- Konu Sahibi Cevrimhici
-
71 ilmek..
kol oyuntusunu yaptıktan sonra kaç ilmek kaldığını yazarsanız, ben size ilmek sayısıyla kaç ilmek keseceğinizi yazayım burdan.
Canım 25 ilmek ör...20 ilmek kes.(Yaka).26 ilmek daha ör..arka sırayı ör..Daha sonra yuvarlak oluşması için yanlardan 1 er ilmek kesebilirsin..Yani yaka için 20 ilmek kesmen yeterli..Kolay gelsin canım.
arkadaşlar ben bebek yeleği örmeye başladım ufak bişey olacak yeni doğan için
30 ilmek ön taraf kol ve yaka kısımları için nasıl eksilteceğim. birde kol oyuntusunu nasıl yapacağım örgüye yeni başaladımda yardımcı olabilirseniz sevinirim
duygucum kolay gelsin Şeniz
kol kesmeye karar verince 4 tane kes devam et en kolayı bu T kol deniyo bebeklerde rahat ve kolay oluyo
yaka için de eğer kare yaka yapmak istersen kol oyuntusundan 4-5 cm sonra 5-6 ilmek kes 2 cm kadar daha ör ve bitir
eğer yuvarlak yaka yapacaksan hülya daha deneyimli bu konuda o sana daha çok yardım edebilir
Tamam ilmek çıkar o da olur..İkiye katlayıp dikersin.aşkım ben kesmeden eksilterek yaptım ama öle olmazmı fena olmadı sanki sona ilmek çıkarıp tamamlıcam ne dersin dün akşam öle yaptım da
ÖN : 80 ilmek petrol renkle düz örgüye başlanır. 8 cm sonra her gelişte 1 ilmek kesilir. 27 cm sonra kol oyuğu için 3 ilmek kesilir. Diğer tarafa gelindiğinde 3 ilmek birden toplanıp kesilir. Kol oyuğu için tekrar 2 ve yine 2 ilmek kesilir. 31 cm bitene kadar yaka kısmı 1er ilmek kesilerek cıkılır. Diğer taraftada aynı işlem olacak.
ARKA : 77 ilmekle başanır. 37 cm örülür. Kol için 3-2-2 ilmek kesilir. 31 cm daha ölçerek, ilmekler kapatılır.
KOL : 76 ilmekle başlanır. 13 ilmekte 1 er ilmek her iki yandan eksilterek 47 cm kol boyu olana kadar örülür.
MONTAJ : Önce omuzlar dikilir. Kollar denk gelecek şekilde dikilir. Tüm beden birleştirilir. Etek uçlarından başlayıp tüm kenarları geçecek şekilde tığ ile sıkiğne örülür.
(Alıntı)
ya sormak istediğim şimdi arkayı yüz başladımya önlere kaç başlamalıyım
kola kaç başlamalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?