• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örnek diyet listem!

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Sabah: Şekersiz kahve
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta 1 adet salatalık
Akşam: 1 kase light yoğurt, salata, meyve

Günde 3 lt su ve spor
Ara öğünler de yeşil çay.

Kızlar 10 günde ortalama kaç kilo verdirir bu liste? Kilom 65e yakın şuan. Biliyorum sağlıksız bir liste ama 1 hafta 10 gün falan idare edeceğim.

Son düzenleme:
Sabah: Şekersiz kahve
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta 1 adet salatalık
Akşam: 1 kase light yoğurt, salata, meyve

Günde 3 lt su ve spor

Kızlar 10 günde ortalama kaç kilo verdirir bu liste? Kilom 65e yakın şuan. Biliyorum sağlıksız bir liste ama 1 hafta 10 gün falan idare edeceğim.

Hiii doymak mümkün değil bu listeyle. Vücudunu cezalandırmış gibisin :26:

Canim bu listeyle intihar ediyor gibisin..ben sana bi liste vereyim..gayet etklili...

Sabah:1 dilim tam bugday ekmegi,1 haslanmis yumurta,kibrit kutusu kadar light beyaz peynir,1 domates,2 saatalik
Ara ogun:1 salatalik kepekli grisini
Oglen:1 haslanmis patates,1 domates,1 salatalik
Ara ogun:1 elma kepekli grisini
Aksam:2 elma,2 havuc,2 salatalik,1 kase light yogurt
Gece:1 elma,1 armut,1 marulun tamami

Kızlar listenin sağlıksız olduğunu biliyorum sadece mesela 1 haftada kaç kilo verilir bu listeyle onu merak ediyorum ?

bu listeyle verdiğin yağ olmaz canım kas olur ki bunu da hiç istemeyiz. hem sağlıksız hem de geri alırsın o kiloları. yarın bir gün bi hastalığın çıkar bundan olduğunu bile anlamazsın. her zaman dengeli ve herşeyden az az yemelisin. bir diyetisyen olarak söylüyorum bunu. en güzeli bi diyetisyene gitmelisin

bu listeyle verdiğin yağ olmaz canım kas olur ki bunu da hiç istemeyiz. hem sağlıksız hem de geri alırsın o kiloları. yarın bir gün bi hastalığın çıkar bundan olduğunu bile anlamazsın. her zaman dengeli ve herşeyden az az yemelisin. bir diyetisyen olarak söylüyorum bunu. en güzeli bi diyetisyene gitmelisin

haklısınız ama ben bunu sadece 1 hafta yapıcam 1 hafta sonunda sağlıklı bir diyete geçicem 1 ayda o sağlıklı diyeti yapıcam zaten ben 7-8 kg versem yeter ama şimdilik en azından bi 5 kilodan hemen kurtulmak istiyorum o yüzden yapmam gerek.

Back
X