CanımKIzlar bebegim icin orgu hazir takimlar ariyorum ama piyasada magazalarda her hangi bi markada bile goremiyorum malum onumuz kis lazim olucak insalla kuzularimiza.ben istanbul avrupa yakasindayim bildiyiniz bi magaza veya aranizda ozel orgu yapan biri varsa konusmak isterim bu konuyu...anneler yardimm
Canim demin mayis anneleri bolumunden onu buldum ozel mesaj atdim bana face adresi aticak orgu islerini sergilediyi face adresini biliyorsan yazarmisin canim istersen ozelden yaz bide acaba linda istanbuldami oturuyoCanımlinda20 arkadaşa ben yaptırıyorum şu anda. Eğer onunla görüşürsen değişik Örnekler var. Beğenirsin belki.
Canım herhalde Büyük ve Bebek Örgüleri olması Lazım. Yapan kişi Konya'da canım. Hatta ben şimdi şunu yaptırıyorum .Canim demin mayis anneleri bolumunden onu buldum ozel mesaj atdim bana face adresi aticak orgu islerini sergilediyi face adresini biliyorsan yazarmisin canim istersen ozelden yaz bide acaba linda istanbuldami oturuyo
canım instagram kullanıyorsan örgümşahane nickiyle bi abla var. çok güzel örgüler yapıyor. ben yaptırdım memnun kaldım. tavsiye ederim.KIzlar bebegim icin orgu hazir takimlar ariyorum ama piyasada magazalarda her hangi bi markada bile goremiyorum malum onumuz kis lazim olucak insalla kuzularimiza.ben istanbul avrupa yakasindayim bildiyiniz bi magaza veya aranizda ozel orgu yapan biri varsa konusmak isterim bu konuyu...anneler yardimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?