kizlar 1 bucuk senedir erkek arkadasimla beraberiz..ailelerimiz görüsüyor yei yeni tanisiyor ...ikimizinde yasi geldide geciyor bile ve ciddi düsünüyoruz...hayata bakis acimiz ayni herseyimiz nerdeyse ayni uyumlu bir ciftiz...bugün nisanliklara bakiyorduk...bende kolsuz nisanlik gelinlik vs sevdmedigimi söyledim, tepkisini ölcmek icin...evet haklisin vs dedi bizm ailede asla öle giyinen olmaz vs dedi...bende kizkardesinin ki nasildi dedim (bu soruyu masus sordum) cünki kizkardesi kolsuz giyinmisti resmi var hem nisanlik hem gelinlik...kendi kizlarini böyle kisitlamazken neden baskalarinin kizlarini kisitlama geregi duyarlar anlamiyorum. üstelik birde utanmadan yalan söylüyor ya...bende deidmki ama bana nisan resmini yollamisdi orda söle böleydi dedim oda evet nisanlik ölyeydi dedi ama gelinlik resmini de bulursam yollim kolluydu sanrim dedi...oysa ki kizkardesi (facede bende ekli degil ama) acik sacik bi gelinlik giyinmisti.
tamam herkez istedigni giysin ama benim sinirlendigim yalan söylemesi ve acaba bunlar kizlarindan beni ayri tutarlar, onlara serbest bana da herseyi kisitlarlar haksiz davranirlar mi diye düsünmem...kizdim biraz soguk davrandim ki yalan söyleyenden nefret ederim. o da soguk olup biseye mi kizdigmi sordu bi süre sonra..anlamadi heralde ona aklimin takildigni bende yok uykum geldi sadece biraz dedim...
tamam herkez istedigni giysin ama benim sinirlendigim yalan söylemesi ve acaba bunlar kizlarindan beni ayri tutarlar, onlara serbest bana da herseyi kisitlarlar haksiz davranirlar mi diye düsünmem...kizdim biraz soguk davrandim ki yalan söyleyenden nefret ederim. o da soguk olup biseye mi kizdigmi sordu bi süre sonra..anlamadi heralde ona aklimin takildigni bende yok uykum geldi sadece biraz dedim...
Son düzenleme: