• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada hata varmi ? varsa bendemi ? yoksa esimdemi?

karadenizligelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
28
0
36
Almanya
Merhaba,
ben burada daha yeniyim ... sanirim artik ne yapacagimi bilemedigimden dolayi ...
canim ne kadar cok SIKILIyor anlatamam ...
derdimi esime anlatamiyorum... ne kadar anlatmaya calissamda hep sonu tartisma ile bitiyor... o yüzden internete takilmaya basladim ...

ben temmuzda 3 yillik evli olacagim... ama mutlu degilim... aslinda ilk zamanlardan beri mutlu olamadim... hep sabirettim sabrettim, hersey düzelecek dedim ... hala o gün gelmedi...

internetden tanistim evlendim... aslinda esimi cok seviyorum... onun dedigine göre oda beni seviyor...

almanyada yasiyorum, esimde iki yildir almanyada benim yanimda.. ama is bulamadigi icin hala benim ailem ile yasiyoruz... ailemin üst katinda bir tek oda var, orada kaliyoruz...

sorunum su: esim sevgisini belli edemiyor...

bugüne kadar ne bir yemege ne bir gezmeye ne bir yürüyüse cikardi beni ...
ben ne zaman hadi suraya gidelim desem baska zaman simdi bosver olurmu diyor ...
acik acik söylüyorum ona sen benimle gezmesini sevmiyorsun diye ama o alakasi bile yok diyor...

bugüne kadar bir kere bile kücücük bir hediye bile almadi ...
diyorum ki hadi maddi durumun yok anliyorum ... ama su bahceden bi ot kopar getir gönlümü al ne olur... gülüyor ... dalga geciyor

sürprizleri cok severim ... bunu cok iyi biliyor... ama bir kere bile sürpriz yapmadi bana

iki haftada bir kere cinsel iliskiye giriyoruz... oda benim 1 hafta boyunca istedikten sonra...
bu konuda ertelenmekten nefret ediyorum... onun aciklamasi dus almaktan cekiniyorum...

cinsel iliskiyi gectim ... beni dudagimdan hic öpmüyor cinsel iliski esnasindan haric...

bana bunlar hic te normal gelmiyor... her zamanki gibi acik acik söylüyorum ona ... sen beni istemiyorsun... senin icin süslenip püsleniyorum senin hic umrunda degil diyorum... yine her zamanki ayni cevap ... alakasi yok ...

diyorum ki benim kücük cocuk gibi sevilmeye ihtiyacim var... nasil olacak o diyor

diyorum ki canim SIKILIYOR ... ne yapayim diyor

diyorum ki hadi beraber bir seyler yapalim ... ne yapabiliriz ki diyor ....

diyorum ki benim hayallerimin icine ettin ... iste o zaman basliyor ...

bos hayaller seninkiler... senin derdin ne ... sevgi diye dir dir dir dir ediyorsun ... nedir mis ki bu sevgi... cok merak ediyorum nasil gösterilmis ki bu ...

beni cok üzüyor

anlatamiyorum seven insan sevdigini bir sekilde belli edebilmesini bilmesi gerektigini ...

nasil anlatabilirim ona ? onu degistirebilirmiyim ...
istiyorum ki beni sevdigini göstersin , bana ilgi göstersin, onunla zaman nasil gecsin anlamiyayim. baska birsey istemiyorm

yoksa gercekten ben mi anormalim ?

yardimci olabilirseniz cok sevinirim ...

canım bence esınde bı anormallık var hem bunlar senın hakkın evlılıkte bunlar olmazsa guzel denebılcek ne var kı baska ,evlenmeden oncede mı boyleydı

ondan beklemesen de ilk adımları sen atsan? canın isteyince sen öpsen, seni seviyorum desen..?
çok ilginç bir eş...
çalışıp para kazanamadığı için özgüveni de kalmamış olabilir...
insan sadece sevişirken değil, normalde de öpüşür, sarılır, elini tutar..
umarım düzelir.. benim aklıma söyleyecek çok şey de gelmedi :(

belki yapısı böyledir.. o zaman işin zor..

Maddi imkanınız varsa, bu konuyla ilgili bir uzmana gidin bence. Çünkü belli ki siz eşinizi seviyorsunuz ve size sevgisini göstermöe konusu dışında bir probleminiz yok. Bence bu çöümsüz değil ama uzman yardımı lazım.

Canım kusura bakma ama yazını okurken içimden geçenleri yazacağım sana.aynen şöyle geçti içimden:bu kız keşke koca yerine bir köpeğe sahip olsaydı.en azından onunla sokaklarda mutlu mesut dolaşırdı.sabah onun yanaklarını yalarayarak uyandırır ve sevgisini belli ederdi.sadakatiden ve sevgisinden de şüphe duyulmazdı.üstelik daha az masrafı olurdu.

eşin seninle evlendikten sonra mı Almanya'ya geldi?

evet esim benimlen evlendikten sonra almanyaya geldi...

türkiyede evlendik... üc ay annesi ile kaldim ... sonra benim üniversite tatilim bitti diye almanyaya döndüm ... 3 ay ayri kaldik ... o 3 ay sonra geldi... ben onu o kdar özlemistim ki... o gecenin hayali bile güzeldi ... ama o gece sanki her gece birlikteymisiz gibi sadece bir kere iliskiye girdik ve uyuduk ...

kafayi yicem ya

ama is bulamadigi icin hala benim ailem ile yasiyoruz Tatlim,benim 12 yila yaklasan bir evliligim var ve anlattiklarin benim esimlede ilk zamanlarda yasadigimiz problemlere benziyor.Caresi:Kesinlikle cok ustelemeyeceksin,kendine mesguliyet bulacaksin.Esini bunaltmayacaksin.Esin issiz oldugu icin depresyonda olabilir.Inan kazanci iyi olan bir ise girerse yorgunluktan mutluluk duymaya baslayacaktir.Hayat enerjisini yoruldukca kazanacaktir,bu durumda ikinizde kazanacaksin.Erkegin issiz kalmasi tam bir travmadir.Kadin calismasa da evde kendine mesguliyetler bulur ama erkek bulamaz.Birde kadinin parasi pahalidir,kiymetlidir daima basa kakilir derler.Insanlar netten veye baska sekilde evleniyorlar.Artik evlenme seklini gec.Ileriye bak.Is bulup ayri bir eve cikarsaniz esin senin istedigin gibi birisi olacak.Su an istesende, cirpinsan da olamaz.Adamcagiz Kendisini siginti gibi hissetmekte.Temelleri kurulmamis bir evde, Sen balkon sefamiz olsun diyorsun be canim... Daha evinizi bir kurun bakalim.Kesinlikle hicbir seyi basina kakmayin adam zaten ic guveysi.zorlaniyordur.Almanyada dil bilmemek,cevre ,arkadaslar farkli,insan bi arkadasina gidip rahatlamak ister sen oh iyisin adamcagiz ne yapsin hic tanimadigi bu yerde kenarda oturamazki uzun yillara gerksinimi var alismasi icin Sen Yunanistana gelin gitseydin acaba psikolojin nasil olurdu ???Anlamak lazim Adamcagiza acidim valla Allahim ikinizede yardim etsin

Son düzenleme:
ondan beklemesen de ilk adımları sen atsan? canın isteyince sen öpsen, seni seviyorum desen..?
çok ilginç bir eş...
çalışıp para kazanamadığı için özgüveni de kalmamış olabilir...
insan sadece sevişirken değil, normalde de öpüşür, sarılır, elini tutar..
umarım düzelir.. benim aklıma söyleyecek çok şey de gelmedi :(

belki yapısı böyledir.. o zaman işin zor..

yapiyorum yapiyorum... ben yaklasiyorum öpüyorum sariliyorum ... ama her zamanda ben yaklasamam ki ... hatta hatta bazen gece ona yanastigimda yorgun oldugunu söyleyip gecistiriyor ...

ona onu sevdigimi söylüyorum oda zor ser cvp veriyor ... ama zorlan söyledigi cok belli ... ve buda beni haliyle üzüyor

bencede sanirirm yapisi böyle... ama onu nasil degistireblirim

ama is bulamadigi icin hala benim ailem ile yasiyoruz Tatlim,benim 12 yila yaklasan bir evliligim var ve anlattiklarin benim esimlede ilk zamanlarda yasadigimiz problemlere benziyor.Caresi:Kesinlikle cok ustelemeyeceksin,kendine mesguliyet bulacaksin.Esini bunaltmayacaksin.Esin issiz oldugu icin depresyonda olabilir.Inan kazanci iyi olan bir ise girerse yorgunluktan mutluluk duymaya baslayacaktir.Hayat enerjisini yoruldukca kazanacaktir,bu durumda ikinizde kazanacaksin.Erkegin issiz kalmasi tam bir travmadir.Kadin calismasa da evde kendine mesguliyetler bulur ama erkek bulamaz.Birde kadinin parasi pahalidir,kiymetlidir daima basa kakilir derler.Insanlar netten veye baska sekilde evleniyorlar.Artik evlenme seklini gec.Ileriye bak.Is bulup ayri bir eve cikarsaniz esin senin istedigin gibi birisi olacak.Su an istesende, cirpinsan da olamaz.Adamcagiz Kendisini siginti gibi hissetmekte.Temelleri kurulmamis bir evde, Sen balkon sefamiz olsun diyorsun be canim... Daha evinizi bir kurun bakalim.Kesinlikle hicbir seyi basina kakmayin adam zaten ic guveysi.zorlaniyordur.Almanyada dil bilmemek,cevre ,arkadaslar farkli,insan bi arkadasina gidip rahatlamak ister sen oh iyisin adamcagiz ne yapsin hic tanimadigi bu yerde kenarda oturamazki uzun yillara gerksinimi var alismasi icin Sen Yunanistana gelin gitseydin acaba psikolojin nasil olurdu ???Anlamak lazim Adamcagiza acidim valla Allahim ikinizede yardim etsin

umarim öyledir... kendisi de bana hep diyor ... beklenen günler gelecekse cekilen acilar kutsaldir

Eşiniz Almanya'ya büyük hayallerle gelmiştir. Daha iyi bir yaşam, daha iyi şartlar. Oysa 3 yıldır iş bulamayıp birde annenlerin evinde kalıyor olması onu bunalıma sokmuştur. Bu kolay değil.
işsizlik, kültür farkı .. bunlar hep psikolojik olarak etkiler.cinsel hayatınızı da etkiler... İş bulabilirseniz eşinizin kendine güveni gelir.

Ayrıca...eşinizi tanımıyorum ama Almanyaya gelebilmek için sizinle evlenmiş olabilir mi ? internette tanıştık dediniz....

almanyaya gelmek icin evlendigini düsünmüyorum... o kadar taniyorum onu ... o kisilige sahip degil...

ben üniversite ögrencisiyim ..
dili anlasabilecek kadar ögrendi ...
ama is bulmak o kadar kolay degil .. hele hele kaldiginiz yer kücük bir yer ise

kendide tek basina disari cikip gezmez...

Back
X