Arkadaşım lütfen kuruma haber ver, alo 183e ihbar et. Sen iyi bir kadinsin bebeğe çiçek gibi baktın. Şimdiki bakıcısı iyi birine benziyor. Ama ne malum kadınin bakıcı parasını ödeyemedi diye tekinsiz bir iş arkadasina birakmayacagi ve onun sevgilisinin çocuğu istismar etmeyeceği? Ya da bebekle ilgilenmeyen birinin onu bakımsızlıktan hastanelik etmeyecegi?
Bu kurumlarla ilgili bir işte çalışıyorum ve inan gelmeden önce öyle şeyler oluyor ki böyle sahipsiz çocuklara,dünyada öyle kötülükler var ki. Kurum bu risklerden çok daha iyi .
Belki anneye çocuk için sosyal ekonomik destek ödemesi yaparlar, kadın rahatlar biraz.
Belki bebek bir koruyucu aileye gider güzel bir yuvada, onu seven insanlarla geçirir şu güzel günlerini . Anne de gerçekten dediği gibi durumunu toparlarsa dilekçe verir , evi incelemeye gelinir vs vs çocugun yararinaysa verilir , değilse ayda bir görmeye devam eder . önemli olan çocuğun üstün yararı.
Yarın bir gün çocuğa bir şey olsa bugün yapmadığın şey seni pişman edecek.
Ömer seyfettin'in bir sözü vardı 'vicdan beni sakat birakti' diye. Çıkikci'nin sardığı ayakklari çok acıyor diye feryat figar ortalığı yikmis, bebeğe yazık diye merhamet eden annesi sargiyi açmış ve adam iyilesememis ,sakat kalmış.
Senin durumun bana onu hatirlatti.