orneklerinize akliniza cok ihtiyacim var

:) size açıkca konuşun dediğim an eşimin evlenirken maaşını bilmediğimi farkettim :)))
İnşallah güzel olur herşey sizin için :)

Ben bu pus dünyaya 3 tane çocuk getirdim
Benim mesleğim var ama eşim kpss ile uğraşiyor hala işimiz zor bacim

belkide ailesine gönderiyordur. sen bu yükte ezilme. ona söyle birikimin olsun yoksa zor ewlenirz de çekil kenara . bşeyler yapsın artk yapmak zorunda. madem ewlenmek istiyor kazancından düzenli 100 lira köşeye atmasını bilmesi lazm. dmlaya damlaya göl olur.

Canım zamana bırak.
Tüm mesajları okuyamadım ama yaşı kac?
Bi yasa kadar mesela 30a kadar birikim yapamayan sonra hiç yapamiyor bunu boyle bil.
Cimri adamın sevgisi de cimri olur bunu bi kenara yaz.
Eğer gururluysa sana da gurur yapacak zamanı gelince
Böyle giderse babanın evindeki rahat babanın evinde kalacak.
Bazıları konuşur bazıları icraat yapar.
Onun ailesini tanımıyorsun bence.
Bu azcik yazdıklarından bile ayrı dünya insanı olduğunuz belli.

Ya herşeyi göze alacaksın tercihinin arkasında duracaksın ve kimseye şikayet etmeyeceksin, sabredeceksin.
Ya da babanın evinde amma bekar amma nişanlı bi süre bekleyeceksin.

Benim eşimin ailesi de beni bedavaya aldi.
Babam daha cok yardim etti.
Diger 4 eltimin evi var. Ben kiraya evlendim. Yememden giymemden gezmemden kıstım.
Ev aldık tokiden.
Para bitti huzur gitti.
Niye eşim gururlu ya.
Bişey istemeyecek ya.
Erkekler parasizken hiç çekilmiyor..
Babamin evinde eski rahat da yok artık..
Ben çocuklarım oldukça kanaat etmeyi sabrı öğrendim. Eşimin ailesini tanıdım
Onlar da beni tanıdı. Herşey yoluna girdi evlendikten ancak 7sene sonra..

Ben tabi ki senin işine karisamam. Acele etme.
Seven zor bulunur.
Seviyirsa seni onu kaybetme

Bence cok kafaya takiyorsun .
Millet askeri ucreyle evleniyor.
Allah buyuk elbet .
Yani iste olur hersey olur .
Zorluk olmadan pat diye biryerlere hemn gelinmiyor maalesef.
Is adamlarina sor kucukken ne yoksullyk cekmislerdir bak unlulere.
Yani cok karamsarsin bence .
Bunlari dusunecegine dua et guzel bir isiniz olsun.
Umutsuz olma bence.
Hereey para demek degil zamnla oda olur..an herseyin ilacii

bana şöyle geldi; evlilik icin birikim yapiyordur, zamani gelince ailesi yardim etmis gibi gosterecek olabilir..acikcasi ben de şimdi öyle yapiyorum. altin alip koyuyorum bi tarafa, annem onlari takcak bana..sevgilim de sen bu maasi napiyosun dedi bi kere (elbise alimina ara vermistim) babamin borcunu ödüyorum diye yalan soylemek zorunda kaldim. Çünkü ailen hic bisey yapmadi demesin ömür boyu diye napayim güçleri yok, belki senin sevgilin de ailesi yapmış gibi cikarticak o parayi evlenirken? cunku sensiz harcayan biri değil. cimrilik konusunda da ayakkabiya kiyafete önem vermediginden kaynaklandığını düşünüyorum. salaş takılıyor demek ki, ona batmiyor..sevgiler :)

+1

Engeller var evet. Ve bence bu engelleri asmadan evlenmeyin. Nikahta keramet felan yok unutmayin. Sihirli deynekle birden para gokten dusup kucaginiza gelmez. Kendinizi guvenceye alin sonra bu ise koyulun. Evlenince masraflar dahada cogaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…