• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada kaldım gercekten !

annemlerde oyle dıyorlar kocaman oglan kalaca yerı yok degıl var evını actn onlara evınde kalsınlar.
ama bunu dusunemıyor sanırım
kardesınle,kaynının yasları denkse,eşine bunu bahane et, aynı evde kalmaları hoş olmuyor falan,gercı bahaneye gerek yok,kaynının senın annende kalması zaten abes bişe..

bende tam bunu dıyorum ıste ne demelym nasıl konusmalıyım karar veremedım canm
Önce eşinle konuş. Kayınbiraderini çok sevdiğini, her zaman kapının ona açık olduğunu ama kendi evinizde kalmadığınızı, sonuçta oranın annenlerin evi olduğunu ve ailenin bu durumdan rahatsız olduğunu anlat. Kardeşiyle o konuşsun.

bılmıyorum kı soruyorm sevmıyorum dıyor haklısınız tabıykı esımle konusmk dha ıyı olur once

İkisi de 16 yaşlarında gençler, lafları birbirlerine ağır gelir, iyilik yapmanız güzel ama kendi eviniz de değil, her türlü yardımcı olacağınızı söyleyerek eşinizle konuşun, yavaştan ikinizin de yardımıyla kendi düzenlerini kursunlar madem ki kalacak yerleri de var. Anneleri babaları gibi başı boş bırakacak değilsiniz kapınızı üstlerine kapatmıyorsunuz sonuçta. Anne babaları gibi sorumsuz olmamaları için, önce kendilerinden sorumlu olmayı öğrenmeleri de lazım.

sizin ev boş sonuçta ve orda kalabılıyorlar dimi..

Siz evinize dönerseniz tüm sorun çözülür aslında dönemicek kadar büyükse sebebiniz onu bilemem

aynen evım bos her dedıgınız konuda haklısınız hanımlar. bende anlam veremıyorum yanı benım evde kalmaktan sıkılsılarsa degısıklık olsun dıye dedelerınede gıde bılırer adam hem yardıma muhtac tek ayagı yok malesef cok ıs yaptıryor dıye orayada gtmek ıstemıyolar ıkısıde.

Meraba kk kulubunun sevgiilii bayanlarıı gercekten szlerın görüşlerine cok ıhtıyacım var cunku gercekten ortada kaldımm .

soyle baslayayayım konuya evliyim bıtanecık oglum var ve 5 aylık fakat bazı sebeblerden dolayı annemlerde kalıyorum (anlatmak ıstemedıgım) esimin annesı ve babası ayrı ve ıkı tane kaynım var bırı 20 dıgerı 16 yaslarında yanımda kalıyolar anne ve babaları ne arıyorlar ne soruyorlar 10 sene once ayrılmıslar ama coook sorumsuzlar ben evlenene kadar dedeleriyle ben evlenınce benım yanıma yerlestıler (cogu ınsan kabul etmez bılıyorum ama kahrolasıca Vıcdanım) herneyse kucuk kaynım ve kardesım yasıtlar kardesım aynımı pek seymez hatttaa buraya gelmesını bıle ıstemıyor ee kaynımda gelıyor arada bı ınanın ortada kaldım su vıcdanımı sokup atasım var ıcımden ama olmuyo . ne dıyeyım kaynıma buraya gelmede denmez kı yanı ben dıyemem katıyyyen . lutfen yardım ben bu ısı nasıl cozucem

esin ne diyo?

Çocuk ailenizin evinde aile sıcaklığı buluyorsa ondan geliyordur belki.sizin eviniz boşsa yatmak için oraya gidebilir geceleri. Kardeşiniz kızmış yaşları yakinsa tuhaf olur sanki kiz da haliyle cekinir.ama normal zamanlarda o da ailenizin bir parçası olsun.

Çocuk ailenizin evinde aile sıcaklığı buluyorsa ondan geliyordur belki.sizin eviniz boşsa yatmak için oraya gidebilir geceleri. Kardeşiniz kızmış yaşları yakinsa tuhaf olur sanki kiz da haliyle cekinir.ama normal zamanlarda o da ailenizin bir parçası olsun.
kardesım kız degılkı canım erkek tby ben ıc bır zaman onları horlamadım bı abla kards gbı oldm onlarlaa

kardesım kız degılkı canım erkek tby ben ıc bır zaman onları horlamadım bı abla kards gbı oldm onlarlaa
He tamam pardon ben yanlış anlamışım. Siz alınmayan lütfen bir yenge olarak zaten üstünüze düşeni yapmışsınız.sadece size gelme sebebi sizden biri olmaya çalışması ya da öyle hissetmesidir demek istemistim

bende tam bunu dıyorum ıste ne demelym nasıl konusmalıyım karar veremedım canm
O daha çocuk kalbini kirmayin. Aile sıcaklığı buluyordur. Sizin de evladınız var yarın ne olacağı belli değil. Sakın konuşup çocuğun kalbini kirmayin.

O daha çocuk kalbini kirmayin. Aile sıcaklığı buluyordur. Sizin de evladınız var yarın ne olacağı belli değil. Sakın konuşup çocuğun kalbini kirmayin.
bnde dusunuyorum aılem bı sıkıntı cıkarmıyo kucuk kardesım ıste tek sıkıntıyı o cıkartıyor

Meraba kk kulubunun sevgiilii bayanlarıı gercekten szlerın görüşlerine cok ıhtıyacım var cunku gercekten ortada kaldımm .

soyle baslayayayım konuya evliyim bıtanecık oglum var ve 5 aylık fakat bazı sebeblerden dolayı annemlerde kalıyorum (anlatmak ıstemedıgım) esimin annesı ve babası ayrı ve ıkı tane kaynım var bırı 20 dıgerı 16 yaslarında yanımda kalıyolar anne ve babaları ne arıyorlar ne soruyorlar 10 sene once ayrılmıslar ama coook sorumsuzlar ben evlenene kadar dedeleriyle ben evlenınce benım yanıma yerlestıler (cogu ınsan kabul etmez bılıyorum ama kahrolasıca Vıcdanım) herneyse kucuk kaynım ve kardesım yasıtlar kardesım aynımı pek seymez hatttaa buraya gelmesını bıle ıstemıyor ee kaynımda gelıyor arada bı ınanın ortada kaldım su vıcdanımı sokup atasım var ıcımden ama olmuyo . ne dıyeyım kaynıma buraya gelmede denmez kı yanı ben dıyemem katıyyyen . lutfen yardım ben bu ısı nasıl cozucem
kocan neden sahip çıkmıyor kardeşlerine yani senin kayınlarına?

kocan neden sahip çıkmıyor kardeşlerine yani senin kayınlarına?

sahıp cıkıyor canım zaten benım evımde benım yanımda kalıyorlar .
ama ben bazı sıkntılar yuzunden bebegımle bır aydır annemlerde kalıyorm
kucuk kaynım bazen yanıma gelyor kalmaya .
kucuk kardesmle araları pek yok ıstemıyor gelmesını

Ben pek amlayamadim canim ben esinle ayriysaniz aranizda onemli bisey gecmis demekki sen annenlerin ustundesin zaten kayinlarinda sende annenler bisey demiyor mu senin yaninda kaldiklarina gore seni sevmisler ve gercekten caresizler demektir allah hem senin hem onun yardimcisi olsun allah kimseyi kimseye muhtac etmesin.

sahıp cıkıyor canım zaten benım evımde benım yanımda kalıyorlar .
ama ben bazı sıkntılar yuzunden bebegımle bır aydır annemlerde kalıyorm
kucuk kaynım bazen yanıma gelyor kalmaya .
kucuk kardesmle araları pek yok ıstemıyor gelmesını
gerçekten zor bir durum..ortam düzelene kadar sık dişini... çaresiz..

anladığım kadarıyla yazıcam :)
annenlerde kalıyosan kaynın neden oraya geliyor ki kardeşinle arasıda iyi değilse
söylemelisin bi şekilde gelme diye .

Back
X