orta kalite tek embriyo ile hamile kalan var mı?

Benim emriyomu dondurduklarını söylediler. adetimin 2.günü çağırdılar. heralde transfer için bana gün verecekler.

birde bana emriyonun hücre sayısını söylemediler. bilgi vermiyoruz dediler. sadece dondurulabilecek kalitede dediler.

herkes gibi çok heyecanlıyım

sizin transferiniz neye göre yapıldı. acaba.

18 Mayıs test günüm ama bel ağrısı haricinde bende hiç bir değişiklik yok bu, çok mu dinliyorum kendimi bilemedim ama sabırsızlıktan ölücem

dondurabilecek kalitedeyse süper:)) bende donduracak kalitede yoktu malesef 18 inde test yaptırıcam ama ben hiç bir şey hissetmiyorum sadece hafif bel ağrısı var okadar sizde durum ne?

kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz:)))hayırlı uğurlu olsun

karnım ve belim benim de ağrıyor ama dün tuvalete çok gittim ondan diye düşünüyorum

dursun embriyo sayısı ve kalitesine takmış durumdasın canım bunların hiç bi önemi yok dr böyle dedii

bak kendin söyledin kaliteli olmayanları zaten dondurmuyorlamış...

benimkilerde 3.gün transfr yaptılar diye çok kızgınım.5.güne gidecektik güya.dondurulan 10 embriyonunkaliteside belli deil.umarım sonuç pozitif olur.dondurmayı kabul etmeseydim 5.gne gideceklermiş.ayy konuştukça sinirim bozuluyor.

world herşeyin hayırlısı kader kısmet herşey...benim 3embriyoyu 5. güne bıraktılar onlarda yaşamadı bende keşke 3.gün embriyosu olarak dondurulsaydı diye mi düşünüyüm eğer olucaksa hiç bişey engel olamaz Allah ol derse olay biter..üzülme sakın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…