kaç telle başlıycaz çözemedim
birde şişte tüm parça birden boyuna örülüyo değilmi yanılmış olmuyayım
CADIARZU
teşekkür edrim şimdiden /FONT]

Canım bedenine göre başlamalısın ilmek sayısını..Evet dediğin gibi tek seferde örüyorsun..Kolay gelsin.

Feyzacığım bunlardan birini beğenirsen yardımcı olayım..Ama sayfalarımda da çok fazla bebek yeleği var bak istersen..Ya da beğendiğin resmi ekle burdan yardımcı olayım..Kolay gelsin.

Mavicim o çok basit bir şapka canım..Haroşa ile düz örüp kafa genişliğinin bittiği yerde 9 ilmekte bir kesmen yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…