orneklerinize akliniza cok ihtiyacim var

Ben kaçırdım sanırım. Ne söyleyecek arkadaşınız. Ekstra bir kredi çekip çekmediğini mi? Yoksa krediyi sevgiliniz ödese de kardeşim bana elden veriyor falan diyebilir.Havale/eft çekiyor ben ordan krediği ödüyorum diyebilir. Aylık bütün eft/havalelerini mi kontrol edecek arkadaşınız?
Elden veremez cunku uzakta ancak havalelerini baska yerden hesaba para yatmismi onu birde harcamalari gercektn o kdr eksiye dusurecek kadar mi bir ayakkabi alamayacak kdrmi bakalm

bana doğru gelmedi tavrınız.
sizde üniversite mezunusunuz, oda üniverste mezunu.
lisans sınavı mayıs ayında oldu.
çok rahat bir işe girip çalışabilirdiniz. siz neden çalışmadınız?
onun maaş hesabını didiklemenizde doğru değil, bankadan baktırmalar falan.
aranızda iletişim kopukluğu varken bunu öğrenseniz ne olur?
Ben ozele basvurdm kabul edilmedm bulndfm ilde 2 ozel okul var buyuk bir sehire gecersek cok rahat is bulurum ne yapablrm ki baska ne kde rahat soyluyorsunuz bunu ben evde oturmk icin dirsek curutmedm tabiki istyorm calismak

Elden veremez cunku uzakta ancak havalelerini baska yerden hesaba para yatmismi onu birde harcamalari gercektn o kdr eksiye dusurecek kadar mi bir ayakkabi alamayacak kdrmi bakalm

Anladım sonuca göre gene yorum yaparım ama olurda kaçırırsam arkadaşınızı ele vermeyecek şekilde karşısına çıkın. Şöyle şöyle yapıyormuşsun derseniz anlar belki. Arkadaşınızın başı belaya girmesin. Sonuçta yaptığınızın legal olmadığını biliyorsunuz diye düşünüyorum.

Ben ozele basvurdm kabul edilmedm bulndfm ilde 2 ozel okul var buyuk bir sehire gecersek cok rahat is bulurum ne yapablrm ki baska ne kde rahat soyluyorsunuz bunu ben evde oturmk icin dirsek curutmedm tabiki istyorm calismak
tercih meselesi tabiki.
haziranda kapanan okullar için başvuru yapmak nekadar sağlıklı bilemedim.
ben olsam bir "geçici süre" için markette çalışırdım,giyim dükkanlarına başvururdum en azından harçlığım çıksın diye.. dediğim gibi tercih meselesi.. kimseden bir lira alamayacağım için, ilk bulduğum işe girerdim :KK51:

bekarken ailesinden uzak olur evlendikten sonrada onlar benim ailem atmamı mı bekliyorsun tabiki yardım edecem der karşına diklir ,

atamanın yapılmasını bekle kimseye muhtaç olmadan evlen , konuşma hakkın sende olsun ,

canım kardeşim acele etme sakın

kız kardeşimi düşünüyorum. heray 600 700 lira gönderiyoruz. 3 bin liralık bir işe girerse, maddi durumumuz kötü olursa bizlere yardım etmesini de doğru karşılıyorum :KK51: onu okutan ailesi sonuçta.
bankaya kadar baktırıp herşeyi öğrenmek doğru değil.
diyelim ki kredi çekmiş ve borç ödüyor. ne yapacaksınız?

kız kardeşimi düşünüyorum. heray 600 700 lira gönderiyoruz. 3 bin liralık bir işe girerse, maddi durumumuz kötü olursa bizlere yardım etmesini de doğru karşılıyorum :KK51: onu okutan ailesi sonuçta.
bankaya kadar baktırıp herşeyi öğrenmek doğru değil.
diyelim ki kredi çekmiş ve borç ödüyor. ne yapacaksınız?
Bir kez cekti ve odedi boyle bir donemde gercekten kendne ayakkabi alamayack kadr kendini heba etmesi ne kdar etik oyleyse peki ? Ben karsi degilim sadece kendisine uzuluyorum hatta anlam veremiyorm sirf o yuzden merak ediyorum

Bir kez cekti ve odedi boyle bir donemde gercekten kendne ayakkabi alamayack kadr kendini heba etmesi ne kdar etik oyleyse peki ? Ben karsi degilim sadece kendisine uzuluyorum hatta anlam veremiyorm sirf o yuzden merak ediyorum

ayakkabı olayı falan kötü bir durum..
karşılıklı konuşmayı deneyin. fevri hareket etmeden sinirlenmeden..

Sinir oluyorm gercekten tahamulm kalmadi yani bir de araba almaktn bahsediyor bana iyice geldi once ihtiyaclarni al dedm hayir ama geldignde yiyoruz iciyorz zatn onca masrf oluyo..
Valla Can'ım sen bu Ada'mla evlilik yoluna girmeden çok iyi düşün. Sorun maddi değil olmaz yemezsin olur birlikte yersin. ama bunda bi değişiklik var

Istanbul kiralar ne kdr pahali biliyorsunuz birde ustune faturalar gecim derdi sigarayi bile birakti..aileme guvenmiyorm her seyi ben yapicm kafasinda oldugu icin bu kdr garantiye almak isteyip bekledik..arkdslarina takti takilarida kart harcamasi gecen aylardan issiz kaldiginda karta yuklendi diye dusunuyorm cunku aileden destek almadi oyle gecindi kira odedi 3 ay issizken suan onlari bitirremedi diye dusunuyorm su arkdsm atsn bana ogrenicem neyin noldugunu
Pahalılık konusunda haklısınız, işsiz kalmış bir müddet o konuda da haklısınız ama 5 bin TL kadar birikimi de varmış bu adamın ve 3 ay gibi bir sürede hem bu parayı yemiş hem karta yüklenmiş, bu adam ya harcamaktan korkmayan. müsrif, başkalarına para yediren birisi, size çaktırmıyor, ya da bir takım yalanlar söylüyor, bana göre birçok çelişki var parasal konularda, daha önce de dediğim gibi, hep maddiyatı mı öne sürüyor evlilik için? Eğer öyleyse bu adam evlenmemek için mağduru oynuyor.

ayakkabı olayı falan kötü bir durum..
karşılıklı konuşmayı deneyin. fevri hareket etmeden sinirlenmeden..
nasıl rencide etmedn konuşulur böyle bir konuda ne söylesem kırılır gibi geliyor sustukca kafamda büyüyor

Kira 1lira..yani eksiye dustum dedi ..3tane ceyrek aldm bu ay arkdslarma dedi ne bileyim aileye yardm etmezde kardesinin durumu kotu ben kredi cekmesine bozlmustm soylemio olablrmi bana

arkadaşlarına niye çeyrek alıyor
3 bin maaşı olan biri kendine bir ayakkabı alamıyor sa bunda başka is vardır
mesela cimridir

nasıl rencide etmedn konuşulur böyle bir konuda ne söylesem kırılır gibi geliyor sustukca kafamda büyüyor

Bence bir şey konuşmayın, zaman bırakın ve sadece gözlemleyin. Dediklerini, demediklerini, yaptıklarını ve yapmadıklarını, aldıklarını, almadıklarını iyice ölçün, biçin, tartın.

Pahalılık konusunda haklısınız, işsiz kalmış bir müddet o konuda da haklısınız ama 5 bin TL kadar birikimi de varmış bu adamın ve 3 ay gibi bir sürede hem bu parayı yemiş hem karta yüklenmiş, bu adam ya harcamaktan korkmayan. müsrif, başkalarına para yediren birisi, size çaktırmıyor, ya da bir takım yalanlar söylüyor, bana göre birçok çelişki var parasal konularda, daha önce de dediğim gibi, hep maddiyatı mı öne sürüyor evlilik için? Eğer öyleyse bu adam evlenmemek için mağduru oynuyor.
bu söyledğinizi düşünmüyorm çünkü bana teklif etti ay sonra önceki işindn ayrlmk durumunda kaldı biraz şanssızlktı..ben sadece maaşını nasıl değerlendirdiğini merk ediyorm

Ben olaya genel yorum yapacagım bizde eşimle üni mezunuyum herşeyi kendimiz yaparak evlendik .özelde çalışıyor eşim ve ben işsizim tek maaşla zor hele de özeldeyse evdeki hesap çarşıya da uymuyor çalışıp beli birikimi sağlamak şart bu zamanda tek başına hele ev kurmak çok zor

arkadaşlarına niye çeyrek alıyor
3 bin maaşı olan biri kendine bir ayakkabı alamıyor sa bunda başka is vardır
mesela cimridir
bende böyle düşünüyorm sanki o ona lüks..eskiyecek öyle alacak şaka gibi bu da nasıl anlatılır arkdşm oysa şu konular yüzünden ne kdr tartıştk ben çok bakımlıyım asla tahamül eedemem..düşünmek istemiyorm böyle olduğunu diğer türlü ise eğer cidden durumu kötüyse bu ay o zamnda konuşursam rezil olurum rencide etmiş olurum

Ben olaya genel yorum yapacagım bizde eşimle üni mezunuyum herşeyi kendimiz yaparak evlendik .özelde çalışıyor eşim ve ben işsizim tek maaşla zor hele de özeldeyse evdeki hesap çarşıya da uymuyor çalışıp beli birikimi sağlamak şart bu zamanda tek başına hele ev kurmak çok zor
üstelik büyük şehirde yaşıyorsan..

Belki de ..simdi hesabina baktrayim arkdsm bankada ondn sonra kopacak kiyamet :) bi anlayayim noldugunu

Eski bir bankacı olarak söylemek isterim; arkadaşınızdan sizin için suç işlemesini istiyorsunuz.

Eğitimlerde ilk öğretilen şeylerden biridir. Kişinin kendisinden başka hiçkimseyle(vekalet durumlarını es geçiyorum) bu tarz bilgiler paylaşılmaz. Direkt iş akdi feshiyle sonuçlanır.

Ben arkadaşınız olsam bu isteğinizi asla yapmam.

Erkek arkadaşınız olsam ve bu bilgi paylaşımını fark etsem hemen dava açar, yüklü de bir tazminat talep ederim.

Isten ayrilmayacak zaten atama durumu olmazsa gayet iyi ortami eski isi cok berbatti o donemde skntilari oldu bende calisiyorm bir ogrtmen ne yapabilir ki baska kucuk yerdeyim ozelde bile imkanlar kisitli ozel okl 2 tane dusunun..

Ben de eğitim fakültesi mezunuyum. Öğrencilik yıllarımdan itibaren markette çalıştım, okul bitti bankacılıktan kuaförlüğe, çevirmenlikten bebek bakıcılığına kadar aklınıza gelmeyecek envai çeşit sektörde bulundum. Çok da iyi paralar kazandım, müthiş de çevre edinmiştim.

Öğretmenlik bitirmiş olmak atanana kadar evde beklemeyi gerektirmez.

Konunuza gelince, uzaktan uzağa zaten doğru düzgün vakıf olamıyorsunuz hiçbir şeye, o ne derse inanmak durumundasınız. Bence vakit kaybı.

Ohal varken iyice bir belirsizlik söz konusu..Hele A memurluksa sadece kpss'de yeterli olmuyor maalesef,kurum sınavıydı,mülakatıydı derken uzun ve başa saran bir süreç maalesef

Ohal varken iyice bir belirsizlik söz konusu..Hele A memurluksa sadece kpss'de yeterli olmuyor maalesef,kurum sınavıydı,mülakatıydı derken uzun ve başa saran bir süreç maalesef
aynen öyle o o kdr güveniyor ki kendine tamam puanın var ama elenebilirsinde diyorum..duymuyor açılsa veolacağı varsa olsun olmuyorsa olmasn artık yoruldm çok

Back
X