örgü oyuncaklarıım.......

hepsıne bayıldım emegıne saglık satıyor musun bunları ayy cok şekerler yaa

Allahım ne kadar tatlı hepsi... İnce iş ve sabır gerektirdiği kesin. ben uğraşamam şahsen..
Ama ellerinize emeğinize sağlık çok güzel olmuşlar.

çok güzel gerçekten kolaymı örmek yapabilirmiyiz keşke yapabilsek:79:

şöyle hemen hemen 60 cm yakın edi karakterini örsenizde bnde satın alsam ne güzel olurdu bu arada neredesiniz yni hngi ilde

yaşasınnnn amigurumi yapan birisini buldum....ben yeni keşfettim ve bu konu ile ilgili bir başlık açmayı düşünüyordum...soracak çok şeyim var...

öncelikle ben bir kuzu yapmaya başladım ama saçlarını yapamıyorum....çim örgü yapılıyor ama gösterdiği şekilde yaptığımda garip birşey oluyor...yardım lütfeeennn (

bu arada bunların hepsini siz mi yaptınız model olarak koyduklarınız da var mı bir kısmını daha önce internette görmüştüm.....

Son düzenleme:
şöyle hemen hemen 60 cm yakın edi karakterini örsenizde bnde satın alsam ne güzel olurdu bu arada neredesiniz yni hngi ilde

tabi örerim canım,ama kesin alacaksanız başlayayım,çünki şunu istiyorum yaparmısınız diye mailler geliyo,oyuncakları yapıyorum o kadar emek veriyorum,çocuklarımdan,eşimden zaman çalıp o kadar emek verip sonunda oralı olmuyor sipariş veren...geri dönmüyor bidaha...halbuki fiyatı falan ben önceden konuşurum.sizde kesin örün derseniz konuşalım.mail adresim da blog adresim.ilgilenirseniz detayları görüşelim:) yanlış anlamayın sitemim size değil:) daha bugün başıma geldi de aynı şey:) size patladı,kusura bakmayın:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadara örersiniz bnde ona göre almak isterim

çim örgüsü şeklinde google da ararsanız vidyolar bulabilirsiniz bu konuda.çim örgüsü sık iğne yaparken parmağa dolanıp sonra batılıyor,ip gevşek bırakılıyor o görüntüyü vermek için.dediğim gibi görmeden pek anlaşılmaz.takıldığınız yerler olduğunda seve seve yardımcı olurum.oyuncakların hepsini ben yapdım.belki bloğumdan görmüşsünüzdür. şeker kız candy,pepee,şila,cayyu,sünger bob,homer simpson,tweety.... bunların hepsini orjinal resimlerine bakarak çalışdım.tamamen bana ait yani:) blog adresim

Burdaki edi karakterini istiyorum 45 cm küçük olmaz dimi 45cmde iyi aslında nerede oturuyorsunuz siparişin ulaşması nasıl olacak

aradım baktım yapmaya çalıştım ama....

sık iğne gibi olmuyor parmağa doladığım yer açılıp genişliyor garip birşey oluyor hiç gördüğüm gibi olmuyor (

şimdiden teşekkürler bu arada...

hayır canım küçük olmaz sen gene de mezurayla falan bi ölç istersen 45 cm i gözünde bi canlandır.canım ben kargoya yada ptt ye veririm detayları msn den konuşalım istersen beni eklersen konuşuruz.

arkadaşım bi kaç linkden çim örgüsü vidyosu buldum.bide bunlara bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…