orta kalite tek embriyo ile hamile kalan var mı?

dondurulmuşmu transfer oldu.bende antalyadayım.siz de sorun neydi peki.bizde morfoloji düşük.spermlerde problem var.bakalım tutunacak mı.tutmazsa sanırım ben dede problem var.

dondurulmuş transfer değil ...birinci denememizde dondurulmuş embriyo olmadı..şimdi en azından dondulacak embriyomuz olsun istedik yine olmadı..inşallah bu kez tutarda emeklerimiz boşa gitmez..bizdeki problem eşimde sperm sayısı oldukça düşük ...hayırlısı allahtan

merhaba world dursun üçümüzün transfer tarihide aynı hayırlısı bakalım ne olcak...
world tatlım sen gelecekten memnun musun drun kim

dr dan memnunum aslında insana güven veriyo.ama tek dr ile bitmiyor bu iş.ben araştıran biriyim sonuçta embriyolarım ile ilgili yeterli bilgi vermediler.tüm ayrıntıları bilmek hastanın hakkı.bende aklıma galeni soruyorum.sormasam onlarıda bilmicem.kemal özgür bir kere muayene etmişti.o zaman anlamıştım onların daha profosyenel olduğunu.inşallah sonucum güzel olur.donmuşlarıda buraya bağladık artık.

bu arada dr um mete ışıkoğlu.

evet canım siteden baktım kemal bey cidden çok iyi bir dr herşeyi güzel ayrıntılı anlatıyor merkeze gittiğimde kimsenin çocuğu yokmuş diye düşünüyorum dışarıya çıkınca herkesin çocuğu var diyorum
kısmet herşeyin hayırlısı...

Hemşire bana jel den dolayı kahverengi yada pembe akıntın olabilir endişelenme demişti.adet deildir bence.bugün kaçıncı günün?belki tutunmadandır canım.
benim bugün 8. günüm belim korkunç ağırıyor hep adet olacak gibiyim test gününe 4 gün var ve hep uyumak istiyorum bu normal mi bilen var mı. Bir de bu yerleşme kanaması ne zaman oluyor muş bilen var mı?

Selam arkadaşlar. Benimde 3. Denemem yapıldı. Toplam 7 yumurta toplandi .3.gun 6 tanesi dollenmisti. Dr.um 5.gunu bekleyim dedi ve 1 tane orta kalite embriyomu doldurdular. Benim gibi olup hamile kalan arkadaşlar var mı acaba

Selam arkadaşlar. Benimde 3. Denemem yapıldı. Toplam 7 yumurta toplandi .3.gun 6 tanesi dollenmisti. Dr.um 5.gunu bekleyim dedi ve 1 tane orta kalite embriyomu doldurdular. Benim gibi olup hamile kalan arkadaşlar var mı acaba
Canım transfer oldun mu ve sonucun ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…