• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinalmorjinalin rüya gibi düğünü

cok güzel olmuş her sey sizde cok güzelsiniz mutluluklar dilerim :) düğün mekanı neresi merak ettim

canim gercekten hersey ruya gibi gorunuyr.cok eglenceli bir dugunun olmus fotolardan anlasilan.kina gecendede hintli kizlar gibi olmussun.cook yakismis sana.mutluluklar diliyorum..

bi gelin olarak sadece kendinizi değil, tüm detayları düşünmeniz mükemmel :34:
bu "mor" detaylar çok daha güzel hale getirmiş en güzel gününüzü kesinlikle :81:
mutluluklar diliyorum bi ömür :nazar:

Allah mutluluunu hep daim etsin canımmm.çookk hoşşş ve güzel bi gelin olmuşsunnn:nazar:

çok güzel bi gelin olmuşsun cnm allah bi ömür boyu mutluluk versin inşallah..

canım çok güzel bir gelin olmuşsun tek kelimeyle bayıldım 22 gün sonra inş bende bu kadar güzel bir gelin olurum mutlluluğunuz daim olsun....

çok yakışmışsınız :nazar: çok güzel olmuşsunuz.. evliliğinizde bu güzellikte devam etsin :nazar::nazar:

her şey çok güzel görünüyor..çok güzel bi gelin olmuşsunuz :) Allah mutlulugunuzu daim etsin :nazar:

sanırım ben hiç bir zaman böyle bir gelin olamıcam :14::14:
mutluluklar dilerim damat da sende masal gibi olmuşsunuz :nazar::nazar:

mutluluklar dilerim. müthis bi dügün olmus. cok güzel bi gelin olmussun ....gelinligin harika..

Back
X