Örgünün hamileye ve bebege bi zararı olurmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil_83
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil_83

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben nette küçük bi araştırma yaptım örgünün erken doguma yol açtığını söyleyenler hatta bunu yaşayanlar var.Bir de hep hareketsiz oturup örünce bebege zararmış.Benimde elimden şiş, tığ düşmüyor.Hep örüyorum gece gündüz.Kendime kızıma.Şimdi lütfen böyle bir şey yoksa beni rahatlatın bilgilerinizle.Ama varsa da yaşayanlar olduysa da beni haberdar edin.Şimdiden teşekkürler:CüvCüv:

ay ne alaka yaa bende hep oruyom

ay ne alaka yaa bende hep oruyom

hamileye zararı olduğunu duymadın ama çevremde belli yaştan sonra gördüğüm

boyun fıtığına yakalanan arkadaşlarım var :hulya:

hamileye zararı olduğunu ilk defa duydum.bence mantıklı değil.

bende araştırıyom bakalım

devamli oturmak,hareketsizlik yanlizca hamile icin degil herkez icin iyi degildir,burda anlatilmak istenen bu bence,,,eee ayaktada orgu orulemiyecegine gore,,,

Arkadaşlar ben nette küçük bi araştırma yaptım örgünün erken doguma yol açtığını söyleyenler hatta bunu yaşayanlar var.Bir de hep hareketsiz oturup örünce bebege zararmış.Benimde elimden şiş, tığ düşmüyor.Hep örüyorum gece gündüz.Kendime kızıma.Şimdi lütfen böyle bir şey yoksa beni rahatlatın bilgilerinizle.Ama varsa da yaşayanlar olduysa da beni haberdar edin.Şimdiden teşekkürler:CüvCüv:

benim vallh örmediğim şey kalmadı hiçte bişey olmadı yani hiç tedirgin olmayın örün gitsin boş durulurmu yaf
son 14 günüm battaniye bitirmeye çalışıyom dalga geçiyolar işini doğumada götür die arkadaşlarım hiç tedirgin olmayın :):roflol:

anacım örmesek patlarız sıkıntıdan
bence yürüyüş ve örgüyü saatli yapmalıyız o zaman bi şey olmaz bence
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:devamlı örgü örmek değil de arada yani
şu saatte yürüyeceğim şu saatte öreceğim şu saatte şunu yapacağım vs..
hem daha iyi oluyor

ben zaten öyle yapamıyorum ben dizi veya program seyrederken örüyorum ve çok oturmuyorum örgünün başında gişdip geliyom sürekli içeri dışarı

bnce aşırı yapılamdı takdirde faydası var..stresini atıyorsun:hulya:

annem gencken tigla falan devamli biseyler orerdi.. :hulya: yasi 52 boyun fitigi yuzunden kolunun agrisindan cekiyor ayrica gozleri de bozuldu yerimseniben

çok şaşırdım hiç duymamıştım
hamile değilim ama
çevremdeki birçok hamile örüyor sürekli
hiç kalkmadan örmektenmi bahsediliyor acaba
ama örgü insanı biraz olsun kafasını dagıtıyor

bence de devamlı hareketsiz bir şekilde örgü örmenin zararından bahsedilmiştir yoksa ne gibi bir sakıncası olabilirki,hareketsiz kalmamalıyız örgü örerken 10 dk aralıklarla bir ayağa kalkıp dolaşmak gerekir kan dolaşımı içinde bu şart zaten.

aman boşver sen onları mantıklı ne sebebi olabiir ki . her gün bi şey çıkarıyolar

Back
X