Orta kalite embriyo (3ab) gebe kalan varmı

Seval6666

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
138
106
103
Merhabalar 3ab ve 4bc kalite de 2 embriyo transferim olacak, daha önce 4aa transferim kimyasal gebelik oldu bunlar ondan daha az kaliteli ve 4aa dan sonra geri kalan donmuş embriyolar olunca biraz umutsuzluk yaşıyorum, daha az kalitede olan embriyo ile hamile olan varsa umut verici şeyler duymak istiyorum

Merhabalar 3ab ve 4bc kalite de 2 embriyo transferim olacak, daha önce 4aa transferim kimyasal gebelik oldu bunlar ondan daha az kaliteli ve 4aa dan sonra geri kalan donmuş embriyolar olunca biraz umutsuzluk yaşıyorum, daha az kalitede olan embriyo ile hamile olan varsa umut verici şeyler duymak istiyorum
3ab gayet güzel bence canım stres yapma kendine tutacağı varsa kaliteye pek bakmıyor tutuyor inşallah hayırlı haberi alırsınız bu ay 🙏

3ab gayet güzel bence canım stres yapma kendine tutacağı varsa kaliteye pek bakmıyor tutuyor inşallah hayırlı haberi alırsınız bu ay 🙏
Bende kendimi olumlu düşünmeye teşvik ediyorum ama bundan önceki 3 embriyo daha iyi kalitedeydi 2si kimyasal gebelikle sonuçlandı 1i 6. Haftada düştü o yüzden sanırım kaygılıyım

Bende kendimi olumlu düşünmeye teşvik ediyorum ama bundan önceki 3 embriyo daha iyi kalitedeydi 2si kimyasal gebelikle sonuçlandı 1i 6. Haftada düştü o yüzden sanırım kaygılıyım
Vücudumuz o kadar mükemmel yaratılmış ki sağlıksız olanları eliyor canım. İnşallah bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip eder allah. Sen sıkıntı stresten uzak durmaya çalış nasipte varsa olacak zaten 🥰

Nasıl sonuçlandı. Benim de 5bc. Orta kalite diye tutmayabilir dedi doktor. Allah büyük. Rabbim Ol derse olur.

Amiin inşallah. Nasıl mutlu oldum, bana da umut oldunuz, Rabbım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Banada herkes embriyo kalitesi önemli değil çok kafana takma desene hep takıldım, ama beta hcg değerlerim bunda çok iyi arttı çok şükür en kaliteli olan bile böyle olmamıştı

Back
X