- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
kız mı?Nasıl tanıştınız ? İnternetten se onun kız olduğunu bile düşünebilirsin. Daha tanışalı çok olmamış , bence çok beklentiye kapılma .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız mı?Nasıl tanıştınız ? İnternetten se onun kız olduğunu bile düşünebilirsin. Daha tanışalı çok olmamış , bence çok beklentiye kapılma .
Zaten fazla sicakkanliyim erkeklerin yanlış anlamasına çok maruz kalıyorum hatta ama olmuyor gerçi pandemiden de evden çıktığımız mi varBak enerji çok önemli, enerjini yükselt ki öyle insanlar karşına çıksın, çekim yasası böyle işliyor![]()
Valla bu zamana kadar bulduklarım arasında en düzgün buydu düşün artık![]()
Nasıl karısı olmasınKarısı olmasın![]()
Banada sanal alemde Kleopatra diyorlar , inandın mı ?İçkisi sigrasi yok aile terbiyesi almış namazında niyazinda biri gibiydikavun değil ki poposunu koklayıp anlayasin
E demiştik bir önceki konuda, adam patolojik vaka diye.Merhabalar size bulduğum anneci Lutfu'den bahsetmiştim.Cok iyi, çok harika bir insan buldum derken değişik bir huyu çıktı.Bunu ikinciye yapıyor bu arada.Biz bu bey'le konuşuyoruz bu perşembe blusacaktik hatta ama şu an telefonlarına bile çıkmıyorum.Gunduzleri çok konuşamıyoruz çünkü çalışıyor sadece öğle molasında beni arar misin, diyor bir saate yakın konuşuyoruz.Aksamlari da arıyorum mesajı üstüne ama çocuk gibi annesi rahat bırakmıyor dışarı çıkıyor rahat konuşmak için dışarı çıkıp fazla uzaklaşma diyorSürekli idare etmeye sabırlı olmaya çalışıyorum ama en son yaptığı beni delirtti.İftarda ezan okundu konuşuruz dedi sonra arazi.Gece yatmadan arayayım dedim açmadı.Hicbir şekilde haber vermek yok öldü mü kaldı mı bilmiyorum.Tee ertesi gün öğlen mesaj atıyor canım kusura bakma sana akşam dönemedim internetim de yoktu şimdi yaptım, diye.O kadar sinirliyim ki bascavusun eşeği miyim ben çok mu zor birinden mesaj atıp haber vermek.Bir de sürekli dakikası yok, interneti yok, mesajı yok bu devirde hâlâ hatsiz telefon kullanan var mı gerçekten? Durumu yok desem adam inşaat mühendisi dükkanları falan var doğruysa.Acaba çok mu pinti? Gerçekten de telefona hiç girmiyor görüyorum çevrim içi olmuyor.Buzzzz gibi soğudum bir anda çok olumlu düşünüyordum.Ne görüşmeyi ne konuşmayı düşünmüyorum.Tepkim abartılı ve çocukça gelebilir asla ilgi manyağı değilim ama insan yattiginda nasıl aklına getirmez resmen bir gün boyunca yok ortada.Evli bile olduğunu düşündüm.Basi agrimis erken uyumuş duymamış.Bahaneler, bahaneler...
Geçen bir kere daha yapmıştı çok sert tepki vermiştim kizacagimi bile bile yaptı tekrar.
Sadece normal, standart birini istiyorum.Sevmek, sevilmek istiyorum.Nerede arıza tip var beni buluyor
Benimkinin karısı olmasın dedim şaka yapıyorumNasıl karısı olmasın
Yakın arkadaşım kadın ki zaten :)
Belki cinsiyet değiştirmiştir . Yada ne bilim seri katildirkız mı?adamı görmüş ama kız değildir yanii
Kendimi salak gibi hissediyorumBanada sanal alemde Kleopatra diyorlar , inandın mı ?![]()
Sosyal medyası yok mu bu adamın ? Stalk yaptınız mıBenim de aklıma geliyor ama ne bileyim o kadar da hiç konuşmuyor degil
kızı korkutma.sanal dünyada olmasa pandemi de nasıl tanışılacak?Belki cinsiyet değiştirmiştir . Yada ne bilim seri katildir![]()
Okulda yürüyen biri vardı düşün öğretmeniz aynı okulda çalışıyoruz sonradan öğrendim ki okulda başka hocaya daha yürüyormuş.Yazdigi mesajlar resmen iş yerinde tacize girer yürek yemis adamlar yaniben benim bulduklarımı yazmayayım hiç o zaman
He ya erkek sinek bile görmüyoruzkızı korkutma.sanal dünyada olmasa pandemi de nasıl tanışılacak?![]()
Var Instagram sadece üç tane fotosu varSosyal medyası yok mu bu adamın ? Stalk yaptınız mı
Estagfurulla. Bende bu gün biriyle kahve içme bahanesiyle tanıştım . Adam diplomatım diyor ama bana kimliğini göstermeyene kadar hala gözümde kelek karpuz suanKendimi salak gibi hissediyorum![]()
Pandemi en çok bekarları ,nişanlıları ve sevgilileri vurdu benceZaten fazla sicakkanliyim erkeklerin yanlış anlamasına çok maruz kalıyorum hatta ama olmuyor gerçi pandemiden de evden çıktığımız mi var
Biraz vakit gecirsek ben çözerim onu da şu an anlayamadım ciddenEstagfurulla. Bende bu gün biriyle kahve içme bahanesiyle tanıştım . Adam diplomatım diyor ama bana kimliğini göstermeyene kadar hala gözümde kelek karpuz suan. Şaka bir yana ama sanalda tanıştığın kişileri çok ince ve detaylı araştırman lazım . Çok yalanlar dönüyor maalesef. Zamanla hata yapa yapa doğrusunu bulacağından eminim .
Öyle ama bazı uyanık ückagıtcılar da bundan faydalanmaya çalışıyor . Dikkatli olmasında fayda var . Sonradan üzülmekten iyidirkızı korkutma.sanal dünyada olmasa pandemi de nasıl tanışılacak?![]()
Sessizde ve eşofmanın cebinde yada evde sakladığı bir yerlerdedir o telefon, tuvalete gidince bakıyordur ancak.Yok telefonu hep acik