Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ,
tedavin hayırlı olsun . İnşallah olumlu sonuçlanır tedavin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın .
Canım benim kısa protokol oluyor yani 10 gün sonra kısmetse yumurtam toplanacak su an sadece 7 günlük ilacım var malesef. 8 güne kadar ilaç bulmam gerekiyor.senin artıp artmayacağı ne zaman belli olur ki ?
merhaba arkadaşlar.tedavime başladım .fakat ilaçlarım doz olarakda ücret olarakda tahmin ettiğimden çok tuttu. 1000 ünite eksiğim var.Lütfen sizde varsa bu ay kullanılmış yada hiç açılmamış farketmez bana mesaj atarmısınız.534 429 92 82
merhaba arkadaşlar.tedavime başladım .fakat ilaçlarım doz olarakda ücret olarakda tahmin ettiğimden çok tuttu. 1000 ünite eksiğim var.lütfen sizde varsa bu ay kullanılmış yada hiç açılmamış farketmez bana mesaj atarmısınız.534 429 92 82
merhaba arkadaşlar.tedavime başladım .fakat ilaçlarım doz olarakda ücret olarakda tahmin ettiğimden çok tuttu. 1000 ünite eksiğim var.Lütfen sizde varsa bu ay kullanılmış yada hiç açılmamış farketmez bana mesaj atarmısınız.534 429 92 82[/QU
ayyy canım ne olur kusura bakma heyecandan tarihe bakmadan cevap yazmışım bendede akıl kalmadıki benimde tramnsferin 9.günü belişrti yok ondan kafam dumanlı naptın idilcim yumurtalar toplandımı ilacı buldunmu hadi haber bekliyorum...allaha emanet ol..