• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada hata varmi ? varsa bendemi ? yoksa esimdemi?

zor bi durum ama halledilir . Kendini boslukda verimsiz hissediyor olabilir :59: o yüzden isteksiz yilmis bir vaziyet de bence . Ne umuyordum :57::57: ne buldum düsüncesi:53: .... Fazla ilgi:63::63: gösteme simartma onu soguk kanli ve havali ol disarda vakit gecir arkadaslarinla degistir kendini abartmadan... bu arada ona is ara :71:mesgul olabilcegi bi is, beraber vakit gecireceginiz evli ciftlerle kontaga gec ona haber vermden eve davet et alistir pes etme... baktin kendisinde degisme istegi yok . Ayni... Ozaman tek bisey var ONU OLDUGU GIBIN KABUL EDICEKSIN SEN ONA UYUCAKSIN.... ÖYLE MUTLU :60:OLABILICEKMISIN????????????

zor bi durum ama halledilir . Kendini boslukda verimsiz hissediyor olabilir :59: o yüzden isteksiz yilmis bir vaziyet de bence . Ne umuyordum :57::57: ne buldum düsüncesi:53: .... Fazla ilgi:63::63: gösteme simartma onu soguk kanli ve havali ol disarda vakit gecir arkadaslarinla degistir kendini abartmadan... bu arada ona is ara :71:mesgul olabilcegi bi is, beraber vakit gecireceginiz evli ciftlerle kontaga gec ona haber vermden eve davet et alistir pes etme... baktin kendisinde degisme istegi yok . Ayni... Ozaman tek bisey var ONU OLDUGU GIBIN KABUL EDICEKSIN SEN ONA UYUCAKSIN.... ÖYLE MUTLU :60:OLABILICEKMISIN????????????

bir düzülü yuvamiz yokki ...sadece bir odamiz var...misafir davet edemiyoruz...

sanirim o degismez ise ben fazla dayanamam...

acaba diyorum.... cocuk olsa degisirmi

işsiz olduğu için bir depresyon yaşıyor.içgüveysi hemde.kolay değil yani,stres cinselliği etkiliyor.herkes evliliğinde zaman zaman yaşar.üstüne gitmemelisin:1:

esiniz daha öncede almanyadami yasiyordu yoksa siz türkiyeden buraya gelmesini mi sagladiniz ? ailesinden uzaktaysa bu bile etki edebilir bende almanyadayim ve buraya gelen damat veya gelinlerin cogu hep bu sorundan sikayetci...Ama esinizin bu tür davranislari hicte normal gelmedi bana acikcasi,en azindan beraber bi film izleyebilirsiniz ya da siz yemek yaparken o gelip salata icin yardim edebilir, ne biliyim alisverise cikabilirsiniz en ufaktan bi markete bile beraber gitmelisiniz ufaktan ufaktan onu alistirmaya calisin, her bayan ister cünkü birlikte bir seyler yapmayi insallah her sey yoluna girer, ilk önce yanliz kaldiginizda biraz konusalim hayatim diyip tatli dille konusmayi deneyin sonra icinizdekileri ona dökün, ne biliyim belkide anlar,yani anlamasi gerekiyor anlamamasi cok anarmol cünkü,hic degilse dediginiz gibi bi yerden cicek alip gelsin o bile insanin mutluluguna yetiyor

benimki sqacmaq soruydu elbette seviyorsundur ki sorunun icin careler ariyorsun pardon... Sakin cocuk olursa degisir olayina girme ilk önce o degiscek az da olsa (senin yardimin ile) ozaman bebis olsun canim

Haaa tabi ya! Böyle adama bir de çocuk yap. Sonra kendine yazık olduğu yetmezmiş gibi o çocuğa da yazık olsun! Düşüncesizlik etmeyin bence. Size direk bir şey söyleyim mi ben? Bu adam sizi sevmiyor. Boşuna kendinizi kandırmayın. Siz anlatırken içim eridi yahu.

Haaa tabi ya! Böyle adama bir de çocuk yap. Sonra kendine yazık olduğu yetmezmiş gibi o çocuğa da yazık olsun! Düşüncesizlik etmeyin bence. Size direk bir şey söyleyim mi ben? Bu adam sizi sevmiyor. Boşuna kendinizi kandırmayın. Siz anlatırken içim eridi yahu.

loenela hakli olabilr bi de bu acidan bak gözlerini ac ya seni kiskanmiyorsa benim yazdiklatimi uygula seni kiskanmiyorsa nebiliym merakn etmiyorsa anlarsin bunu sen hissedersin :38::38:

bence kesinlikle çocuk olursa değişir mi diye düşünmeyin. genelde çocuk olunca eşler arasına daha bir mesafe girer ilk zamanlar. yok çocuğun bakımı, yemeği, gece uyanmaları, gündüz uyumamaları derken çocukla ilgilenmekten birbirinize hiç zaman ayıramazsınız.
ayrıca ailenizin yanında bi oda da yaşıyosunuz diye eve misafirde mi çağıramayacaksınız ? şaşırdım. arkadaşın verdiği tavsiye çok doğru geldi bana. evli çift arkadaşlarınızla bir arada olsanız evli olmalarına da gerek yok sevgili çiftlerle de olabilir. eşiniz onlardan göre göre bi şeyler öğrenir belki =) arkadaşlarınızı da bu konuda tembihlersiniz üstelik birbirlerine yakın davransınlar sevgi gösterilerinde bulunsunlar falan. eşiniz de e odun değilse =) bi şeyler göre göre öğrenir belki ne dersiniz ? eve çağıramıyosanızda dışarda buluşun bence, söz verdim gidelim bikere gitsek ne olur diye aklına girebilirsiniz bence

valla arkadasım bu adamla ısın zor gercekten.tamam ıssız olabılır ama karısına senı sevıyorum demekte parayla degıl ya
bence almanya cazıp geldı köprüyü gectı ve huyları degıstı.bır ınsan bukadar degısırse bır art nıyet ararım ben.

Bana da postu sermiş gibi geldi ama hadi hayırlısı bakalım...

Bu davranışların tamamen ailenle yaşamaktan kaynakladığını düşünmüyorum.Öyle olsa,seninle başbaşa kalmak için fırsat kollardı.Hadi evde daralıyor,ailenden çekinip sana yakın davranamıyor diyelim.O zaman seninle dışarı kaçmak isterdi.

Bu kadar sürede iş bulamaması ilginç.Tahminimce eşinin eğitimi yok ve oraya gelmeden önce de maaşlı düzgün bir işi olmamış.Bekarlık hayatını aynen sürdürüyor gibi görünüyor.Evde tembellik ve tabii pc bağımlılığı.Yani burada neyse orada da öyle,sorun Almanya değil sanırım.Böyleleri genellikle iş beğenmez,kendine yakıştırmaz,onu yapmam,o paraya gittiğime değmez gibi bahanelere sığınır.

Sen sevgisini göstermemesini dert ediyorsun.Asıl seviyor mu onu anlamak lazım.Evliliğiniz oturmadan bebek düşünmemeni öneririm.Bebek olursa,onun hatırına deyip işin içinden çıkamazsın.

3 yıl alışmak için uzun bir süre,1 yıl ve daha az deseydin,yorumlarım diğer arkadaşlar gibi "alışamamış" şeklinde olurdu.Ama maalesef bana öyle gelmedi.Ben senin yerinde olsam biraz dürterdim onu.Ben beklentilerimi bulamadım,sen de mutsuzsun acaba ayrılsak bizim için daha mı iyi olur derdim.O da anlasın,böyle devam ederse kenarda bir boşanma ihtimali var.

Bence ortada büyük bir hata var.. Hem sizde hem de ailenizde!
Evlilikten anladığınız tam olarak nedir bilmiyorum...
Adam tanımadığı bir ülkeye geliyor,iş yok,para yok,ev yok,çevre yok,dil yok! Neden böyle bir evlilik yaptınız? Hadi siz genç,aşık vs. aileniz nasıl yol göstermedi bu iş olmaz diye?
Sahip olduğunuz annenizin size verdiği bir oda...
Bu şekilde kim mutlu olur?
Seni seviyorumlarla,bahçedeki yolunan çiçeklerle kimin karnı doyar?
Ben adamın mutsuz olduğuna sevindim demek ki "amaaaan çalışmasam da olur,ne de olsa yatacak yerim var,ekmeğim,suyum önümde,eeeee bir de kadın var bana her gün aşk nameleri dizen!! Daha ne isterim,ohh ohh" demiyor...

Evet canım, çocuk olursa düzelir..
Böylece eşin sürekli internetteyken, sen geceleri sabaha kadar bebeğin gazı, kakası, memesi ile ilgilenir ve yorgunluktan sevişmeye takat bulamazsın. Adamın sevişmeye hevesi zaten yok. En azından bu konuda durum düzelmiş olur.
Bahçeden sana çiçek de yolar getirir çocuğun, çünkü bu talep ettiğin şey bana 4-5 yaşındaki çocuktan beklenebilecek birşey gbi geliyor. Adam işsiz, parasız, bilmediği memlekete gelmiş, Allah bilir pişman. Sen diyorsun bahçeden çiçek yolup getirmiyor.
Sohbet konusuna gelince.. Demek ki ortak konunuz yok, sohbet etmeyi seven biri olmasa seni de internette sohbet sitelerinde bulamazdı öyle değil mi..
Farklı yerlerde, farklı kültürlerle büyümüşsünüz, evlilikten beklentiniz farklı.. Ne konuşacaksınız ki..

3 ay ayrı kaldık, 1 defa sevişti uyudu diyorsun, sevişsin sevişsin hırsını alamasın diye bekliyorsun anlaşılan.
Ama adam sen yanıbaşındayken bile ayda 1-2 defa istiyor, o da senin ısrarınla.
Duşu bahane ediyor, sevişmese hiç mi duş almıyor. Veya daha acısı banyo zamanı gelince mi sevişiyor seninle..
Bir de iş bulunca bak bakalım duruma diyeceğim ama pek de ümidim yok.

Son düzenleme:
Canim seni cok iyi anliyorum bende esimle Türkiye`de tanistim ve 10 senedir evliyim.
Eskiden kücük bir evde kalip ne zorluklarla yasadik. Simdi esim is adami ve süper bir yasantimiz var.

Benim esimde ilk geldiginde Almanya`ya is yok, dil problemi falan filan vardi. ben senin gibi kocam niye bana iyi davranmiyoru düsünmedim.
Düsündügüm tek sey, esim 6 ay Almanca kursuna gitti, bir an önce almanca ögrenmesiydi.
Cevrem alman arkadaslarimla doluydu, onlarla arkadas oldu.
Bir zaman sonra is buldu, calisti, sonra ordan cikti kendi isyerini kurdu.
a simdi diyeceksinki ne sanslisin, degilim, cünkü bunlari hep benim sayemde yaptigini oda biliyor bende biliyorum cevremizde biliyor ama esim iyi kullandi firsatlari.
Oda bana baka baka azimli, hirsli, caliskan bir adam oldu cikti.
Simdi benim senden daha iyi olanaklarim sunlardi:
- Cevrem cok büyük, illaki birisi bize yardim eder, is bulur vs.
- Alman arkadaslarima esimide yaniniza alin birsey olunca dedigimde, onlarda seve seve ilgilendiler simdi büyük dostluklar kuruldu. Pes etmedim sende etme, tabiki ilk zamanlar psikolojisi bozuktu ama sosyallestikce oda kendisini birden icinde buldu olaylarin.
Yani diyecegim suki, nerdeyse 3 senedir evlisiniz, ACILEN is bulmasi lazim esinin.
Meslegi ne kocanin?
Bir an önce is bulsun yoksa internet bagimlisi bir kocana sen bakarsin ömür boyu.

Aman sendeki ricam su cocuk olayini daha düsünme, cünkü senin evliligin daha oturmamis.
Ne zamanki senin okul biter, kocanda eve ekmek parasi getirince, bol bol hamile kalirsin Insallah ama simdi ilk önce yuvani kurtarmaya bak.
Alman devleti tabiki senin kocan gibilere bakar ama nereye kadar?
Alistirma hazira, calissin. Calisinca kendisne özgüvenide gelir. Hepinizde mutlu olursunuz.
Eger is yoksa sizin orda baska yere tasinin ve artik ailendende uzaklas, evlenmeyi madem cok istedin su ailenin basindada yük olma.
Tabiki sex hayatiniz olmaz, alta senin ailen oturuyor, üste sizler.
Yani bana yaptiklarin hep düsüncesizce geldi, bari bundan sonra ceki düzen verin hayatiniza.

Ne yazikki söyle bir atasözü var: yuvayi disi kus yapar.
Veya erkegi vezirde yapan kadin, rezilde yapan kadin. Yani bu atasözünden sunu anlaki erkeklerin kafasi bizim gibi calismiyor, onlari yönlendirmek bizim elimizde.
Hadi gayret. Du schaffts es schon. :)

Merhaba,
ben burada daha yeniyim ... sanirim artik ne yapacagimi bilemedigimden dolayi ...
canim ne kadar cok SIKILIyor anlatamam ...
derdimi esime anlatamiyorum... ne kadar anlatmaya calissamda hep sonu tartisma ile bitiyor... o yüzden internete takilmaya basladim ...

ben temmuzda 3 yillik evli olacagim... ama mutlu degilim... aslinda ilk zamanlardan beri mutlu olamadim... hep sabirettim sabrettim, hersey düzelecek dedim ... hala o gün gelmedi...

internetden tanistim evlendim... aslinda esimi cok seviyorum... onun dedigine göre oda beni seviyor...

almanyada yasiyorum, esimde iki yildir almanyada benim yanimda.. ama is bulamadigi icin hala benim ailem ile yasiyoruz... ailemin üst katinda bir tek oda var, orada kaliyoruz...

sorunum su: esim sevgisini belli edemiyor...

bugüne kadar ne bir yemege ne bir gezmeye ne bir yürüyüse cikardi beni ...
ben ne zaman hadi suraya gidelim desem baska zaman simdi bosver olurmu diyor ...
acik acik söylüyorum ona sen benimle gezmesini sevmiyorsun diye ama o alakasi bile yok diyor...

bugüne kadar bir kere bile kücücük bir hediye bile almadi ...
diyorum ki hadi maddi durumun yok anliyorum ... ama su bahceden bi ot kopar getir gönlümü al ne olur... gülüyor ... dalga geciyor

sürprizleri cok severim ... bunu cok iyi biliyor... ama bir kere bile sürpriz yapmadi bana

iki haftada bir kere cinsel iliskiye giriyoruz... oda benim 1 hafta boyunca istedikten sonra...
bu konuda ertelenmekten nefret ediyorum... onun aciklamasi dus almaktan cekiniyorum...

cinsel iliskiyi gectim ... beni dudagimdan hic öpmüyor cinsel iliski esnasindan haric...

bana bunlar hic te normal gelmiyor... her zamanki gibi acik acik söylüyorum ona ... sen beni istemiyorsun... senin icin süslenip püsleniyorum senin hic umrunda degil diyorum... yine her zamanki ayni cevap ... alakasi yok ...

diyorum ki benim kücük cocuk gibi sevilmeye ihtiyacim var... nasil olacak o diyor

diyorum ki canim SIKILIYOR ... ne yapayim diyor

diyorum ki hadi beraber bir seyler yapalim ... ne yapabiliriz ki diyor ....

diyorum ki benim hayallerimin icine ettin ... iste o zaman basliyor ...

bos hayaller seninkiler... senin derdin ne ... sevgi diye dir dir dir dir ediyorsun ... nedir mis ki bu sevgi... cok merak ediyorum nasil gösterilmis ki bu ...

beni cok üzüyor

anlatamiyorum seven insan sevdigini bir sekilde belli edebilmesini bilmesi gerektigini ...

nasil anlatabilirim ona ? onu degistirebilirmiyim ...
istiyorum ki beni sevdigini göstersin , bana ilgi göstersin, onunla zaman nasil gecsin anlamiyayim. baska birsey istemiyorm

yoksa gercekten ben mi anormalim ?

yardimci olabilirseniz cok sevinirim ...

bu söylediklerin kısmen bizdede var canım bizdede hep ben bişeyleri söylersem yapıyo beyfendi. nedenini gerçekten çözebilsem sanada yardımcı olmak isterdim ama bende bilmiyuorum ve bu duırum giderek tadımı kaçırmaya başladı benimde.. 1 yıllık evliyim ama sanki 20 yıllık evliyiz. hiç bi yere gezmeye götürmez küçük hediye ya da sürprizler yapmaz ( sadece özel günlerde ben söylersem, ya da dırdır edersem bana hiç sürpriz falan yapmıyon diye o zaman yapar bişeyler ) :19:
ama kendisi düşünsün. ne bilim beni mutlu etmek için çaba göztersin. beraber gezip beraber eğlenelim istityorum ama ona kalsa evde beraber vakit geçirmeyi bana sarılıp uyumayı dünyalara değişmazmış :59: ama benbölee mutlu değilim bzen herşeyi bırakıp boşanmayı bile düşünüyorum bölee bi adamla bi ömür geçirebilir miyim bilmiorum :26::58:
sana söyle bi tavsiyede bulunabilirim sabredeyim zamanla değişir diye düşünme. yapabiliyorsan ve sabredebiliyorsan güzel güzel anlatmaya çalış ben tahammül edemiyorum belki sabredsem ya da güzelce sölesem yapacak ama öylede ben istemiyorum işte. bi de huy galiba onlar istesede yapamıyo bazen ne kadar zorlarsan zorla. çünkü genlerinde var bencillik.. :63:
allah yardımcın olsun inşallah halledersiniz sorunlarınızı..

Back
X