- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.001
a.s. Merhaba ,
ben yeni üye oldum ilk kez size yazıyorum bebek patikleri çokkk güzel olmuş elinize sağlık ama nasıl yapıldığını çıkaramadım rica etsem yapılışını (turuncu olan)bana iletebilirmisiniz çok teşekkürler şimdiden
arkadaşlar ben reglan kol kesimini öğrenmek istiyorum yardımcı olabilirmisinz
Teşekkür ederim canım aslında öğrenmek istediğimde buydu yani kendi elime göre şiş numaramı ayarlarım.güzelim elin nasıl bilmiyorumki kimi sıkı örer kimi gevşek ona görede şiş numarası değişir annemin 5 ile ördüğünü ben 6 ile örüyorum :bbo::bbo:kücük bir parça ör bakalım istersen
sevgili hülya,bu sayfayı nasıl olmuşsa yeni görüyorum.Emeğine sağlık.muhteşem gerçektende..Dua istiyoRum yazmışsın isminin altına ne için istiyorsan duayı hayırlıysa en yakın zamanda nasip etsin dilerim.Allah gönlüne göre versin.
emeğinize sağlık
marhaba çok emek vererek hazırlamışsınız.ellerinize sağlık çok da güzel ve verimli bir çalışma olmuş ben çok yararlandım .size kolay gelsin .devamını bekleriz bir zahmet sevgiler
çok güzel örgüler
çok güzel bir topik olmuş ellerinze sağlık
ben de örgü çok severim burdan yararlanıcam artık
merhaba kızlar
akıllı ipden 7,5 aylık kızıma kazak örmeyi düşünüyorum ipin bandında 5 yada 6 nolu şişle yapın yazıyor hangisi daha iyi olur evde 4 nolu şişim var onunla dokusam nasıl durur acaba
birde kazağın lastik kısmı ayrı şişle bedeni ayrı şişle mi dokunur yoksa neyle başlarsam öyle mi bitireyim aradaki fark ne olur
fazla soru sordum sanırım yardımcı olursanız sevinirim
meleğimin kazağı kış gelmeden bitsin istiyorum da :)
şimdiden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?