bana söyleyememiş ben anlamıştım evet çektim demişti sonra ben sürecimizi uzatacağını söylemiştim tabiki yardım et ama krediçekene kdr zaten faturalarını ödedi falan..üstüne kredi çekti neden bu kdr demiştim..kayıtsız kalamadım dedi vb.şeyler..detaylı bakamadı arkdşm krediyi söyledi otomatik dedi bir de geçn aylarda eksideymiş dedi o da işsiz olduğu zamnlar yani şuan değilmiş bana yine eksideym diye yalanmı söyledi bilmiyorm :SEktra harcama olarak sadece kredi mi görünüyor?
Bir de zamanında kredi çekerken yaşanan tartışmadan tam olarak sonucu neye bağladınız. Ne gibi bir karar alındı? Yoksa tartıştınız ve havada mı kaldı?
O zaman ailesine yediriyor. Bence açık açık konuşun. Yarın Birgün siz evlenince de ailesine verme alışkanlığını sürdürebilir. Etrafımda böyle erkekleri çok gördüm maalesef sonu boşanmaya sonuçlandı. Sizi etkilemek istemem ama sorun evlenince de mi devam edecek.bende üzülüyorum ama çok abartı değil mi ya..3binden aşağı alması mümkün değil şirketi de iyi..zaten veriyormuş otamatik her ay 400 kesilse 1eve verse geriye çok bir şey kalmıyo :S
Eksi olayını pek takmayın. Eşim polis ben öğretmen ikimizde eksideyiz.düğn harcamalarına gidiyor. Ekside olabilir normal ama kendine harcamadığı ortada. Bence sormalısınjz. Birde buluşunca hesabı hep o mu ödüyor.bana söyleyememiş ben anlamıştım evet çektim demişti sonra ben sürecimizi uzatacağını söylemiştim tabiki yardım et ama krediçekene kdr zaten faturalarını ödedi falan..üstüne kredi çekti neden bu kdr demiştim..kayıtsız kalamadım dedi vb.şeyler..detaylı bakamadı arkdşm krediyi söyledi otomatik dedi bir de geçn aylarda eksideymiş dedi o da işsiz olduğu zamnlar yani şuan değilmiş bana yine eksideym diye yalanmı söyledi bilmiyorm :S
bana söyleyememiş ben anlamıştım evet çektim demişti sonra ben sürecimizi uzatacağını söylemiştim tabiki yardım et ama krediçekene kdr zaten faturalarını ödedi falan..üstüne kredi çekti neden bu kdr demiştim..kayıtsız kalamadım dedi vb.şeyler..detaylı bakamadı arkdşm krediyi söyledi otomatik dedi bir de geçn aylarda eksideymiş dedi o da işsiz olduğu zamnlar yani şuan değilmiş bana yine eksideym diye yalanmı söyledi bilmiyorm :S
evet bana çok nadir ısrar edersm küçük şeyleri ödetir hele şuan çalışmıyorsm asla ödetmez :SEksi olayını pek takmayın. Eşim polis ben öğretmen ikimizde eksideyiz.düğn harcamalarına gidiyor. Ekside olabilir normal ama kendine harcamadığı ortada. Bence sormalısınjz. Birde buluşunca hesabı hep o mu ödüyor.
teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ben nasl bu kadr sıfırlanıyosn ve krediyi kim ödüyor diye sorucam :SAnladım. Umarım konuşarak halledebilirsiniz. Yani atıyorum bu konuşmanızda size eksideyim diye yemin etse ne diyeceksiniz? Biliyorum ekside değilsin deseniz bir türlü, demeseniz yalan söylediğini nasıl ispatlayacaksınız. Umarım konuşmanızda her şey gün yüzüne çıkar. Yoksa içiniz hiç rahat etmeyecek.
Kardesine kredi cekti bir ara oduyor diyo ama ne kdr dogru bilmiyorum.3bin lira alan biri bir 100 lira hadi olsn 50 lira ayiramazmi benim beynim durdu 2 ay oldu henuz issizlk doneminden sonra ise gireli borcu vardr belki diyorm
eminim..ama bini eve 400ü krediye gerçi kalanı nereye ona emin değilim :Sİlla marka ayakkabı giymek zorunda değil. Hatta 30-40 liraya bile yazlık basit erkek sandaletleri var, spor veya bez ayakkabılar var. 3000 tl aldığına emin misin? Almaması sorun değil ama yalan varsa büyük sorun.
Evliliği tabi ki erteleyin, işleriniz toparlanana kadar.
Erkeklik gururu yapıyor... Bence sorun evlenirsem nasıl olacak nasıl geçincez gibilerinden. İnşallah sizde ii bulursunuz. Bu şartlarda tek maaş çok zor.evet bana çok nadir ısrar edersm küçük şeyleri ödetir hele şuan çalışmıyorsm asla ödetmez :S
eminim..ama bini eve 400ü krediye gerçi kalanı nereye ona emin değilim :S
ben çalışmadn durmam zaten bulndğm il küçük iş sıkntıErkeklik gururu yapıyor... Bence sorun evlenirsem nasıl olacak nasıl geçincez gibilerinden. İnşallah sizde ii bulursunuz. Bu şartlarda tek maaş çok zor.
E tamam 1600 kalıyor geriye. 1600den 50 tl ayırabilir...
gerçektn mi :S ya annemede çok saçma geliyo önemsemiyodur diyo kışlk dedğim ne bot ne klasik siyahlar var ya spor :S ben çeşitçeşit giyerim param olmasn gider alırım :S bende oyönde takntılıyım herlde :SNe varki bunda . Bende kışkık ayakkabı giyiyorum. Takıntılı oldugum için halbuki yazlık ayakkabım 4-5 tane var. Ama ben takıntılıyım napimm
bir kez bir sey yaptı işte kardeşine kredi çekmek gbi sonra benden çekindi söyleyemedi bende sormadm..aslnda konuşuyoruz hep atama sonraasına bıraktk olackları iikimzde daha sağlm basalm diyoruz konuşurken şöyle yaparız böyle yaparız gayet iyi hayat şartlarndn bahsediyoruz yani neyi konuşayım ki :S söyledim de bbamın evindeki hayatmı aramk istemem dedim benimde tek amacım sana onu yaşatmamak dedi :SBana ilginç gelen nokta sizin karşınızdaki insanla açıkca konuşmuyor olmanız. Yani sonuçta evin araban var mı gibi saçma bir soru değil bu. Evlenmeyi düşünüyorsanız sizinde sartları bilmeniz ve önünüzü görmeniz şart. Ayrıca şuda var belki o kışlık ayakkabı ile idare edebilir ama siz edemezsiniz. Siz almayı seviyorum diyorsunuz ki sizi bunun için kimse ayıplayamaz. Evlendikten sonra yaşadığınız şartların altına düşmek sizi mutsuz edebilir ve evliliğinizi olumsuz etkileyebilir. Bence açıkca konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?