Örgü örgülerimmm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
imdattttttttttttttttttt ne kocaman olmuş bunlar ayolllllllllll yardım edin lütfennnnnnnnnnn

a.s.Canım çok güzelmiş örgülerin ellerine sağlık dediğin gibi biraz büyük çıkmış resimler bunu önlemk için yayınlamadan önce ben paint nete resmi alıyorum
orada resim yazıyor uzat eğ seçeneğinde % 100 yazıyor sen 100 ü siliyorsun mesela ben 40 yazıyorum resim normal boyuta geliyor hem ordayken ismini de yazarsın başkası alıp kendine mal etmiye diye
umarım yardımcı olmuşumdura.s.

hepsi birbirnden guzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık. özellikle kapşonlu yeleği çok beğendim

çok teşekkür ederim kızlarrr saolunnn daha var ama onları pc ye aktarmadım daha sonra koyacam resimlerini bide şu resim eklemeyi öğrensem tam süper olacak heeeee

elinize emeginize saglık çok güzel olmuş hepsi.beyaz yelekle kapşıyonlu çift taraflı olana bayıldım.bende örmeyi deneyim bakalım.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarrr benim bebem yok ama yiğenlerime arkadaşlarımın bebelerine örüp vermeyi sewiyorum dahada var ama onları daha yüklemedim pc ye

yaa açok harika muhteşemve de süper olmuşlar ellerine sağlıkkk

hediye olarak yapılası türden malum çoluk çocuk olmayınca :)

ellerine sağlık hepside çok güzeller
çift taraflı olan hırka ilgimi çekti ne güzel olmuş öylee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…